yetkililer yazdıgının şeyler'n farkında olun . . .
- XxXMIKAILXxX
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Re: yetkililer yazdıgının şeyler'n farkında olun . . .
o tılsımı kaybetmem hata ama yönetiminde hatası var...Belki bu tılsımı üretseydn veya belki üretmiştirsin ne kadar zor oldunu anlardın ve aktarılmaması taraftarı olurdun eminim.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Yok ben aktarılması taraftarıyım.XxXMIKAILXxX yazdı:o tılsımı kaybetmem hata ama yönetiminde hatası var...Belki bu tılsımı üretseydn veya belki üretmiştirsin ne kadar zor oldunu anlardın ve aktarılmaması taraftarı olurdun eminim.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- XxXMIKAILXxX
- Salgın Koruyucusu
sen ticareti malzemesini toplayıp satarakta yaparsın krdşm yani aktarılmaması senin ticaretini engellemez 
- Refresh
- Labirent Rehberi
Mesala Yıldırım 2 ürettim sonra sıkıldım satarım veya meteorit 1 i denemek istedim o adamla takas ederim.Yani aktarılması çok işe yarar bir şey asıl aktarılmamasının hiç bir mantığı yok.XxXMIKAILXxX yazdı:sen ticareti malzemesini toplayıp satarakta yaparsın krdşm yani aktarılmaması senin ticaretini engellemez
GuardianS of İstanbuL
Tılsımların 3 leri aktarılmıyormuş yani suanda bulunan tılsımlar aktarılıyor 3 olanalr aktarılmıyor.
3 lerde piyasada suan için yok.
Yani bu demekki daha tılsım gelecek 3(1) 3(ıı) oalrak tılsım gördünüzmü demekki ilerisi iin yazmışlar.
Yöneticye o kadar yazdık adam gibi yazında anlıyalım tılsımlar aktarılmıyor acaba hangisi milleti zor duurmda bırakmak için ellerinden geleni yapmakla mesguller.
Tılsımların 3 kademedkileri aktarılmıyor diyoruz bizde zannedyoruz ki bunların 3 olanalrı aktarılmıyor halbuki birde bunalrı 3 kademedki tılsımları oldugu yazmıyorlar.
Kendileri bilir.
Şuan oyunda bulunan tüm tılsımlar aktarılıyor bunların 3. kademesi yani yanında 3(x) olanalrı aktarılmayacak.
3 lerde piyasada suan için yok.
Yani bu demekki daha tılsım gelecek 3(1) 3(ıı) oalrak tılsım gördünüzmü demekki ilerisi iin yazmışlar.
Yöneticye o kadar yazdık adam gibi yazında anlıyalım tılsımlar aktarılmıyor acaba hangisi milleti zor duurmda bırakmak için ellerinden geleni yapmakla mesguller.
Tılsımların 3 kademedkileri aktarılmıyor diyoruz bizde zannedyoruz ki bunların 3 olanalrı aktarılmıyor halbuki birde bunalrı 3 kademedki tılsımları oldugu yazmıyorlar.
Kendileri bilir.
Şuan oyunda bulunan tüm tılsımlar aktarılıyor bunların 3. kademesi yani yanında 3(x) olanalrı aktarılmayacak.
A R Z L O D O S
- XxXMIKAILXxX
- Salgın Koruyucusu
krdşm şuan oyunda buz oku 3 (1) tılsımı var yaratıklardan düşüyor neden aktarılıyor ozaman...?
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
Yönetim yaptıkları şeylerin pek farkında değil. Birisi benle iletişime geçse gerekli her şeyi ben söylerim onlara ama pek takmıyorlar. Eşyalar kaybolunca hep bahaneler çıkıyor piyasaya.
Bundan bir kaç yıl önce Beta dönemi bittiğinde, yönetici oyuna girmeden biz exp kasınca etkili olmuyordu. Yönetici oyuna girecekti biz öyle exp kasıp çıkacaktık. Saçmalığı gördünüz mü?
Esc yapmadan çıkınca explerimiz kalıyordu. Ama esc yapıp çıkınca %10 exp kaybediyoduk ki kastığımız tecrübeler hariç. Böyle bir olaydan sonra hala bize esc yöntemiyle çıkmamızı söylüyorlar.
Çemberlitaş gelmeden öncede sunucu güncellemesi yapılmıştı, esc ile çıkmama rağmen yeni çektiğim gözlük buhar olup uçmuştu ve yönetim benim hatam olduğunu söyledi. O gün bu gündür ne esc kullanıyorum ve alt+f4. Direkt reset
.
Bundan bir kaç yıl önce Beta dönemi bittiğinde, yönetici oyuna girmeden biz exp kasınca etkili olmuyordu. Yönetici oyuna girecekti biz öyle exp kasıp çıkacaktık. Saçmalığı gördünüz mü?
Esc yapmadan çıkınca explerimiz kalıyordu. Ama esc yapıp çıkınca %10 exp kaybediyoduk ki kastığımız tecrübeler hariç. Böyle bir olaydan sonra hala bize esc yöntemiyle çıkmamızı söylüyorlar.
Çemberlitaş gelmeden öncede sunucu güncellemesi yapılmıştı, esc ile çıkmama rağmen yeni çektiğim gözlük buhar olup uçmuştu ve yönetim benim hatam olduğunu söyledi. O gün bu gündür ne esc kullanıyorum ve alt+f4. Direkt reset
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Reset mantıklıHollyShit yazdı:Yönetim yaptıkları şeylerin pek farkında değil. Birisi benle iletişime geçse gerekli her şeyi ben söylerim onlara ama pek takmıyorlar. Eşyalar kaybolunca hep bahaneler çıkıyor piyasaya.
Çemberlitaş gelmeden öncede sunucu güncellemesi yapılmıştı, esc ile çıkmama rağmen yeni çektiğim gözlük buhar olup uçmuştu ve yönetim benim hatam olduğunu söyledi. O gün bu gündür ne esc kullanıyorum ve alt+f4. Direkt reset.
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

- XxXMIKAILXxX
- Salgın Koruyucusu
Refresh ileri zekalı arkadaş'm tılsım yıldırım zaten aktarılıyor meteorit 1 zaten aktarılıyor 3. seviye tılsımdan bahsediyoruz biz sen baya uçmuşsun.dikkat et kendin'e ayrıca hiç birşey'n farkında bile değilsin geçmiş olsun diyip geçmek var sen bunun yerin'e kendin'i haklıyon ki bildiğin gram bir olaydan haberin yok .
- Refresh
- Labirent Rehberi
O verdiğimin örnek olduğunu anlamayacak kadar şuur yok heralde sende.XxXMIKAILXxX yazdı:Refresh ileri zekalı arkadaş'm tılsım yıldırım zaten aktarılıyor meteorit 1 zaten aktarılıyor 3. seviye tılsımdan bahsediyoruz biz sen baya uçmuşsun.dikkat et kendin'e ayrıca hiç birşey'n farkında bile değilsin geçmiş olsun diyip geçmek var sen bunun yerin'e kendin'i haklıyon ki bildiğin gram bir olaydan haberin yok .
Ne farkeder Ofans 2(III) ile başka bir tılsım(III) ü takas etmek isteyebilirim veya elimdeki tılsımdan sıkılmışımdır satarım.
Senin gibi forumda beni rezil etmeye çalışanlar oldu kendileri rezil oldular şu an senin rezil olduğun gibi.
GuardianS of İstanbuL