YARIYIL TATİL BULUŞMASINA GELEMEYENLER ???
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Glory or Death
Re: YARIYIL TATİL BULUŞMASINA GELEMEYENLER ???
bence de arkadaşlar bu oyunu dünyanın dört bir yanından oynayan var en azından gelemeyen madur oyunculara da bir indirim gelmeli diye düşünüyorum
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Dükkanda indirim olacağını düşünüyorum ama bu durum biraz daha farklı sanki bir kesime AYRICALIK yapılıyor havası uyandırıyor insandaIISAMMARTEZII yazdı: bence de arkadaşlar bu oyunu dünyanın dört bir yanından oynayan var en azından gelemeyen madur oyunculara da bir indirim gelmeli diye düşünüyorum
- DEWELOPER
- İri Fare Avcısı
- Lonca: DuMaN
Bu durumu nasıl normal karşılıyorsunuz.Ben İstanbula uzak oturuyorum.Ve bu ayrıcalık çok fazla kaç kere artırıcı aldım bi yüzüğü düşüremedim şimdi adma bin akçe vererek alacak.Hiç üstü olmayan adam gidip takıları fulliyecek bu mu normal kabul ettiğiniz olay ??? :arrow: :twisted: :arrow:
:arrow: :shock:
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
Umarım bir miktar daha fazla para ile sanal ortamdan özel paketi satarlar Nucleus Kolye almam lazım... :?
-
- Salgın Koruyucusu
Olayın Geldiği Durumu Düşünebiliyor dur İnşallah YÖNETİMMGaffarBEY yazdı:Umarım bir miktar daha fazla para ile sanal ortamdan özel paketi satarlar Nucleus Kolye almam lazım... :?
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Aynı düşüncelerdeyizGaffarBEY yazdı:Umarım bir miktar daha fazla para ile sanal ortamdan özel paketi satarlar Nucleus Kolye almam lazım... :?
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Her onune geleni rehber yapıyorlar qqqKnTkn yazdı:katılıyorum benım gelmemde çok zor bu buluşmaya nuclus yuzuk almam lazım
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
Merhaba öncelikle Forumda herkese yaptığınız kötü eleştirilerle tanınmaktasınız , Canınızı sıkmayın herkes bu dönemden geçti , 13-14 yaşlarında yaşadığı ''ERGENLİK'' beğenmişliği halindesiniz diye tahmin ediyorum. Ben o yaşlarda iken bir Terapist'e götürmüşlerdi ve bu durumdan 5 seans ta kurtulmuştum. Size önerim bir Terapiste veya Psikoloğa Gitmenizdir.uLtrAsLaN95 yazdı:Her onune geleni rehber yapıyorlar qqqKnTkn yazdı:katılıyorum benım gelmemde çok zor bu buluşmaya nuclus yuzuk almam lazım
NOT:BURADA BİR ALAYLAMA VEYA KÜÇÜMSEME YOKTUR. SADECE BEN BİR REHBERİM OYUNCUYA YARDIM ETMEK İSTEDİM REEL DE OLSA OYUNDA OLSA İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM... İYİ OYUNLAR
-
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar Konuyu Çarpıtmaya gerek yok sanırım burada Sesimizi duyurup Yönetimin Müdahale etmesini sağlamak ve bu buluşmaya gelemeyenlerin ki kanımca İKV oynayanların büyük bir çoğunluğu buluşmaya gelemeyecektir Bu MADURİYETİ GİDERMEKGaffarBEY yazdı:Merhaba öncelikle Forumda herkese yaptığınız kötü eleştirilerle tanınmaktasınız , Canınızı sıkmayın herkes bu dönemden geçti , 13-14 yaşlarında yaşadığı ''ERGENLİK'' beğenmişliği halindesiniz diye tahmin ediyorum. Ben o yaşlarda iken bir Terapist'e götürmüşlerdi ve bu durumdan 5 seans ta kurtulmuştum. Size önerim bir Terapiste veya Psikoloğa Gitmenizdir.uLtrAsLaN95 yazdı:Her onune geleni rehber yapıyorlar qqqKnTkn yazdı:katılıyorum benım gelmemde çok zor bu buluşmaya nuclus yuzuk almam lazım
NOT:BURADA BİR ALAYLAMA VEYA KÜÇÜMSEME YOKTUR. SADECE BEN BİR REHBERİM OYUNCUYA YARDIM ETMEK İSTEDİM REEL DE OLSA OYUNDA OLSA İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM... İYİ OYUNLAR
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
sana laf atan mı oldu velet rehber olan kendini gm sanıyorGaffarBEY yazdı:Merhaba öncelikle Forumda herkese yaptığınız kötü eleştirilerle tanınmaktasınız , Canınızı sıkmayın herkes bu dönemden geçti , 13-14 yaşlarında yaşadığı ''ERGENLİK'' beğenmişliği halindesiniz diye tahmin ediyorum. Ben o yaşlarda iken bir Terapist'e götürmüşlerdi ve bu durumdan 5 seans ta kurtulmuştum. Size önerim bir Terapiste veya Psikoloğa Gitmenizdir.uLtrAsLaN95 yazdı:Her onune geleni rehber yapıyorlar qqqKnTkn yazdı:katılıyorum benım gelmemde çok zor bu buluşmaya nuclus yuzuk almam lazım
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !