işte ilk fotorafta görüldügü üzere ilk attıgım maile cvp gelmeyince 2 .yi yolladım fakat ilk attıgıma deil 2.sine cvp geldi :arrow:

bu gelen cvp üzerine bekledik bekledik bekledik ve mail geldi evet geldi saat 00.32 de gün ortası bütün esya iadeleri dağıtılmış üzerinden saaatler geçmis bize mail geldi gelen maildede inceleme yapıldı sandık ama bakın olaya :arrow:

yine oyalayın yine uğrastırınn yine bekletin herzaman oldugu gibi sürekli siz haklı çıkın . devam edelim arkadaslar
ben yine gece yarısı gelen o maile cvp verdim anında istenileni yazdım yolladım fakat bize o vakitte gelen maıle anında cevap verdik diyemidir nedir bir sonraki gün bize cvp verildi . :arrow:

simdi pek muhterem ikv yönetimi bizleri bukadar uğrastırıyosunuz bizi saheser, nadide vs . esyalarımızdan eksik bırakıyosunuz . bunlar olmasaydıda hani sizler , kelepçe satılır kelimesine bi şikayet et butonuyla moderatör başlatıyosnuzya hani haklısınızya hani biz akçe satıyoruzya 5 gün telif hakkından ceza yiyoruzya bu esya iadesinede moderatör uygulasaydınızya bizde günlerdir ugrasmazdık . eminim bu konuda bazılarının zoruna gidecek ve bu konumda kapatılacak ve forum üyeligim silinecek ama yapılan bu yanlısı okumanız ve bunu hazmedemiyo olmanız beni gururlandırır ...
Hadi ataistler bunuda açıklayın !!!