Korkusuz'dan Şaheser Silah Üreteceklere Tavsiye

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
darkregn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Korkusuz'dan Şaheser Silah Üreteceklere Tavsiye

Mesaj gönderen darkregn »

Selamun aleykum arkadaslar ,

Oyunu bırakmıs olmama rağmen forumdan takip ediyorum ve arasıra oyuna girip etrafı yokluyorum.Ama Ejder Asa ya Sahip Ecel Getirene Sahip ve Ashab-ı Keyf e sahip Hesaplarda bulundum.( Farklı farklı sunuculardakı arkadaslarım sagolsun :) ) Ve sizlere yorumlarımı anlatacağım

Ejder Asa :

Karekterinizin stratejisini değiştirecek . Tek item seti olan bir büyücünün elinde Ejder Asa olması yarı yarıya büyü hasar+büyü kritik bir setinin olması gibi büyük bir avantaj .Değişen yetenek sistemindede Bütün büyü hasarları %25 oranında artırıldı.Benim düşüncem ;Büyücü kullanmaktan azcık bile anlayan bi şahıs + En azından tek ıtem bilge kağan set + Ejder Asa sı olan bır büyücü Zihni tutulmadıkca Karsısındakı savascı Yücelen Halit Girmenç+Ecel Getiren Sahibi Olsun 100 Canla Bile Kesebilir.Ejder Asa ya söylenecek söz yok İmkanınız varsa Ejder Asayı Üretin Büyücü Charınız yoksa Sırf Ejder Asa giyebilmek için Büyücü Kasın . Kısacası Çok İşe yarayacak bir silah ve üretimi cok kolaylaştırıldı Alexandrıte Görevden verildiği için değeri 500 bıle deıl artık yani eskı fıyatına göre 6 m den 5 alex 30 m eder 30 m gibi bir fazlalıktan kurtuldunuz.Kudret Rejenerasyonu sayesinde +1 Meditasyon verırseniz kudretınız cok seri fullenecektir ve ejder asa üretecek kısıler Fevzi Cevriye Set elbet işe yarayacaktır ama Kendi adıma söylüyorum Azat Cevriye Set Dizerim Azat cevriye setten sonra karsımda duracak savascıda tanımam. Elektırk hasarı cok dusuk dıyordunuz Ben Doğru akım ruh set dizmiştim Hasar gayet güzeldi Ayrıca 3 Kat Hasar verme gibi bir durum söz konusu oda cok etkili ve şimdi hasarlar %25 artırıldı sız düşünün kudret çok yiyor dedınız Ejder Asanız var kudret problemınız yok .Gerçek bir Şaheser Ejder Asa . .

Ecel Getiren :

Ben böyle bir silah daha görmedim . Ecel Getirenin tek özelliği GÖSTERİŞ. Hiçbir işe yaradığı yok. Emin olun Yücelen Tek item Balyoz Bile Ecel Getirenden daha kaliteli . Vuruş hasarı çok düşük. Eğer elinizde Kadim Hidra Pençeleri Varsa Sakın Ecel Getiren Üretmeyin. Yanılmıyorsam hasarı 49-99 du .Balyozla kıyaslanamaz. Ecel üretecek arkadaslar illaki üretcem diyorsanız sızın seçiminiz Ürettikten sonra satma gibi seçeneğinizde yok Alısverıse konulmuyor.Pişman olursunuz tek sözüm bu.

Ashab-ı Keyf : Kullanışlı Klan savaslarında ve PvP ( vS ) lerde işe yarayacak bir silah .Hem şifalayacağınız hem hasar verebileceğiniz nitelikte.Ama şunu belirteyim. 3 Şaheseri kullandım en çok Ashab ı Keyf i kullandım tüm özelliklerini dikkatlice öğrenemye çalıştım . Ashab-ı Keyf Boşuna Para ! Bir şifacı ya vS şifacı olur Element Set Dizer yada klan sifacısı olur ibni sina dizer Ashab ı Keyf e vereceği para Mağara Ruh Calan Sete Bedel . Ama kötü demiyorum Gerçekten işe yarayan bir silah yalnız Ashab ı Keyf ın yaptıklarını En Fazla 25-30 m değerinde İbni Sina Cevriye Sultan Asayla veya Taş çatlasa 10 m değerindeki Arsenikli Ardenneler Kral Hint Sopasıylada yapabilirsiniz. Ayrıca önemli yararlarından birisi Kudret Rejanerasyonu Sırf bunun için üretmek isteyenler olacaktır. Son sözüm Özelliklerine göre değeri biraz fazlada olsa Gerçek bir Şaheser .

Malzemelere bakalım:

Meran sunucusuna göre fiyatlarıyla beraber

Ecel Getiren:

Karbon Çeliği x 3 20 m
Şelit x 5 10 m
İridyum x 5 50 m
Sibiryalı x 5 10 m
Örümcek Gözü x 2 Görev
Dev Komodo Dişi x 2 Görev
Meran Mücevheri x 2 Görev
Liderlik Sembolü x 2 Görev
Kadim Hidra Pençesi x 2 Görev

Ejder Asa:

Mavi Kaya x 3 35 m
Alexandrite x 5 Görev ( En fazla 3-4 m )
Akik x 5 10 m
Menekşe Elmas x 5 10 m
Örümcek Gözü x 2
Dev Komodo Dişi x 2
Meran Mücevheri x 2
Liderlik Sembolü x 2
Kadim Hidra Pençesi x 2

Ashab-ı Kehf

Çıban Yoğurdu x 3 Kaç budaksız abonoz istediğnii unuttum :S ama budaksızı 10m den sız hesaplayın
Dört Yapraklı Yonca x 5 25 m
Ganoderma x 5 15 m
Menekşe Elmas x 5 10 m
Örümcek Gözü x 2
Dev Komodo Dişi x 2
Meran Mücevheri x 2
Liderlik Sembolü x 2
Kadim Hidra Pençesi x 2

Latif

Karbon Çeliği x 3 20 m
İridyum x 5 50 m
Kızıl Zümrüt x 5 40m
Dört Yapraklı Yonca x 5 25 m
Örümcek Gözü x 2
Dev Komodo Dişi x 2
Meran Mücevheri x 2
Liderlik Sembolü x 2
Kadim Hidra Pençesi x 2

Fiyatlara bakınca Latif Lider :) En pahalısı En değerlisi diye bir şey yok ama Latif Gerçekten bir Şaheser Olabilir

Henüz Latif üreten olmadı ve test edemedim . Ama Latif Bence Gercek bir ŞAHESER . Malzemedende anlaşıldıgı gibi :D

Benim tavsiyem :

Eğer Sadece bir Şaheser üretecek kadar maddiyatınız varsa Ejder Asa Üretin
Durumunuz Normalse : Ashab-ı Keyf
Ve istediğiniz Şaheseri üretmeye fırsatınız varsa LATİF i üretin .

Bunlar Sadece Benim Görüşlerim Hiç Bir Alıntı Yoktur. İsteyenler Tavsiyelerime uyabilir. Uyarsanız Pişman Olmazsınız

SeLametLe . .

Zamanının EfsaneSi

MERAN SUNUCUSU

Korkusuzzxbüyücü - Korkusuzxxbüyücü - Korksuzzxşifa - Korkusuzxölümsüz - İmperio - Xxölümsüzxx-Xxölümsüzzxx
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: Korkusuz'dan Şaheser Silah Üreteceklere Tavsiye

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Ecel Getiren Hk. Açıklama :

Yeni eklnecek oln Grp Alt bölgeleri Sığınak ve Miğrat da Balyoz Kafa koparan işlmyecek.Hasarı 99 danfazla olan hiçbir silah bu bölgelerde işlemeyecek.Bundan dolayı Ecelin Hasarı 99 da . Ecel üreteck adaylar bir süre bekleyin ecelin gücünü bu bölgelerde göreceğiz..

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Cover
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cover »

nerden bliyosun sen bunları sığınaklar e miğrat ta işlemicekmişmişmiş :D
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

İlgili cevap daha önceden yetkili ağızdan verildi . Bekleyip göreceğiz...

"ikv destek" sayfasından yanıt bekleniyor...
darkregn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen darkregn »

ORHANBEY yazdı:Ecel Getiren Hk. Açıklama :

Yeni eklnecek oln Grp Alt bölgeleri Sığınak ve Miğrat da Balyoz Kafa koparan işlmyecek.Hasarı 99 danfazla olan hiçbir silah bu bölgelerde işlemeyecek.Bundan dolayı Ecelin Hasarı 99 da . Ecel üreteck adaylar bir süre bekleyin ecelin gücünü bu bölgelerde göreceğiz..

Saygılarımla.

Ecel Getireni üretebilecek oyuncu kısmı zaten her sunucuda 10/3 bu geride kalan 10/7 lik kısım ne yapacakmıs ? Benim açımdan sorun olmaz yalnız böyle bişey oyuncuları kızdırır.Zaten hidrayı kesemiyorlar. Taşkanat a delici silahların vuramaması gibi birşey :S
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Eline sağlk olmuş=)
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

Birazcık büyücülüğü bilen kimse Ejder Asa yla ateş çemberi kullanılması gerektiğini bilir. :D
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

meran bölümünede açmışssın orayda yazdım burayada yaiim :mrgreen: güzel paylaşım emege saygı
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Cesurlar »

Evet güzel paylaşım olmuş tbrklr.
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

sıgınak ve miğrat bölgelerinde neden işlemiyor? Neden öyle diyorsun .
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön