hep bizim hatamız hep bizim hatamız diye söylüyorsunuz ama şimdi size açıkladılarımla kimi suçluyacaklarınızı merak ediyorum forum'a 3. seviye tılsımların atılıp satılmayacagı aktarılmayacagı hakkında yazı yazıyorsunuz ama nedense ofansif dövüşme 2 (III) 'ü denemeye kalkıldıgında aktarılabiliyor ve nedense bir hata üzerin'e bu tılsım çalınıyor böylesin'e magdurluk söz konusu iken verdiğiniz cevap kullanıcı hatası peki size ne demeli . ? hep böyle magdur olmak zorunda mıyız üstelik karakter sigortalı iken 1 tılsım'ı veremiyor musunuz onu anlamış değilim amacım sadece ögrenmek sizler neden böyle oldu düşünebiliyor musunz sizlerden ricam mantıklı bir cevap yazar mısınız böylesin'e basit mi herşey o kadar emek sadece 1 hata üzerin'e kaybolucak mı ve bitecek mi sitem etmek hakkım diye düşünerek yazıyorum ve sonuna kadar haklıyım magdur olmak istemiyorum bu kadar emek varken. . .iyi forumlar
işte aktarıldını gösteren bir fotoğraf...sifacıdan alışveriş başarı ile tamamlandı.fazla söze ne hacet
hep bizim hatamız hep bizim hatamız diye söylüyorsunuz ama şimdi size açıkladılarımla kimi suçluyacaklarınızı merak ediyorum forum'a 3. seviye tılsımların atılıp satılmayacagı aktarılmayacagı hakkında yazı yazıyorsunuz ama nedense ofansif dövüşme 2 (III) 'ü denemeye kalkıldıgında aktarılabiliyor ve nedense bir hata üzerin'e bu tılsım çalınıyor böylesin'e magdurluk söz konusu iken verdiğiniz cevap kullanıcı hatası peki size ne demeli . ? hep böyle magdur olmak zorunda mıyız üstelik karakter sigortalı iken 1 tılsım'ı veremiyor musunuz onu anlamış değilim amacım sadece ögrenmek sizler neden böyle oldu düşünebiliyor musunz sizlerden ricam mantıklı bir cevap yazar mısınız böylesin'e basit mi herşey o kadar emek sadece 1 hata üzerin'e kaybolucak mı ve bitecek mi sitem etmek hakkım diye düşünerek yazıyorum ve sonuna kadar haklıyım magdur olmak istemiyorum bu kadar emek varken. . .iyi forumlar
işte aktarıldını gösteren bir fotoğraf...sifacıdan alışveriş başarı ile tamamlandı.fazla söze ne hacet
Niye hata olsun ki olayı da anlamadım pek şimdi sen aktarılıp aktarılmayacağını denemek için birine alışveriş açtın ve tılsım karşı tarafa geçti bunu mu diyorsun.
Bu bariz senin hatan güvenebileceğin biriyle deneseydin.
Saçma sapan işler yapıyorsunuz bunu da yönetimden biliyorsunuz.
Zaten ben aktarılmama olayına tamamen karşıyım niye aktarılmasın ki ticaret daha çok canlanır.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Ecel getiren bile atılmaz aktarılmazken 800 m değerindeki tılsım nasıl aktarılsın yöneticilerde aktarılmadına dair ilk başlarda böle bi konuaçtı benim tılsım çalındıktan 3 gün sonra kaldırıldı..
XxXMIKAILXxX yazdı:Ecel getiren bile atılmaz aktarılmazken 800 m değerindeki tılsım nasıl aktarılsın yöneticilerde aktarılmadına dair ilk başlarda böle bi konuaçtı benim tılsım çalındıktan 3 gün sonra kaldırıldı..
O da senin sorunun zaten yönetimle ne alakası var vermeseydin şifreni oraya buraya.
Ayrıca yönetim şaheserlerde aktarılmama olayını çok başka amaç için yaptı.Yani senin benim oyuncuların itemi çalınır aman aktarılmasın diye değil.Bu 3. belki 4. öncelikleri.
O resmi çeken şifacı benim Mikail ise loncadan arkadaşım. Burda sorun diğer güvenilir oyuncuların ismine benzer isimlerle çar açıp şifre istemeleri ve bir dikkatsizlik yüzünden çalınması değil. Forumda tılsımlar gelmeden önce 3. seviyeler aktarılmayacak dendi. Hatta sonra hata var ve düzeltilecek dendi. Eğerki düzeltilseydi en kötü tılsım yere atılırdı ve eşya iadesi ile geri alabilirdik. Biran önce 3. seviye tılsımların aktarılmasının engellenmesi gerekiyor.
birader tılsım saten 3. seviye yhaw bunu ben demiyorum yönetim diyor bende itiraz ettim yani adamların açtığı konuda 3. seviye tılsım aktarılmaz yazıyor ..
XxXMIKAILXxX yazdı:birader tılsım saten 3. seviye yhaw bunu ben demiyorum yönetim diyor bende itiraz ettim yani adamların açtığı konuda 3. seviye tılsım aktarılmaz yazıyor ..
Yahu sonuçta sen bu tılsımı çaldırmışsın değil mi ? Bu da senin kişisel hatana girer.Yani tılsımlar aktarılmıyor nasılsa deyip herkese verelim mi şifreyi bu mu yani.
aqa ben sadece gerekeni yaptım baştan bu tılsım aktarılma olayı olmasaydı o tılsım çalınmıcaktı.. benm şifremi herkes bilmiyor saten bir anlık dalgınlıkla çalındı.... benim tılsımımı geri istememdeki sebeb yöneticilerin bu konula ilgili forumda açtığıkonu eğer açmasalardı ben buraya bu konuyu açmazdım.
XxXMIKAILXxX yazdı:aqa ben sadece gerekeni yaptım baştan bu tılsım aktarılma olayı olmasaydı o tılsım çalınmıcaktı.. benm şifremi herkes bilmiyor saten bir anlık dalgınlıkla çalındı.... benim tılsımımı geri istememdeki sebeb yöneticilerin bu konula ilgili forumda açtığıkonu eğer açmasalardı ben buraya bu konuyu açmazdım.
Yönetimde der ki şifreni başkasına vermeseydin o zaman da çalınmazdı.
Yani pek haklı değilsin.Haksız da sayılmazsın.Zannetmiyorum sana destek sağlayacaklarını.