Rehberliği kaybetme gibi bir korkum yok varsın alsınlar elimden. Fark edecek olursanız yönetimin tarzında bir konuşma yapmadım lafa bana göre diyerek başladım. Ayrıca yönetimi de savunmadım sizin açığınızı söyledim. Siz birlik olamıyorsunuz dedim.
Bu lafımın üstüne daha hala yönetim korkusu olarak adlandırırsanız size cevabım olamaz çünkü insanlar egolarını tatmin etmek için cevaplar verecektir. Buda bilgilendirme dışına çıkar.
Tekrardan iyi oyunlar dilerim.
oyun arayüzü
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Re: oyun arayüzü
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- GecePaNeL
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Casper
ya şu rehberleri anlamıyorum konumu şahin havası ferrari neyin kafasını yaşıyorsunuz beyler bu kadar yalaka olmayın. neyse konuya gelelim kesinlikle değişmesi lazım zaten gerekli yerlere herkes mail atıyor rehberler siz yormayın kendinizi siz burdan millete üstünlük taslamayın burda olan herkes zaten napıcağını biliyor bu konuyu adamın açma sebebide diğerlerininde görüşlerini merak etmesinden açtığı birşey. o havuzda dikkat et boğulma kardeş. (Oyuna girinde millete yardımcı olun agahta sizleri bekleyen çok kişi var)
Sana şu mesajını göstereyim;
-Burada 3 örnek vermişsin.Verebileceğin örnek 10' u geçemez.Bu durumda "bir kaç"' ı kullanmanı tavsiye ederim
"Kaçınız arayüz değişsin diye öneri maili attınız?"
-Sadece mail atacaksa kusura bakmasınlar forumu kapatsınlar bir boka yaramaz böyle bir durumda. Hangi oyunun forumunda "Öneri" kısmının olmadığı yada öneri mesajlarının altına "Bu tür isteklerinizi İKV DESTEK ekibiyle paylaşın" denmiş. Aslında bunun nedeni oyuncuların dilini kapatmak, rahatsız oldukları durumları başkalarına duyurmadan, başkalarını kuşkulandırmamak.Gizliden gizliye halletmek. Ayrıca meteor bölgesi ve öncesi zamanlarında en geç ayda bir DEĞİŞİM güncellemesi olurdu. Şimdi neden olmuyor, sizin gibi düşünceler yüzünden.
Şuan sana istenen güncellemeleri de yazardım vaktim yok yaklaşık 100' e yakın örnek vardı.
Bu yüz örnekten 80 uygulanabilir.60 'ı herkese faydalı olabilecek önerilerdi belki. Ama sizin bu BAĞNAZ tutumlarınız (Her rehber için demiyorum ama bazı REHBER' ler işin tadını kaçırmış bir şekilde mesajları 180 derece dönmüş olarak görüyoruz) yüzünden oyuncu(kitle olarak alırsak) - yapımcı ilişkisi sıfıra indi.
Kimse kusura bakmasın emin olun ki bu oyundaki oyuncuların hepsi İKV' nin biryerlere gelmesi için uğraşıyor ama nedense yönetim kademesi ile en üst kademeye kadar hepsi bu oyuncu kitlesine kâleye almıyor. AYIPTIR, YAZIKTIR.
"Geçmişe baktığımızda birçok öneri"MuvaFFa yazdı:Geçmişe baktığımızda bir çok öneri ve itirazların sonucunda oyunumuzda değişiklik oldu. Bunlardan bir kaç örnek ver diyen olursa diye söylüyorum. Şikayet olarak bir zamanlar meranda ki yaratıkların ve akreplerin zırhı artmıştı. Bunun üzerine oyuna inanılmaz şikayetler geldi yüzlerce kişi şikayet mailleri attı ve aynı gün içerisinde oyun eski haline geldi. Öneri olarak madenler bir zamanlar programlar ile çekiliyordu. Bunu engellediler sonra maden yetmiyor dendi sayısını artırıp süresini uzattılar bu şekilde yine denge sağlandı. Daha sonra Topkapı gelmeden önce herkes lonca sistemi gelsin diyordu. Bunlar öneri bölümünde fazla ağırlıkta olmasından dolayı hemen öne sürüldü. Kaçınız arayüz değişsin diye öneri maili attınız?
Ben denemenizi öneririm. Yüzlerce mail atın fakat bireysel mailler olsun. Bunun sonucunda yakın bir zamanda olacaktır. Çünkü bu zamana kadar böyle oldu!
İyi oyunlar dilerim.
-Burada 3 örnek vermişsin.Verebileceğin örnek 10' u geçemez.Bu durumda "bir kaç"' ı kullanmanı tavsiye ederim
"Kaçınız arayüz değişsin diye öneri maili attınız?"
-Sadece mail atacaksa kusura bakmasınlar forumu kapatsınlar bir boka yaramaz böyle bir durumda. Hangi oyunun forumunda "Öneri" kısmının olmadığı yada öneri mesajlarının altına "Bu tür isteklerinizi İKV DESTEK ekibiyle paylaşın" denmiş. Aslında bunun nedeni oyuncuların dilini kapatmak, rahatsız oldukları durumları başkalarına duyurmadan, başkalarını kuşkulandırmamak.Gizliden gizliye halletmek. Ayrıca meteor bölgesi ve öncesi zamanlarında en geç ayda bir DEĞİŞİM güncellemesi olurdu. Şimdi neden olmuyor, sizin gibi düşünceler yüzünden.
Şuan sana istenen güncellemeleri de yazardım vaktim yok yaklaşık 100' e yakın örnek vardı.
Bu yüz örnekten 80 uygulanabilir.60 'ı herkese faydalı olabilecek önerilerdi belki. Ama sizin bu BAĞNAZ tutumlarınız (Her rehber için demiyorum ama bazı REHBER' ler işin tadını kaçırmış bir şekilde mesajları 180 derece dönmüş olarak görüyoruz) yüzünden oyuncu(kitle olarak alırsak) - yapımcı ilişkisi sıfıra indi.
Kimse kusura bakmasın emin olun ki bu oyundaki oyuncuların hepsi İKV' nin biryerlere gelmesi için uğraşıyor ama nedense yönetim kademesi ile en üst kademeye kadar hepsi bu oyuncu kitlesine kâleye almıyor. AYIPTIR, YAZIKTIR.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Bütün mesele ne biliyor musunuz ?
Bu oyunda ne geldiyse level o bu şu hep biz isteyerek, mailler atarak, böyle forumlarda yırtınarak geldi.
Bir kere biz birşeyi istemeden kendisinin geldiğini bilmiyorum. Bütün mesele burda. Bir kere kendileri bir şey yapsalar ya.
Bu oyunda ne geldiyse level o bu şu hep biz isteyerek, mailler atarak, böyle forumlarda yırtınarak geldi.
Bir kere biz birşeyi istemeden kendisinin geldiğini bilmiyorum. Bütün mesele burda. Bir kere kendileri bir şey yapsalar ya.

- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Yirmiyi aşkın MMORPG oynadım İKV hariç.Bu oyunlardan sadece birkaçı dışında geri kalanların arayüzleri tamamen birbirinin kopyası vasat,traş şeylerdi.Ama kimse de çıkıp demiyor şu arayüz değişsin diye.Neden? Çünkü İKV başından beri sürekli kendini güncellediği için oyuncularını değişikliğe alıştırdı.Ama inanın bir oyunda arayüz değiştirmezler kolay kolay.Bizde bir kere değiştirildi,belki geçerli sebebi vardı önceki çok ilkeldi.Önerilerin nereye gönderileceği muhabbetlerine hiç girmek istemiyorum,beni forumdan takip edenler bilirler oyundaki birçok şeyi kafama göre değiştirir sizlere sunarım.Madem konu oyun arayüzü buyrun bu da Fan Art 2012'den:

2006-2013
Çok kötü olduğundan İKV' de değişsin deniliyor.Senin dediğin güncellemeye alışma konusunda değil ifadende de sanki oyunda sürekli arayüz değişiyor gibi demişsinizdirapgrafik yazdı:Ama kimse de çıkıp demiyor şu arayüz değişsin diye.Neden? Çünkü İKV başından beri sürekli kendini güncellediği için oyuncularını değişikliğe alıştırdı.
Çünkü İKV başından beri sürekli kendini güncellediği için oyuncularını değişikliğe alıştırdı.
Bu ifadeyi nasıl kullandın hâla anlamadım. Çoğu oyunlarda haftada bir paket gelirken...(ki forumda çok saygı duyduğum birisisindir, takip ederim, çalışmalarını çok beğenirim, arayüz çalışmanın muhteşem olduğunu söylemiştim. Ama bu ifaden gerçekten yanlış
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
Şuanki arayüzden iyi olduğu kesin eline sağlıkizdirapgrafik yazdı:Yirmiyi aşkın MMORPG oynadım İKV hariç.Bu oyunlardan sadece birkaçı dışında geri kalanların arayüzleri tamamen birbirinin kopyası vasat,traş şeylerdi.Ama kimse de çıkıp demiyor şu arayüz değişsin diye.Neden? Çünkü İKV başından beri sürekli kendini güncellediği için oyuncularını değişikliğe alıştırdı.Ama inanın bir oyunda arayüz değiştirmezler kolay kolay.Bizde bir kere değiştirildi,belki geçerli sebebi vardı önceki çok ilkeldi.Önerilerin nereye gönderileceği muhabbetlerine hiç girmek istemiyorum,beni forumdan takip edenler bilirler oyundaki birçok şeyi kafama göre değiştirir sizlere sunarım.Madem konu oyun arayüzü buyrun bu da Fan Art 2012'den:
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
battalgazi yine yeteneğini konuşturmuşsun ama sana birkaç soru sormak isterim. koyduğun resimdeki evlerin kaplamalarına yada evleri geçdim sıçana dikkatlice bakdın mı ?
yerin içine batmış tenekeden bahsetmek bile istemiyorum
onlarca oyun denedim diyorsun bilmem benmi yanlış anlıyorum ama sen metin2 veya cengizhan gibi oyunlara rastlamışsın sanırım. ikv dışında tek bir oyun denedim o oyundada her hafta paket çıkarılıyor ve her ay oyundaki karakterlerin güçlerinde oynama yapılıyor isteklere göre. ikv'deki yetenek efektlerini kıyaslayacak olursak ancak cengizhan 2'yle kıyaslayabiliriz. velhasıl kelam grafiklerdi , ws sistemiydi , grup bölgeleriydi derken eminönü sunucusu hariç oyunda oyuncu kalmadı. oyun yönetimi 2 tane daha ek kasa koymakdan , oyuna başlarken giydiğimiz o donu (
) değiştirmekden aciz. bi oyun emekden yanamı yoksa şanstan yanamı olmalı ? tartışılcak milyon tane konu , milyon tane eksik var. biraz daha aklı selim bi oyuncu kitlesi olsa ve ortaya düzgün bi tepki konulabilse ikv 6 yıl sonra meyvelerini vermeye başlar. bir ADAM da çıkıp efendi efendi cevap vermedi bugüne kadar. ayıptır.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
+++kingdemon yazdı:oyun arayüzü artık çok baydı bence artık yenilenmesi gerekiyor çünkü oyunda şöyle birşey var sürekli yeni yaratıklar yeni grup bölgeleri çıkıyor bu grup bölgeleri gizemli ve dahada teknolojinin önde olduğu görülüyor..ve bu arayüzü hala eski elektrik devrelerini anımsatıyor bence bunun değişmesi gerekmekte...
katılan varsa bu konu altından destek verebilir...

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- MaDTRouBLeMaKeR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Bence birçok şeyi yeni yeni beceriyorlar.Arayüz isteğini taaa 2 sene önce yollamışımdır.Bunu yaparlarsa zaten oyunu kurtarırlar.Bu grafikle oyuncu toplaması zaten zor en azından arayüz ve efecT -leri yapsalar kendi çapında baya oyuncu toplayacaktır.