Migrat'ta Şifacı olmak
- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Re: Migrat'ta Şifacı olmak
1 sn. kadar vaktin var max. 2 sn. dir ona göre hızlı olmalısın!

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
iki şifa girip bi kere denicem D
4 büyü 1 şifa 1 tank girerseniz şöyle izah edeyim ;
Öncelikle tank yaratıkları çektiğinde eğer gelen yaratıklarda funditores varsa ilk o kesilir. Evocati varsa Evocati'y zihin atılır. Bazı profesyonel gruplar aynı anda keserler. Gelelim İmmunelere tank üzerinde tutup bir büyüye hedef vercek. İmmune junon dediği zaman sen şifacı olarak Junonlanan adamına ck atmalısın. Eğer tanka derse tanka atıver eğer başka birine atarsa (ki tutmak zordur) şöyle bi yol kullanıyorum: gözün büyücülerin isimlerinde olsun (soldaki) ama tankın üzerine tıkla. Eğer büyücülerde kırmızı işaret göremediysen direk ck atarsın tanka. Eğer büyülerde görürsen hemen o büyünün üzerine tıklayıp ck atmalısın. Junon keserken kendine ve büyülere ck atarrsın ve tanka can basarsın. meditasyon açmayı unutma. Tazılarda ise tank hariç herkese ck atmalısın canı azalana can basmalısın.
DİPNOT:Tank bi canavar grubu çektiğinde asla çember açma. Hiddeti vardır yaratıklar sana döner.
UMARIN YARDIMCI OLMUŞUMDUR.
Öncelikle tank yaratıkları çektiğinde eğer gelen yaratıklarda funditores varsa ilk o kesilir. Evocati varsa Evocati'y zihin atılır. Bazı profesyonel gruplar aynı anda keserler. Gelelim İmmunelere tank üzerinde tutup bir büyüye hedef vercek. İmmune junon dediği zaman sen şifacı olarak Junonlanan adamına ck atmalısın. Eğer tanka derse tanka atıver eğer başka birine atarsa (ki tutmak zordur) şöyle bi yol kullanıyorum: gözün büyücülerin isimlerinde olsun (soldaki) ama tankın üzerine tıkla. Eğer büyücülerde kırmızı işaret göremediysen direk ck atarsın tanka. Eğer büyülerde görürsen hemen o büyünün üzerine tıklayıp ck atmalısın. Junon keserken kendine ve büyülere ck atarrsın ve tanka can basarsın. meditasyon açmayı unutma. Tazılarda ise tank hariç herkese ck atmalısın canı azalana can basmalısın.
DİPNOT:Tank bi canavar grubu çektiğinde asla çember açma. Hiddeti vardır yaratıklar sana döner.
UMARIN YARDIMCI OLMUŞUMDUR.
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Büyüye neden ck yok sağlam gruba girerse barındırmazlar valla junonda atarlar gruptanDavutVideo yazdı:İş başa düştü anlaşılan bak kardeşim ankada biz başka taktik kullanıyoruz ama sana genel taktiğe göre açıklayayım
İlk olarak elin hızlı olmalı immular junon dediği anda ck atmalısın ilk görevin bu büyülere ck yok sadece savaşcıya ck atacaksın ve can basacaksın olay bu kadar sadece hızlı olacaksın junondada tanka can basacaksın direnç açacaksın ck yı büyülere ve ilk önce kendine atacaksın eğer ölme kalkma falan hatalar olmazsa iksir içmezsin
-----------
5 büyü 1 şifa olarak girersen immuyu kesen büyülere ck atarsın diğerlerine can basarsın bu durumda kesinlikle direnç eksik olmamalı migratta şifaların iyi basittir sadece el çabukluğu gerektirir.
anlamadığın ve sormak istediklerin olursa sor sana açıklayayım yüzeysel olarak yapacakların bu kadar
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Şifacılık Kendi Kendine Öğrenilir. Zamanla Alışıcak kendi yetenek sistemini kendin kurucaksın ama ben sana şunu söyleyebilirim sığınak 500 demiş biri 500 az olur ama 800-900 arası uygundur fazla can basmıyorsunz genellikle ck ve bozma yapıyorsun. Miğrat se 1200 idealdir.
Sığınak Ve Miğratta Şifacı Olucaksan
Şifa 15
Şifa Bilgisi 15
Can Kurtaran 15
Element Direnç Alanı 15
Fiziksel Direnç Alanı 15
Meditasyon 1(Kudret Gerekli Kullanırsan 5 mediye gerek yoktur ashaplı ashapsız fark etmiyor.)
Canlandırma 15
Büyü bozma 5(Büyü bozma 5 olmasının nedeni ; Fedai keserken zehir attıktan sonra oyuncuya süresi yetişmiyebilir bazen 11 bin yani büyücüye tek attıgı oluyor)
İyileştirme Çemberi 1(Zahiri Kesendene Ve Junonda Savascı Sizi Saptırandana Büyük İşe Yarıyor.)
Şimdi Gelelim Miğratta Ne Yapman Gerektiğine Yaratıkları anlatıcam kesilişini
Öncellikle 1. slotta gözlem gerekir saptırılıan kişiden daha güclü olan büyücüyü gözünü kestirip dönmesinden anlıcan bu dönen kişiye hep ck at
2 tan 3 büyü 1 şifa girersen immularda tanklar saptırılır yapman gereken saptırılmayan büyücüler başta olmak üzere büyücülere ck atmak
fundie yapman gereken birşey yok sadece daldığı büyücüye can basıcan
evoda daldığı kişiye can basıcan
centte çeviren 2 büyücü başta olmak üzere 3 büye ck kaçırmican ve zehir olursa direk bozacan
yılanlarada birşey yapmıyorsun
tazılarda kendin başta olmak üzere kendini cklıcan
junonda kendinden ck eksik etme ve junon daldığı tanka ck at
eğer 1 veya 2 şifa 4 büyü veya5 büyü girerseniz
bu sefer kimseye ck atmıyorsun junon dediği kişiye ck atıcaksn zihin toplama işareti cıkıcak oyuncu üzerinde tıpkı çetecideki muhafızların sert vuruş simgesi gibi o sırada ck atıcan ck atmak için 2 sn vaktin var 3 de ölür.
centte ck vurursa atarsın çorba yaparsınız çünkü
junonda junon hangi büyücüdeyse onu cklıcan hiç durmadan hasar az alması için tazılarda isede büyücülere ck atıcan dalan büyücüye özellikle
2 kesiştede çember asla açma hiddet alırsın boştaki yaratıklar sana döner ölürsün
Sığınak Ve Miğratta Şifacı Olucaksan
Şifa 15
Şifa Bilgisi 15
Can Kurtaran 15
Element Direnç Alanı 15
Fiziksel Direnç Alanı 15
Meditasyon 1(Kudret Gerekli Kullanırsan 5 mediye gerek yoktur ashaplı ashapsız fark etmiyor.)
Canlandırma 15
Büyü bozma 5(Büyü bozma 5 olmasının nedeni ; Fedai keserken zehir attıktan sonra oyuncuya süresi yetişmiyebilir bazen 11 bin yani büyücüye tek attıgı oluyor)
İyileştirme Çemberi 1(Zahiri Kesendene Ve Junonda Savascı Sizi Saptırandana Büyük İşe Yarıyor.)
Şimdi Gelelim Miğratta Ne Yapman Gerektiğine Yaratıkları anlatıcam kesilişini
Öncellikle 1. slotta gözlem gerekir saptırılıan kişiden daha güclü olan büyücüyü gözünü kestirip dönmesinden anlıcan bu dönen kişiye hep ck at
2 tan 3 büyü 1 şifa girersen immularda tanklar saptırılır yapman gereken saptırılmayan büyücüler başta olmak üzere büyücülere ck atmak
fundie yapman gereken birşey yok sadece daldığı büyücüye can basıcan
evoda daldığı kişiye can basıcan
centte çeviren 2 büyücü başta olmak üzere 3 büye ck kaçırmican ve zehir olursa direk bozacan
yılanlarada birşey yapmıyorsun
tazılarda kendin başta olmak üzere kendini cklıcan
junonda kendinden ck eksik etme ve junon daldığı tanka ck at
eğer 1 veya 2 şifa 4 büyü veya5 büyü girerseniz
bu sefer kimseye ck atmıyorsun junon dediği kişiye ck atıcaksn zihin toplama işareti cıkıcak oyuncu üzerinde tıpkı çetecideki muhafızların sert vuruş simgesi gibi o sırada ck atıcan ck atmak için 2 sn vaktin var 3 de ölür.
centte ck vurursa atarsın çorba yaparsınız çünkü
junonda junon hangi büyücüdeyse onu cklıcan hiç durmadan hasar az alması için tazılarda isede büyücülere ck atıcan dalan büyücüye özellikle
2 kesiştede çember asla açma hiddet alırsın boştaki yaratıklar sana döner ölürsün
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Her Zaman ' Şifa Girdim ve Öyle Dizdim
Genellikle 10 Junonda Çarı Dizidm
Genellikle 4 Büyü 'şifa Gittimizden 2.Şifa Hiç Bi Şey Yapmazdı
Çünkü Junon Onu Hapsederdi Ben Bi Tankı Ck Atıp Can Basardım Çünkü Genelli
Junon Tanka Dalıyor Çünkü Tank Üstüne Çekiyor
Son Junonumdada Fundutores Zırh Düştü
Bide Son Olarakda Kudret Azaldığında Ejderha İksiri İçcen
Genellikle 10 Junonda Çarı Dizidm
Genellikle 4 Büyü 'şifa Gittimizden 2.Şifa Hiç Bi Şey Yapmazdı
Çünkü Junon Onu Hapsederdi Ben Bi Tankı Ck Atıp Can Basardım Çünkü Genelli
Junon Tanka Dalıyor Çünkü Tank Üstüne Çekiyor
Son Junonumdada Fundutores Zırh Düştü
Bide Son Olarakda Kudret Azaldığında Ejderha İksiri İçcen
Genelde 4 buyucu 2 şifa girilir. Junon kesimine kadar herkese ck at istersen gruptakı dier şifacıyla adam alımı yap o kendı adamlarına ck atsın sen kendı adamlarına ck at. yapcagın tek şey junona kadar can basmak ve ck atmak.pcmanyak yazdı:Selam arkadaşlar. migrata daha hiç girmedim... girdiğim zaman yanımdaki arkadaşlarımı mağdur etmek istemiyorum... migrattaki boss yaratıklarda ve normal yaratıklarda şifacının neler yapması gerektiğini anlatırsanız çok sevinirim. Ayrıca iksir ihtiyacları hakkındada bilgi verebilirsiniz D
Junon kesımı
İlk önce genelde tazılar alınır tazılardada kendın basta olmak üzere herkese ck at çunku tazı 1 kısıye vurursa herkes hasar alır.
Tazıları kestıkten snra junon kesımıne baslanır tank olan buyucuye ıkı şifacıda ck ve can bascak yanında 3-4 tane goril yada anka bulunsun ne olur ne olmaz