GAFFARDAKİ 90 20 OLAYI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: GAFFARDAKİ 90 20 OLAYI

Mesaj gönderen aetra »

Ben Meran'da oynuyorum 1 Ejder Asa ve 2 Ejder Asa ilede kestiğimiz oldu 2300 istemeleri biraz saçma olmuş .. 2 Ejder Asa ile rahat kesiliyor 2 konsa . 1 Ejder Asa ile tek konsta iniyor büyüler kordine olursa 3 canda erg paylaştığı oluyor .
:)
Kullanıcı avatarı
istirham
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen istirham »

uzun bi zamandır 90 20 kesiyorum.grubumuza dk bile almıyoruz .grupta ejderli büyüde oluyor , ceketi pantalonu olmayan büyüde oluyor ama sonuç aynı semihayı ilk denemede kesip gaffardan poşetlerimi alıp çıkıyoruz.grubun işi bilip bilmemesiyle alakalı.hasarı az biri olsa bile ruh içilir can bassa bile yinede kesilir.en kötü ihtimal meteorit 1 üretin rahat rahat kesin.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
zippo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen zippo »

Cloutier yazdı:Bir gruba girmeyi denemeyi bırak ve bir grup kurmayı dene. Seçilen değil seçen ol kendin gibileri al veya diğerleri gibi sende 2331 HS DK ara.
En sevdiğim oyuncu tipi 8-)
Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa , bugün yeterli değilsiniz demektir.
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

XxxChesTeRxxX yazdı:
IIIxYeNiCeRixIII yazdı:İlk defa foruma böyle eleştiri bir konu açıyorum.Bu 90 20 taktiği kim buldu allahaşkına adamlar artık iyice foyasını çıkardı bu işin.Gaffara artık 4 hs 2331 arıyorlar.Üstünü dizen dizdi full olanlar rahatca giriyorlar.Biz dizemeyenler noldu peki öylece bekliyoruz.Düz kesim grupları aradık adamın biri gaffara dk 2300 ? az mantık düşünün 2300 hasarlı bi adam hasarcı olacakken dk neden olsun.Mesaj atıyorum dk geleyimmi diye ne kadar kişiye pm attıysam cevap yok.Çoğu arkadaşlar diyecektir çevren varsa onlarla git çevremdeki bütün arkadaşlarla danıştım sonuç yine aynı onlarda olmaz dostum 2331 olmak zorunda hasarın az olmaz.EE ben ne yapacağım şimdi kıyamet asam felan var 2000 hasarlıyım ayakkabım zırhım herşeyim var gaffara item için gireceğiz tıkandık kaldık.Birşeyler üretmek gerekicek girmek için çok maliyetli artık yapıcak birşey yok aylak aylak dolaşıyoruz.Resmen 300 hasarın lafını yapıyorlar.Onlarda bizim halimizde olsa yalvarırlar.Benim olduğum bu halde olan çok kişi bulabilirim.Umarım sizde benim fikrime katılırsınız

İyi Forumlar
Hasarı 2000 den düşük olanlarıda düşündünmü ? Siz rahatça grup bulabilirken şimdi bunamı isyan ediyorsunuz ? Halinize şükredin.

Evet onlarıda düşündüm onların hali benden daha zor bir yandan halime şükrediyorum.Yalnız gaffarda rahat grup bulamıyorum tek ben değil oyundaki çoğu kişi öyle bu konu hakkında bir fikir almak için açtım
En son IIIxYeNiCeRixIII tarafından 29 Oca 2013 16:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

istirham yazdı:uzun bi zamandır 90 20 kesiyorum.grubumuza dk bile almıyoruz .grupta ejderli büyüde oluyor , ceketi pantalonu olmayan büyüde oluyor ama sonuç aynı semihayı ilk denemede kesip gaffardan poşetlerimi alıp çıkıyoruz.grubun işi bilip bilmemesiyle alakalı.hasarı az biri olsa bile ruh içilir can bassa bile yinede kesilir.en kötü ihtimal meteorit 1 üretin rahat rahat kesin.

Yorumunuz için teşekkürler keşke herkes sizin gibi düşünse ama 2331 arıyor herkes o yüzden grup bulmakta zorlanıyoruz
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gerrard8 »

arkadaşlar dogru demiş kendi grubunu kur senin ayarlarda 3 büyü al 4 fizik gidin rahat kesilir
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Gaffar da kimmiş?Teşkilatta Kenan' a Transformatör alımları başladı. :lol:

Şaka bir yana bu durumdan herkes gibi bende etkilenmiyor değilim.Sağolsunlar arkadaşlarımızla ara sıra gidiyoruz Gaffar' a ancak diğer gruplara girmek biraz zor oluyor.Herkes bu durumu kendi açısından değerlendiriyor bence.Yüksek fiziksel hasar arayan adam bölgeyi hızlıca bitirip o güne belki bir kaç tane daha bölge sığdırmanın derdinde.Herkes olaya kendi yönünden bakınca kendini haklı buluyor haliyle.Çözüm mü?Malesef çözüm yok. :)

Bu arada Kenan' a gerçekten Transformatör arayanlar var. :lol:

İyi Eğlenceler.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

XxxChesTeRxxX yazdı:
IIIxYeNiCeRixIII yazdı:İlk defa foruma böyle eleştiri bir konu açıyorum.Bu 90 20 taktiği kim buldu allahaşkına adamlar artık iyice foyasını çıkardı bu işin.Gaffara artık 4 hs 2331 arıyorlar.Üstünü dizen dizdi full olanlar rahatca giriyorlar.Biz dizemeyenler noldu peki öylece bekliyoruz.Düz kesim grupları aradık adamın biri gaffara dk 2300 ? az mantık düşünün 2300 hasarlı bi adam hasarcı olacakken dk neden olsun.Mesaj atıyorum dk geleyimmi diye ne kadar kişiye pm attıysam cevap yok.Çoğu arkadaşlar diyecektir çevren varsa onlarla git çevremdeki bütün arkadaşlarla danıştım sonuç yine aynı onlarda olmaz dostum 2331 olmak zorunda hasarın az olmaz.EE ben ne yapacağım şimdi kıyamet asam felan var 2000 hasarlıyım ayakkabım zırhım herşeyim var gaffara item için gireceğiz tıkandık kaldık.Birşeyler üretmek gerekicek girmek için çok maliyetli artık yapıcak birşey yok aylak aylak dolaşıyoruz.Resmen 300 hasarın lafını yapıyorlar.Onlarda bizim halimizde olsa yalvarırlar.Benim olduğum bu halde olan çok kişi bulabilirim.Umarım sizde benim fikrime katılırsınız

İyi Forumlar
Hasarı 2000 den düşük olanlarıda düşündünmü ? Siz rahatça grup bulabilirken şimdi bunamı isyan ediyorsunuz ? Halinize şükredin.
Rehber atar yaptı
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Yorumlar için teşekkürler %10 hasar artıran tılsım şu anda bende mevcut bazıları dış görünüşe baktığından birazda zorluyor teşekkürler herkese
işe yarar yaramaz ne kadar ç.taş itemi varsa giy üstüne öyle değilse böyle olsun :)
hiç çıkartma yolda bile =))
2 bin hasar gayet yeterli %10 da varmış daha ne güzel işte ;)
Yusuf
Panter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Denize Özlem

Mesaj gönderen Panter »

HAKLISIN CEREN.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön