Korkusuz'dan Şaheser Silah Üreteceklere Tavsiye

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
darkregn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Korkusuz'dan Şaheser Silah Üreteceklere Tavsiye

Mesaj gönderen darkregn »

rapper yazdı:
darkregn yazdı:Tamam kardeşim zaten ibni Sia dedim :) İbni sina hasar vermez :) İyileştirme büyülerini artırır :)
Kardeş maksat ibni sina değil .. :D ibni sina savaşçı diosun ibni sina savaşçıya yaramaz ben şifacıda diorum . Ashabla birlikte hem hasar verir savaşçıya hem de can kazandırır şifaya :D Şu yazımı bida oku sen xD

Arkadasım dediklerini 10 kere okudum.Ya sen oyuna yeni başladın,yada hiç öğrenemedin.İBNİ SİNA ŞİFACILAR İÇİN,İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİNİ ARTIRIR.SAVAŞÇI ZATEN TAKAMAZ.İbni sina olan bi şifacının SAVASCI kestiği Nerden Görül müşş ? Elinde ashab olsa ne fayda sadece 1 item zehir hasar en fazla 400 vurur ? ?
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

ORHANBEY yazdı:Ecel Getiren Hk. Açıklama :

Yeni eklnecek oln Grp Alt bölgeleri Sığınak ve Miğrat da Balyoz Kafa koparan işlmyecek.Hasarı 99 danfazla olan hiçbir silah bu bölgelerde işlemeyecek.Bundan dolayı Ecelin Hasarı 99 da . Ecel üreteck adaylar bir süre bekleyin ecelin gücünü bu bölgelerde göreceğiz..

Saygılarımla.
nerden bilyon ispatla ;)
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Yeni eklnecek oln Grp Alt bölgeleri Sığınak ve Miğrat da Balyoz Kafa koparan işlmyecek.Hasarı 99 danfazla olan hiçbir silah bu bölgelerde işlemeyecek.Bundan dolayı Ecelin Hasarı 99 da . Ecel üreteck adaylar bir süre bekleyin ecelin gücünü bu bölgelerde göreceğiz..

Saygılarımla.
Böyle bir açıklamamız yok! Çünkü böyle bir şey yok!

Oyuncuları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen. Tekrarı halinde ciddi bir cezaya maruz kalabilirsiniz.

Sizlerin bir kaç kere denemiş bizlerinse defalarca denediği ki en son dün GM'ler tarafından tekrar denen Ecel Getiren hakkında forumlarda görülen hiç bir yorumun gerçeği yanasıtmadığını tespit ettik. Elbette bir silah yaratılırken bunun oyun dünyası içindeki yeri, değeri ve gücü buraya sığmayacak hesaplamalarla saptanmaktadır. Son günlerde Ecel Getiren hakkında bir çok eleştiri inceledik. Ardından GM'lerimiz küçük bir test yaptı ve Ecel Getiren'i 49 seviye Max Hasar + Kritik vuruş efsunlu Kafa Koparan ile test ettiler. Test yapılırken diğer oyuncular gibi farklı şartlar değil, eşit şartlar sağlanmıştır. Aynı efsun setine sahip karakter ve çıplak karakterle test yapılmış ve Sonuç Ecel Getiren'in ezici üstünlüğü ile sona ermiştir. Bildiğimiz üzere OKO'larda yetenek kullanımı dirençler ve sahipi olunan eşyalarda OKO'nun gidişatını direk olarak etkilemektedir.

İyi günler dilerim.

Ecel getiren yada diğer şaheserlerin üretimi tamamen
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Lathander yazdı:

Saygılarımla.
Böyle bir açıklamamız yok! Çünkü böyle bir şey yok!

Oyuncuları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen. Tekrarı halinde ciddi bir cezaya maruz kalabilirsiniz.

Sizlerin bir kaç kere denemiş bizlerinse defalarca denediği ki en son dün GM'ler tarafından tekrar denen Ecel Getiren hakkında forumlarda görülen hiç bir yorumun gerçeği yanasıtmadığını tespit ettik. Elbette bir silah yaratılırken bunun oyun dünyası içindeki yeri, değeri ve gücü buraya sığmayacak hesaplamalarla saptanmaktadır. Son günlerde Ecel Getiren hakkında bir çok eleştiri inceledik. Ardından GM'lerimiz küçük bir test yaptı ve Ecel Getiren'i 49 seviye Max Hasar + Kritik vuruş efsunlu Kafa Koparan ile test ettiler. Test yapılırken diğer oyuncular gibi farklı şartlar değil, eşit şartlar sağlanmıştır. Aynı efsun setine sahip karakter ve çıplak karakterle test yapılmış ve Sonuç Ecel Getiren'in ezici üstünlüğü ile sona ermiştir. Bildiğimiz üzere OKO'larda yetenek kullanımı dirençler ve sahipi olunan eşyalarda OKO'nun gidişatını direk olarak etkilemektedir.

İyi günler dilerim.

Ecel getiren yada diğer şaheserlerin üretimi tamamen
Arkadaşlar bence de kişileri bol keseden sallayıp yanlış bilgilendirmeyelim .
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

LASTDRAGON yazdı:
nabuforum yazdı:Zamanında bu konuyu açtım ve üzerinde baya bi tartışma yürüttüm.İnanmayanlar için resim de koymuştum. Sanırım Ocipres isimli arkadaşın konusuydu. Kullanın veya kullanmayın ama sadece ecel getiren için yorum yapayım tekrar.
Vuruşları gerçekten çok düşük ve ıska geçiyor. Oyuna getirmişsiniz ecel getiren tamam iyi güzelde kritik vurmadıktan sonra ne anlamı var. Eskiden kütük yaranları oyundan kaldırdınız ama elinde reçetesi olan ondan kazandı.Kütük yaranlar ne için tercih edildi, vurdummu yeri göğü inletirdi.26 level eski arkadaşları kütük yaran üzeri alman olan savaşçı kritik ile 10 bin rahat vururdu. Şimdi ise normal vuruşu 4 bin olan kafa koparan ve balyoz-üzeri yücelen olan bir savaşçı için söylüyorum- kritiği ise 5000 veya 5500.Kritik çarpanı *2 diyor 2 katı vurması gerekirken 5500.Demek istediğim sorunları bir türlü ortadan kaldıramıyorsunuz. kütük reçetelerini sözde sildiniz ama onun gibi bir silah ikv tarihinde daha gelmedi.
Şifacıya büyücüye kritik atması oyunu oyun yapanlardan biriydi. Şu anki şaheser silahların tüm ikv çapında araştırma yapın memnun kalan kaç kişi var acaba.Bir elin parmaklarını geçermi acep :?:
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

LASTDRAGON yazdı:
puma yazdı:Sayın İKV yönetimi
Yeni bölgeler gelmeden yapılan tanıtımlarda,Sadece en güçlülerin kullanacağı şahaser itemlerderden bahsediliyordu.Son güncellemelerden sonra Kadim görevlerini yapan oyuncular zaten daha önceden Şahaser reçetelerin materyallerini hazırlayıp bekliyorlardı.Kadim Tehlike görevini yapıp Kadim hidra pençeleri ni alan arkadaşlarda doğal olarak büyük bir heyecanla Ecel Getiren,Latif,Ajder ve Asa Asab-ı Keyf ‘lerini ürettiler.Bu şaheserlerden Ecel Getiren ve Latif’in hayal kırıklığı yarattığını gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim.
Bu konu hakkında bazı GM’lerimizin bazı açıklamaları oldu,”iki savaşçının itemsiz şekilde yaptığı ws’de sadece sakınma açma şartı ile bir savaşçıda Ecel Getiren diğer savaşçıda ise Kafa Koparan denemesinde”,Ecel Getiren daha verimli olduğu görülmüştür ama !!! Savaşçı karekterler ws yaparken veya yaratık keserlerken full itemlerimizi kullanıyoruz.bu durumda ise Ecel Getiren yada Latif kullanan savaşçı kesinlikle kaybediyor.Ecel Getiren ve Latif’in vuruş hızı itibari ile Kafa Koparandan daha seri ve hızlı olduğu aşikardır.Ama savaşçılardaki Ağır vuruş ve Sert vuruş yeteneklerini olduğunu dikkate aldığımızda Ecel Getiren ve Latif’in hızlı vuruş yapmalarının hiçbir esprisi kalmıyor.Bu durum yaratıkları keserkende bariz şekilde ortaya çıkıyor. Örnek olarak itemleri full Yücelen bir savaşçı elinde kafa koparan ile ortalama 4050-4150 ortalama vurus değeri yapıyor.Aynı savaşçı Ecel Getiren ile 2250-2400 vuruyor.Ve Ecel Getiren bazı yaratıklara bazıları na fark vuruyor.
Bu şahaser itemleri üretebilmek için Teşkilat sunucusundaki materyallerin fiyatları baz aldığımızda Elinde iki adet Kadim Hidra pençesi olmayan bir savaşçının ortalama 250 m ile 300 m arasında para kullanması gerekiyor.Bu kadar emek için bence Ecel Getiren ve Latif Yücelen Kafa koparanın yanında bence hafif kalıyor.

WS’de ki değerler

Savaşçı Ecel Getiren ile Savaşçı Kafa Koparan ile
1100-1150 vuruş ortalaması 1600-1650 ortalaması ile
Savaşçı Lafit ile
550-600 vuruş ortalaması
Yaratık keserken

Ecel Getiren ile
Bekçi Kobra Meran muhafızı Uçan Muhafız Buz büyücüsü
Kendi vuruşu:2650 Kendi vuruşu:1750 Kendi vuruşu:1750 Kendi vuruşu:2500
Ağır vuruş :3500 Ağır vuruş :2400 Ağır vuruş :2400 Ağır vuruş :3500
Sert vuruş :3250 Sert vuruş :2150 Sert vuruş :2150 Sert vuruş :3250

Kafa Koparan ile
Bütün yaratıklarda ki vuruşların ortalaması
Kendi vuruşu :4100
Ağır vuruş :4100
Sert vuruş :3500

Ecel ve latifle vuruslar

Bekçi Kobra:Kendi vuruşu:2650 Ağır vuruş :3500 Sert vuruş :3250
Meran muhafızı:Kendi vuruşu:1750 Ağır vuruş :2400 Sert vuruş :2150
Uçan Muhafız Kendi vuruşu:1750 Ağır vuruş :2400 Sert vuruş :2150
Buz büyücüsü:Kendi vuruşu:2500 Ağır vuruş :3500 Sert vuruş :3250

yucelen kafa koparan ile vuruslar

Bütün yaratıklarda ki vuruşların ortalaması
Kendi vuruşu:4100
Ağır vuruş :4100
Sert vuruş :3500

Not:Lütfen yorumlarınız yapıcı ve fikir verici olsun

Puma
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Petcarar yazdı:Birazcık büyücülüğü bilen kimse Ejder Asa yla ateş çemberi kullanılması gerektiğini bilir. :D

bence kullanmaması daha iyi çünkü ateş çembercisi isen tek yeteneğe vermiş oluyorsun.yani ejder 200 küsür veriyordu +200 hasar avantajın olur. ama fiziksel buz olduğunda veya buz+elek veya fizik+ elek 400 küsür hasar avantajın olur ama kritik şansı ve kudret rejerenasyonu manasında söylüyorsan tercih meselesi.
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Merhabalar ;

Şaheserlerin arasında Ejder Asa harbiden bi şaheser ve kullanan şifacıların % 70'i de Ashab-ı Keyf'ten memnun.Latif için hiç bir fikrim yok.

Gelelim onca kişinin tartıştqı ECEL GETİREN'e.
Evet hızı acısından büyük bir kazanç.İşi matematiğe döktüqümüzde Ecel Getiren 1000 1500 bilemedın 2000 fazla vuruyor (toplamda).
Oyuncular bunu anlamış durumda.Yalnız oyuncuların sadece 2000 vurus ıcın mı 2 kadım pence 6 iridyum 5 sibiryalı vs. vs.. harcanıyor.Yazık günah onca emeqe. Ama benım cok param var üreticem derseniz o ayrı bi konu.
Allah'ıma cok sukur böyle bi hataya düşüp savaşcı şaheseri üretmedım.Ejder Asa'dan cok memnunum ve yönetime teşekkür ediyorum tek bir kusuru yok.Üreticek arkdaslar bu yorumları okumadan öğrenmeden üretmeyin derim.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

turkoxHAMSTER yazdı:
Petcarar yazdı:Birazcık büyücülüğü bilen kimse Ejder Asa yla ateş çemberi kullanılması gerektiğini bilir. :D

bence kullanmaması daha iyi çünkü ateş çembercisi isen tek yeteneğe vermiş oluyorsun.yani ejder 200 küsür veriyordu +200 hasar avantajın olur. ama fiziksel buz olduğunda veya buz+elek veya fizik+ elek 400 küsür hasar avantajın olur ama kritik şansı ve kudret rejerenasyonu manasında söylüyorsan tercih meselesi.
Daha önceki mesajımda yazdım. Tek başına çember hasarı 3 büyü hasarını da geçmektedir.Direnç kırmadan etkilenmektedir bir de 3 kat / kritik mevzuları var 1.000 civarı bir rakam oynatıyor 200 büyü hasarı.Ayrıca çemberi tek kullandığımı kim söyledi. :D
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Petcarar yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:

Daha önceki mesajımda yazdım. Tek başına çember hasarı 3 büyü hasarını da geçmektedir.Direnç kırmadan etkilenmektedir bir de 3 kat / kritik mevzuları var 1.000 civarı bir rakam oynatıyor 200 büyü hasarı.Ayrıca çemberi tek kullandığımı kim söyledi. :D

tamam ben uzun süre kullandım çember. ama kasarken zor oluyor mesela uçan muhafız keseceksin yanına gidene kadar ölme ihtimalin var. çember şifacı/savaşçı keserken işe yarıyor ama %100 de 6000-7000 vurmuyorsun. ben çemberci olsam başka buyuye vermem.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön