Oyun hatası
- xYANITSIZx
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: M S
Oyun hatası
Dün bir kişiden gazap(1) 2 aldım adamın klana yansıttığı ve alışveriş penceresine koyduğu Gazap(1) 2 di aldıktan sonra taktım ve gazap(1) 2 olan tılsım gazap(1) 1 e döndü.Bu oyun hatası nedir böyle 130 m havaya gitti 
ByERseN
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Oyun hatası
Dolandırılmışsın geçmiş olsunxYANITSIZx yazdı:Dün bir kişiden gazap(1) 2 aldım adamın klana yansıttığı ve alışveriş penceresine koyduğu Gazap(1) 2 di aldıktan sonra taktım ve gazap(1) 2 olan tılsım gazap(1) 1 e döndü.Bu oyun hatası nedir böyle 130 m havaya gitti
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
Yılların hırsızlık taktiği. Genellikle ilkten esya konur parayı koyarsın. Adam lag var der pencereyi kapatır 2*3 kere böyle yapar. Sende sinirlenir ve sabırlasızlanırsın. Mesela bu esya ayakkabı olsun. Adam en sonda yücelen ayakkabı yerine 1 level ayakkabı koyar sende anında onaya tıklarsın. Bir bakmıssın ki dolandırılmıssın 
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
Neler biliyon sen oyle hiiiROckStarGAMES yazdı:Yılların hırsızlık taktiği. Genellikle ilkten esya konur parayı koyarsın. Adam lag var der pencereyi kapatır 2*3 kere böyle yapar. Sende sinirlenir ve sabırlasızlanırsın. Mesela bu esya ayakkabı olsun. Adam en sonda yücelen ayakkabı yerine 1 level ayakkabı koyar sende anında onaya tıklarsın. Bir bakmıssın ki dolandırılmıssın
- xYANITSIZx
- İskele Babası
dolandırlmadığıma eminim zaten pencereyide tek defa açtı alışveriş için ve alırken ben dikkatliyimdir tılsımın üstüne gelip dikkatlice baktım ne özellik verdiğine kasaya aldıktan sonra bile yansıttığı özelliği veriyordu ama tılsımı takınca gazap(1) 2 olan tılsım gazap(1) 1 e döndü burda oyun hatası falan var bence...
ByERseN
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
- xYANITSIZx
- İskele Babası
Yılların hırsızlık taktiği. Genellikle ilkten esya konur parayı koyarsın. Adam lag var der pencereyi kapatır 2*3 kere böyle yapar. Sende sinirlenir ve sabırlasızlanırsın. Mesela bu esya ayakkabı olsun. Adam en sonda yücelen ayakkabı yerine 1 level ayakkabı koyar sende anında onaya tıklarsın. Bir bakmıssın ki dolandırılmıssınxYANITSIZx yazdı:dolandırlmadığıma eminim zaten pencereyide tek defa açtı alışveriş için ve alırken ben dikkatliyimdir tılsımın üstüne gelip dikkatlice baktım ne özellik verdiğine kasaya aldıktan sonra bile yansıttığı özelliği veriyordu ama tılsımı takınca gazap(1) 2 olan tılsım gazap(1) 1 e döndü burda oyun hatası falan var bence...
ByERseN
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
- azade
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Anadolu Nefesi
roma rakamıyla yazlırı tılsım 1 (II) şeklinde normal rakamla değil
Yenikayra->AnyOneStopMe
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Olay bu kadar basit. Aynen dediği gibi yılların hırsızlık taktiği.Yılların hırsızlık taktiği. Genellikle ilkten esya konur parayı koyarsın. Adam lag var der pencereyi kapatır 2*3 kere böyle yapar. Sende sinirlenir ve sabırlasızlanırsın. Mesela bu esya ayakkabı olsun. Adam en sonda yücelen ayakkabı yerine 1 level ayakkabı koyar sende anında onaya tıklarsın. Bir bakmıssın ki dolandırılmıssın
Aman ha kendi hatandan dolayı sende yönetimi suçlamada dostum

- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
Yalnız adam 130 milyon para koyuyor hiç mi bakmadı.
Arkadaşın anlatmak istediği tek seferde almış itemi zaten fakat aldıktan sonra çık gir yapınca item I'e dönmüş.Hatırlarsanız migrat ilk geldiği sıralarda gece zırhı 12 level zırh reçetesinden üretiliyordu ve çık gir yapnca 12 levele dönüyordu onun gibi birşey.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx