EŞYA İADELERİ HK .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

EŞYA İADELERİ HK .

Mesaj gönderen LaZpApAz »

31.01.2013 Tarihinde NPC ye kıyamet eldiven sattım . hemen arkasından satar satmaz ikv desteğe başvurdum ve başvurmaz olaydım bi eldiven için bizleri nekadar oyaladıklarını ve teslim tarihini nasıl bizlere kaçırttıklarını göstericem sizlere.

işte ilk fotorafta görüldügü üzere ilk attıgım maile cvp gelmeyince 2 .yi yolladım fakat ilk attıgıma deil 2.sine cvp geldi :arrow:
Resim

bu gelen cvp üzerine bekledik bekledik bekledik ve mail geldi evet geldi saat 00.32 de gün ortası bütün esya iadeleri dağıtılmış üzerinden saaatler geçmis bize mail geldi gelen maildede inceleme yapıldı sandık ama bakın olaya :arrow:

Resim

yine oyalayın yine uğrastırınn yine bekletin herzaman oldugu gibi sürekli siz haklı çıkın . devam edelim arkadaslar
ben yine gece yarısı gelen o maile cvp verdim anında istenileni yazdım yolladım fakat bize o vakitte gelen maıle anında cevap verdik diyemidir nedir bir sonraki gün bize cvp verildi . :arrow:

Resim

simdi pek muhterem ikv yönetimi bizleri bukadar uğrastırıyosunuz bizi saheser, nadide vs . esyalarımızdan eksik bırakıyosunuz . bunlar olmasaydıda hani sizler , kelepçe satılır kelimesine bi şikayet et butonuyla moderatör başlatıyosnuzya hani haklısınızya hani biz akçe satıyoruzya 5 gün telif hakkından ceza yiyoruzya bu esya iadesinede moderatör uygulasaydınızya bizde günlerdir ugrasmazdık . eminim bu konuda bazılarının zoruna gidecek ve bu konumda kapatılacak ve forum üyeligim silinecek ama yapılan bu yanlısı okumanız ve bunu hazmedemiyo olmanız beni gururlandırır ...

Hadi ataistler bunuda açıklayın !!!
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: EŞYA İADELERİ HK .

Mesaj gönderen Erdogan »

Oyun içi şikayetlerin veya forumdan yapılan şikayetlerin değerlendirilmesi ile eşya iade bildirimlerinin değerlendirme sürelerini karşılaştırırsak eğer 1 eşya iadesi bildirimi incelene kadar yaklaşık 100 adet oyun içi şikayet incelenebilir diyebiliriz ekiplerin genişliklerini de ele alarak. Eşya iade desteği, tamamen sizlerin hatası sonucunda yanlışlık ile silmiş olduğunuz eşyaların size geri iade edilmesi amacı ile verilmektedir. Öncelik bakımından da üyelik veya oyun içi problemler ile kıyaslayacak olursak geri planda olmalıdır.

Eşya iade desteği geniş zaman gerektiren bir destek olup, herhangi bir zaman dilimi (Daha sonra belirlenen eşya iade tarihleri hariç) eşya iade bildirimleri olumlu olarak yanıtlanan veya yanıtlanmayan hiçbir oyuncumuza taahhüt edilmemektedir.

Bilginize sunarım.
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

:arrow: esya iadesi sizin hatanız sonucunda olusan bi olaydır diyosunuz . fakat senelerdir oyunun genel problemi olan isportaya esya satılma olayının zor oldugunu esyayı sürükle isportaya bırak kücük kutudaki onay butonuna tıkla ve bu islemi seri bi sekilde yapmak olan bu sorunu cözmüyorsunuz yada bu konu hakkında bir çalışma yapmıyosunuz .

:arrow: bir dieri ise ben yukarıda islemin ne kadar ağı işledigini sikayet et butonu yanlış ceza uygulamalarında bile en fazla 10 dakika içinde susturulma cezası verebiliyor diyorum ve mail ile destege soruldugunda moderatör uygulanarak bu cezalar uygun görüldü deniliyor benim demek istedigim olayda bu madem sikayet et de moderatör uygulanıyor esya iadesinde de moderatör uygulansa ya ? yada uygulanıyormu ? uygulanıyorsa neden bukadar uzun sürüyor ?
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

LaZpApAz yazdı::arrow: esya iadesi sizin hatanız sonucunda olusan bi olaydır diyosunuz . fakat senelerdir oyunun genel problemi olan isportaya esya satılma olayının zor oldugunu esyayı sürükle isportaya bırak kücük kutudaki onay butonuna tıkla ve bu islemi seri bi sekilde yapmak olan bu sorunu cözmüyorsunuz yada bu konu hakkında bir çalışma yapmıyosunuz .

Konumuz eşya iadeleri. Önerileriniz için müracaat adresimiz belli.
LaZpApAz yazdı: :arrow: bir dieri ise ben yukarıda islemin ne kadar ağı işledigini sikayet et butonu yanlış ceza uygulamalarında bile en fazla 10 dakika içinde susturulma cezası verebiliyor diyorum ve mail ile destege soruldugunda moderatör uygulanarak bu cezalar uygun görüldü deniliyor benim demek istedigim olayda bu madem sikayet et de moderatör uygulanıyor esya iadesinde de moderatör uygulansa ya ? yada uygulanıyormu ? uygulanıyorsa neden bukadar uzun sürüyor ?
Eşya iade desteğini GM ve GM Asistanları sağlamakta. Şikayetleri ise Denetmen, GM Asistanları ve GM'ler olmak üzere neredeyse tüm ekip sağlıyor. Kısacası fazlaca sorumluluk gerektiren bu desteği veren ekip az kişiden oluşuyor. Şuan için eşya iadelerinde verilen destek yeterli seviyededir.
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Erdogan yazdı:
LaZpApAz yazdı::arrow: esya iadesi sizin hatanız sonucunda olusan bi olaydır diyosunuz . fakat senelerdir oyunun genel problemi olan isportaya esya satılma olayının zor oldugunu esyayı sürükle isportaya bırak kücük kutudaki onay butonuna tıkla ve bu islemi seri bi sekilde yapmak olan bu sorunu cözmüyorsunuz yada bu konu hakkında bir çalışma yapmıyosunuz .

Konumuz eşya iadeleri. Önerileriniz için müracaat adresimiz belli.
LaZpApAz yazdı: :arrow: bir dieri ise ben yukarıda islemin ne kadar ağı işledigini sikayet et butonu yanlış ceza uygulamalarında bile en fazla 10 dakika içinde susturulma cezası verebiliyor diyorum ve mail ile destege soruldugunda moderatör uygulanarak bu cezalar uygun görüldü deniliyor benim demek istedigim olayda bu madem sikayet et de moderatör uygulanıyor esya iadesinde de moderatör uygulansa ya ? yada uygulanıyormu ? uygulanıyorsa neden bukadar uzun sürüyor ?
Eşya iade desteğini GM ve GM Asistanları sağlamakta. Şikayetleri ise Denetmen, GM Asistanları ve GM'ler olmak üzere neredeyse tüm ekip sağlıyor. Kısacası fazlaca sorumluluk gerektiren bu desteği veren ekip az kişiden oluşuyor. Şuan için eşya iadelerinde verilen destek yeterli seviyededir.
:arrow: Konumuzun esya iadeleri oldugunu biliyorum sizin hatanız sonucu oldugunu soylediniz için ben bu paylaşımı yaptım konuya açıklık getirmek için .

:arrow: destek yeterli değilki ben esyamın iadesi için 1 hafta daha beklemek zorundayım . ben simdi 01.02.2013 tarihindeki iade tahini sizn deyiminizle yeterli olan destek sayesinde kaçırdım .
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

31.01.2013 tarihinde mail gönderip, 02.02.2013 tarihinde eşya iadesi için isminizi listede görüyorsunuz. Abartılan bir durum var burada. Bu destek kısa sürede verilebilecek bir destek olsaydı, zaten desteğimizi anlık verirdik. Destek için oluşturduğumuz konumuzda size süre ile ilgili herhangi bir vaatte bulunmuyoruz. Son iade tarihi için ise bir aylık bir süre veriyoruz ki bu da bu desteğin ne kadar süreye yayılabileceğinin bir göstergesi olmalı.

Camiada eşya iadesi için destek bekleyen birçok oyuncumuz mevcut ve eşya iadelerinde de bugüne kadar 3 gün içerisinde epostaları yanıtlanıp işlem gördüğü halde şikayet eden ilk oyuncumuzsunuz. Tekrar belirtiyorum, eşya iadeleri için gönderilen epostaların yanıtlanma süreleri uzun olabilir. Bu destekten faydalanmak isteyen tüm kullanıcılarımızın bilgisine.

Bu konuda son iletim olarak, iade tarihlerimiz sık sık güncelleniyor. Takip edebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

peki tesekür edelim esya iade tarihi kaç günde bir değişiyo peki ?
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Eşya iadeleri ile ilgili belirli bir periyod bulunmamaktadır. İade için bulunan her fırsatta forum takip konusu güncellenerek bildirimi yapılmakta ve iadeler gerçekleştirilmektedir. Lütfen Eşya İadeleri konusunu takip ediniz.

İyi oyunlar.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
sivasli1905
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ufkbakanlar

Mesaj gönderen sivasli1905 »

10adet hidrojenimi yanlışlıkla kutumu boşaltırken tüccara sattım. 5msj gönderdim hala cvp yok. oyuna giripte yarışmalara ayırcagınız vakti. eşya iadelerine ayırsanız çogu kişinin sorunu çözülür .2 haftadır bekliyorum 5msj gönderdim cvp gelmeyince arttık msj kesdim. insaf ya emek veriyoruz bare cvp verin.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

sivasli1905 yazdı:10adet hidrojenimi yanlışlıkla kutumu boşaltırken tüccara sattım. 5msj gönderdim hala cvp yok. oyuna giripte yarışmalara ayırcagınız vakti. eşya iadelerine ayırsanız çogu kişinin sorunu çözülür .2 haftadır bekliyorum 5msj gönderdim cvp gelmeyince arttık msj kesdim. insaf ya emek veriyoruz bare cvp verin.
Bildiğim kadarıyla eşya iadeleri materyalleri kapsamıyor.Yani Hidrojen iadesi yapılmıyor. :(
CHIVALROUS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön