Migrat'ta Şifacı olmak
Migrat'ta Şifacı olmak
Selam arkadaşlar. migrata daha hiç girmedim... girdiğim zaman yanımdaki arkadaşlarımı mağdur etmek istemiyorum... migrattaki boss yaratıklarda ve normal yaratıklarda şifacının neler yapması gerektiğini anlatırsanız çok sevinirim. Ayrıca iksir ihtiyacları hakkındada bilgi verebilirsiniz D
Re: Migrat'ta Şifacı olmak
Hygieiax{ 30 } [ ARZ olacak ]
Poinex{ 49 } [ARZ]
Kirkex{ 49 } [ ARZ ]
Ahsabınxgücü{28}=maden ve item alım satım karakteri
OYUNA GERİ DÖNDÜM
Poinex{ 49 } [ARZ]
Kirkex{ 49 } [ ARZ ]
Ahsabınxgücü{28}=maden ve item alım satım karakteri
OYUNA GERİ DÖNDÜM
yardım edecek kimse yokmu 
- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
İş başa düştü anlaşılan bak kardeşim ankada biz başka taktik kullanıyoruz ama sana genel taktiğe göre açıklayayım
İlk olarak elin hızlı olmalı immular junon dediği anda ck atmalısın ilk görevin bu büyülere ck yok sadece savaşcıya ck atacaksın ve can basacaksın olay bu kadar sadece hızlı olacaksın junondada tanka can basacaksın direnç açacaksın ck yı büyülere ve ilk önce kendine atacaksın eğer ölme kalkma falan hatalar olmazsa iksir içmezsin
-----------
5 büyü 1 şifa olarak girersen immuyu kesen büyülere ck atarsın diğerlerine can basarsın bu durumda kesinlikle direnç eksik olmamalı migratta şifaların iyi basittir sadece el çabukluğu gerektirir.
anlamadığın ve sormak istediklerin olursa sor sana açıklayayım yüzeysel olarak yapacakların bu kadar
İlk olarak elin hızlı olmalı immular junon dediği anda ck atmalısın ilk görevin bu büyülere ck yok sadece savaşcıya ck atacaksın ve can basacaksın olay bu kadar sadece hızlı olacaksın junondada tanka can basacaksın direnç açacaksın ck yı büyülere ve ilk önce kendine atacaksın eğer ölme kalkma falan hatalar olmazsa iksir içmezsin
-----------
5 büyü 1 şifa olarak girersen immuyu kesen büyülere ck atarsın diğerlerine can basarsın bu durumda kesinlikle direnç eksik olmamalı migratta şifaların iyi basittir sadece el çabukluğu gerektirir.
anlamadığın ve sormak istediklerin olursa sor sana açıklayayım yüzeysel olarak yapacakların bu kadar

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
immular şunan dediği zaman ne tam olarak nalamadım o sırada kime ck atıcam kime vuracağı belli oluyormu?
- DavutVideo
- Cin Avcısı
Savaşcı kullandıysan bilirsin savaşcıların zihin yeteneği vardır o yeteneğin resmi kime junon dediyse onun üzerinde etki olarak görünür. eğer o etkinin nasıl göründüğü hakkında bir fikrin yok ise sana fotoda atabilirim.

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
peki bu iş için kaç sn var D
- DavutVideo
- Cin Avcısı
1 sn. kadar vaktin var max. 2 sn. dir ona göre hızlı olmalısın!

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
iki şifa girip bi kere denicem D
4 büyü 1 şifa 1 tank girerseniz şöyle izah edeyim ;
Öncelikle tank yaratıkları çektiğinde eğer gelen yaratıklarda funditores varsa ilk o kesilir. Evocati varsa Evocati'y zihin atılır. Bazı profesyonel gruplar aynı anda keserler. Gelelim İmmunelere tank üzerinde tutup bir büyüye hedef vercek. İmmune junon dediği zaman sen şifacı olarak Junonlanan adamına ck atmalısın. Eğer tanka derse tanka atıver eğer başka birine atarsa (ki tutmak zordur) şöyle bi yol kullanıyorum: gözün büyücülerin isimlerinde olsun (soldaki) ama tankın üzerine tıkla. Eğer büyücülerde kırmızı işaret göremediysen direk ck atarsın tanka. Eğer büyülerde görürsen hemen o büyünün üzerine tıklayıp ck atmalısın. Junon keserken kendine ve büyülere ck atarrsın ve tanka can basarsın. meditasyon açmayı unutma. Tazılarda ise tank hariç herkese ck atmalısın canı azalana can basmalısın.
DİPNOT:Tank bi canavar grubu çektiğinde asla çember açma. Hiddeti vardır yaratıklar sana döner.
UMARIN YARDIMCI OLMUŞUMDUR.
Öncelikle tank yaratıkları çektiğinde eğer gelen yaratıklarda funditores varsa ilk o kesilir. Evocati varsa Evocati'y zihin atılır. Bazı profesyonel gruplar aynı anda keserler. Gelelim İmmunelere tank üzerinde tutup bir büyüye hedef vercek. İmmune junon dediği zaman sen şifacı olarak Junonlanan adamına ck atmalısın. Eğer tanka derse tanka atıver eğer başka birine atarsa (ki tutmak zordur) şöyle bi yol kullanıyorum: gözün büyücülerin isimlerinde olsun (soldaki) ama tankın üzerine tıkla. Eğer büyücülerde kırmızı işaret göremediysen direk ck atarsın tanka. Eğer büyülerde görürsen hemen o büyünün üzerine tıklayıp ck atmalısın. Junon keserken kendine ve büyülere ck atarrsın ve tanka can basarsın. meditasyon açmayı unutma. Tazılarda ise tank hariç herkese ck atmalısın canı azalana can basmalısın.
DİPNOT:Tank bi canavar grubu çektiğinde asla çember açma. Hiddeti vardır yaratıklar sana döner.
UMARIN YARDIMCI OLMUŞUMDUR.
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu