İlk defa foruma böyle eleştiri bir konu açıyorum.Bu 90 20 taktiği kim buldu allahaşkına adamlar artık iyice foyasını çıkardı bu işin.Gaffara artık 4 hs 2331 arıyorlar.Üstünü dizen dizdi full olanlar rahatca giriyorlar.Biz dizemeyenler noldu peki öylece bekliyoruz.Düz kesim grupları aradık adamın biri gaffara dk 2300 ? az mantık düşünün 2300 hasarlı bi adam hasarcı olacakken dk neden olsun.Mesaj atıyorum dk geleyimmi diye ne kadar kişiye pm attıysam cevap yok.Çoğu arkadaşlar diyecektir çevren varsa onlarla git çevremdeki bütün arkadaşlarla danıştım sonuç yine aynı onlarda olmaz dostum 2331 olmak zorunda hasarın az olmaz.EE ben ne yapacağım şimdi kıyamet asam felan var 2000 hasarlıyım ayakkabım zırhım herşeyim var gaffara item için gireceğiz tıkandık kaldık.Birşeyler üretmek gerekicek girmek için çok maliyetli artık yapıcak birşey yok aylak aylak dolaşıyoruz.Resmen 300 hasarın lafını yapıyorlar.Onlarda bizim halimizde olsa yalvarırlar.Benim olduğum bu halde olan çok kişi bulabilirim.Umarım sizde benim fikrime katılırsınız
İyi Forumlar
GAFFARDAKİ 90 20 OLAYI
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: GAFFARDAKİ 90 20 OLAYI
4 2331 gitmek şahsen çok zevkli oluyor bölge kısa sürede bitiyor ve ilk semiha kesiliyor ancak herkesin böyle gittiğini düşünmüyorum bizim sunucuda dk bb arayan çok grub oluyor ki senin hasarında iyi..
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
wonka yazdı:4 2331 gitmek şahsen çok zevkli oluyor bölge kısa sürede bitiyor ve ilk semiha kesiliyor ancak herkesin böyle gittiğini düşünmüyorum bizim sunucuda dk bb arayan çok grub oluyor ki senin hasarında iyi..
Evet zevkli olur öyle olması fakat ben ve bizim gibilere oldukça kötü oluyor.Düz gidenlerde var sunucuda ama yine alınmıyoruz dk yi ve bb yi 2200 veya 2300 arıyorlar
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Meteorit (II) veya meteorit 2(II) üret girersin heralde.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:wonka yazdı:4 2331 gitmek şahsen çok zevkli oluyor bölge kısa sürede bitiyor ve ilk semiha kesiliyor ancak herkesin böyle gittiğini düşünmüyorum bizim sunucuda dk bb arayan çok grub oluyor ki senin hasarında iyi..
Evet zevkli olur öyle olması fakat ben ve bizim gibilere oldukça kötü oluyor.Düz gidenlerde var sunucuda ama yine alınmıyoruz dk yi ve bb yi 2200 veya 2300 arıyorlar
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Bir gruba girmeyi denemeyi bırak ve bir grup kurmayı dene. Seçilen değil seçen ol kendin gibileri al veya diğerleri gibi sende 2331 HS DK ara.
hacı 10m lik %10 fizik hasarı arttıran tılsımdan alcaksın 2000 sen 2200 olursun birazda yuvarla onu 2300 falan de yerler zaten
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
Yorumlar için teşekkürler %10 hasar artıran tılsım şu anda bende mevcut bazıları dış görünüşe baktığından birazda zorluyor teşekkürler herkese
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
1200 hasarlarla gaffar denerken zamanında 2000 i beğenmeyenler ne ya
.biz hala ejdersizlerle giriyoruz içeri sığınak migrata yardım sever olmalı bence oyuncular
Bende gruba girerken 90 20 kesimi tercih ediyorum.Böylelikle şifacı olarak daha az iksir kullanıyorum.Fakat dk ve bb 2300 hasar olmasına gerek kalmıyor.Bir arkadaş 2000 hasar diğeri 2050 olmasına rağmen rahat kestik.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Hasarı 2000 den düşük olanlarıda düşündünmü ? Siz rahatça grup bulabilirken şimdi bunamı isyan ediyorsunuz ? Halinize şükredin.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:İlk defa foruma böyle eleştiri bir konu açıyorum.Bu 90 20 taktiği kim buldu allahaşkına adamlar artık iyice foyasını çıkardı bu işin.Gaffara artık 4 hs 2331 arıyorlar.Üstünü dizen dizdi full olanlar rahatca giriyorlar.Biz dizemeyenler noldu peki öylece bekliyoruz.Düz kesim grupları aradık adamın biri gaffara dk 2300 ? az mantık düşünün 2300 hasarlı bi adam hasarcı olacakken dk neden olsun.Mesaj atıyorum dk geleyimmi diye ne kadar kişiye pm attıysam cevap yok.Çoğu arkadaşlar diyecektir çevren varsa onlarla git çevremdeki bütün arkadaşlarla danıştım sonuç yine aynı onlarda olmaz dostum 2331 olmak zorunda hasarın az olmaz.EE ben ne yapacağım şimdi kıyamet asam felan var 2000 hasarlıyım ayakkabım zırhım herşeyim var gaffara item için gireceğiz tıkandık kaldık.Birşeyler üretmek gerekicek girmek için çok maliyetli artık yapıcak birşey yok aylak aylak dolaşıyoruz.Resmen 300 hasarın lafını yapıyorlar.Onlarda bizim halimizde olsa yalvarırlar.Benim olduğum bu halde olan çok kişi bulabilirim.Umarım sizde benim fikrime katılırsınız
İyi Forumlar