oyun arayüzü artık çok baydı bence artık yenilenmesi gerekiyor çünkü oyunda şöyle birşey var sürekli yeni yaratıklar yeni grup bölgeleri çıkıyor bu grup bölgeleri gizemli ve dahada teknolojinin önde olduğu görülüyor..ve bu arayüzü hala eski elektrik devrelerini anımsatıyor bence bunun değişmesi gerekmekte...
katılan varsa bu konu altından destek verebilir...
oyun arayüzü
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: oyun arayüzü
Bencede haklısın.Oyun ana sayfasının arayüzü değişti, oyunun arayüzü hala aynı.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Bana göre oyuna başlayanları etkileyecek önemli faktörlerden biride oyun arayüzüdür. Oda yakındır heralde çünkü değişmesi gerektiğini çoğu kişi düşünüyor. Önerilerinizi desteğe atarsanız önemini artırmış olursunuz. Öneri havuzundan bu konu daha önemli olarak çıkartılabilir.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
la bırakın allah peygamber aşkına öneri havuzuymuş
ömrüm boyunca böyle saçma bi arayüz görmedim. basbas bağırdık ama pek ciddiye alan olmadı. oyuncuları ilk çeken şey yeteneklerdir ama o efektler ikvde berbat. ikinci önemli unsur arayüz oda berbat.
Şurda anket yapsalar yüzde yüz çıkar değişsin diyen ama kimin umrunda 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Ben yeni bir oyun denediğim zaman ilk baktığım şey arayüzü ve yeteneklerdeki efekt olayıdır.İKV de bu 2 önemli unsur da geri plana atıldığından yeni başlayan oyuncu arayüze bakıp birde fareleri görünce genelde İkv yi başlamadan bitiriyor
Bu nedenle Arayüzün ve Yeteneklerin görselliğinin tümüyle elden geçip modernleşmesi gerekmektedir.Oyun kıyamet dönemini anlatıyor diye arayüzün bu kadar da taş devrine dönmesine gerek yok diye düşünüyorum
Bu nedenle Arayüzün ve Yeteneklerin görselliğinin tümüyle elden geçip modernleşmesi gerekmektedir.Oyun kıyamet dönemini anlatıyor diye arayüzün bu kadar da taş devrine dönmesine gerek yok diye düşünüyorum
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Phenomena
Geçmişe baktığımızda bir çok öneri ve itirazların sonucunda oyunumuzda değişiklik oldu. Bunlardan bir kaç örnek ver diyen olursa diye söylüyorum. Şikayet olarak bir zamanlar meranda ki yaratıkların ve akreplerin zırhı artmıştı. Bunun üzerine oyuna inanılmaz şikayetler geldi yüzlerce kişi şikayet mailleri attı ve aynı gün içerisinde oyun eski haline geldi. Öneri olarak madenler bir zamanlar programlar ile çekiliyordu. Bunu engellediler sonra maden yetmiyor dendi sayısını artırıp süresini uzattılar bu şekilde yine denge sağlandı. Daha sonra Topkapı gelmeden önce herkes lonca sistemi gelsin diyordu. Bunlar öneri bölümünde fazla ağırlıkta olmasından dolayı hemen öne sürüldü. Kaçınız arayüz değişsin diye öneri maili attınız?
Ben denemenizi öneririm. Yüzlerce mail atın fakat bireysel mailler olsun. Bunun sonucunda yakın bir zamanda olacaktır. Çünkü bu zamana kadar böyle oldu!
İyi oyunlar dilerim.
Ben denemenizi öneririm. Yüzlerce mail atın fakat bireysel mailler olsun. Bunun sonucunda yakın bir zamanda olacaktır. Çünkü bu zamana kadar böyle oldu!
İyi oyunlar dilerim.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
öneriler eğer ceplerini dolduracaksa tabiki değişim yaparlar. bu güne kadar böyle saçma bi lonca sistemi gördünmü ? veya oyuncularını bu kadar sömüren maden sistemi ? adamlar 1 yıldan fazladır hala lp' ile alınacak itemleri koymadılar. sorumsuzluğun tanımı budurMuvaFFa yazdı:Geçmişe baktığımızda bir çok öneri ve itirazların sonucunda oyunumuzda değişiklik oldu. Bunlardan bir kaç örnek ver diyen olursa diye söylüyorum. Şikayet olarak bir zamanlar meranda ki yaratıkların ve akreplerin zırhı artmıştı. Bunun üzerine oyuna inanılmaz şikayetler geldi yüzlerce kişi şikayet mailleri attı ve aynı gün içerisinde oyun eski haline geldi. Öneri olarak madenler bir zamanlar programlar ile çekiliyordu. Bunu engellediler sonra maden yetmiyor dendi sayısını artırıp süresini uzattılar bu şekilde yine denge sağlandı. Daha sonra Topkapı gelmeden önce herkes lonca sistemi gelsin diyordu. Bunlar öneri bölümünde fazla ağırlıkta olmasından dolayı hemen öne sürüldü. Kaçınız arayüz değişsin diye öneri maili attınız?
İyi oyunlar dilerim.
REHBER;
REHBERLİĞİ KAYBETMEMEK İÇİN KENDİSİNİ KASAN;Hengames yazdı:Doğru dediniz, hatta gecikilmiş bir güncelleme.
MuvaFFa yazdı:Geçmişe baktığımızda bir çok öneri ve itirazların sonucunda oyunumuzda değişiklik oldu. Bunlardan bir kaç örnek ver diyen olursa diye söylüyorum. Şikayet olarak bir zamanlar meranda ki yaratıkların ve akreplerin zırhı artmıştı. Bunun üzerine oyuna inanılmaz şikayetler geldi yüzlerce kişi şikayet mailleri attı ve aynı gün içerisinde oyun eski haline geldi. Öneri olarak madenler bir zamanlar programlar ile çekiliyordu. Bunu engellediler sonra maden yetmiyor dendi sayısını artırıp süresini uzattılar bu şekilde yine denge sağlandı. Daha sonra Topkapı gelmeden önce herkes lonca sistemi gelsin diyordu. Bunlar öneri bölümünde fazla ağırlıkta olmasından dolayı hemen öne sürüldü. Kaçınız arayüz değişsin diye öneri maili attınız?
İyi oyunlar dilerim.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome