Oyun hatası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xYANITSIZx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: M S

Oyun hatası

Mesaj gönderen xYANITSIZx »

Dün bir kişiden gazap(1) 2 aldım adamın klana yansıttığı ve alışveriş penceresine koyduğu Gazap(1) 2 di aldıktan sonra taktım ve gazap(1) 2 olan tılsım gazap(1) 1 e döndü.Bu oyun hatası nedir böyle 130 m havaya gitti :(
ByERseN
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Oyun hatası

Mesaj gönderen Refresh »

xYANITSIZx yazdı:Dün bir kişiden gazap(1) 2 aldım adamın klana yansıttığı ve alışveriş penceresine koyduğu Gazap(1) 2 di aldıktan sonra taktım ve gazap(1) 2 olan tılsım gazap(1) 1 e döndü.Bu oyun hatası nedir böyle 130 m havaya gitti :(
Dolandırılmışsın geçmiş olsun :)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Yılların hırsızlık taktiği. Genellikle ilkten esya konur parayı koyarsın. Adam lag var der pencereyi kapatır 2*3 kere böyle yapar. Sende sinirlenir ve sabırlasızlanırsın. Mesela bu esya ayakkabı olsun. Adam en sonda yücelen ayakkabı yerine 1 level ayakkabı koyar sende anında onaya tıklarsın. Bir bakmıssın ki dolandırılmıssın :)
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

ROckStarGAMES yazdı:Yılların hırsızlık taktiği. Genellikle ilkten esya konur parayı koyarsın. Adam lag var der pencereyi kapatır 2*3 kere böyle yapar. Sende sinirlenir ve sabırlasızlanırsın. Mesela bu esya ayakkabı olsun. Adam en sonda yücelen ayakkabı yerine 1 level ayakkabı koyar sende anında onaya tıklarsın. Bir bakmıssın ki dolandırılmıssın :)
Neler biliyon sen oyle hiii :)
Kullanıcı avatarı
xYANITSIZx
İskele Babası
İskele Babası

dolandırlmadığıma eminim zaten pencereyide tek defa açtı alışveriş için ve alırken ben dikkatliyimdir tılsımın üstüne gelip dikkatlice baktım ne özellik verdiğine kasaya aldıktan sonra bile yansıttığı özelliği veriyordu ama tılsımı takınca gazap(1) 2 olan tılsım gazap(1) 1 e döndü burda oyun hatası falan var bence...
ByERseN
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
Kullanıcı avatarı
xYANITSIZx
İskele Babası
İskele Babası

xYANITSIZx yazdı:dolandırlmadığıma eminim zaten pencereyide tek defa açtı alışveriş için ve alırken ben dikkatliyimdir tılsımın üstüne gelip dikkatlice baktım ne özellik verdiğine kasaya aldıktan sonra bile yansıttığı özelliği veriyordu ama tılsımı takınca gazap(1) 2 olan tılsım gazap(1) 1 e döndü burda oyun hatası falan var bence...
Yılların hırsızlık taktiği. Genellikle ilkten esya konur parayı koyarsın. Adam lag var der pencereyi kapatır 2*3 kere böyle yapar. Sende sinirlenir ve sabırlasızlanırsın. Mesela bu esya ayakkabı olsun. Adam en sonda yücelen ayakkabı yerine 1 level ayakkabı koyar sende anında onaya tıklarsın. Bir bakmıssın ki dolandırılmıssın
ByERseN
xYANITSIZx
ŞİFACIxDEDE
Kullanıcı avatarı
azade
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen azade »

roma rakamıyla yazlırı tılsım 1 (II) şeklinde normal rakamla değil
Yenikayra->AnyOneStopMe
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Yılların hırsızlık taktiği. Genellikle ilkten esya konur parayı koyarsın. Adam lag var der pencereyi kapatır 2*3 kere böyle yapar. Sende sinirlenir ve sabırlasızlanırsın. Mesela bu esya ayakkabı olsun. Adam en sonda yücelen ayakkabı yerine 1 level ayakkabı koyar sende anında onaya tıklarsın. Bir bakmıssın ki dolandırılmıssın :)
Olay bu kadar basit. Aynen dediği gibi yılların hırsızlık taktiği.
Aman ha kendi hatandan dolayı sende yönetimi suçlamada dostum :)
Resim
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Yalnız adam 130 milyon para koyuyor hiç mi bakmadı.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

Arkadaşın anlatmak istediği tek seferde almış itemi zaten fakat aldıktan sonra çık gir yapınca item I'e dönmüş.Hatırlarsanız migrat ilk geldiği sıralarda gece zırhı 12 level zırh reçetesinden üretiliyordu ve çık gir yapnca 12 levele dönüyordu onun gibi birşey.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön