YARIYIL TATİL BULUŞMASINA GELEMEYENLER ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
IISAMMARTEZII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Glory or Death

Re: YARIYIL TATİL BULUŞMASINA GELEMEYENLER ???

Mesaj gönderen IISAMMARTEZII »

bence de arkadaşlar bu oyunu dünyanın dört bir yanından oynayan var en azından gelemeyen madur oyunculara da bir indirim gelmeli diye düşünüyorum
unicornn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen unicornn »

IISAMMARTEZII yazdı: bence de arkadaşlar bu oyunu dünyanın dört bir yanından oynayan var en azından gelemeyen madur oyunculara da bir indirim gelmeli diye düşünüyorum
Dükkanda indirim olacağını düşünüyorum ama bu durum biraz daha farklı sanki bir kesime AYRICALIK yapılıyor havası uyandırıyor insanda
Kullanıcı avatarı
DEWELOPER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: DuMaN

Mesaj gönderen DEWELOPER »

Bu durumu nasıl normal karşılıyorsunuz.Ben İstanbula uzak oturuyorum.Ve bu ayrıcalık çok fazla kaç kere artırıcı aldım bi yüzüğü düşüremedim şimdi adma bin akçe vererek alacak.Hiç üstü olmayan adam gidip takıları fulliyecek bu mu normal kabul ettiğiniz olay ??? :arrow: :twisted: :arrow: :o :arrow: :shock:
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht

İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

Umarım bir miktar daha fazla para ile sanal ortamdan özel paketi satarlar Nucleus Kolye almam lazım... :?
unicornn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

GaffarBEY yazdı:Umarım bir miktar daha fazla para ile sanal ortamdan özel paketi satarlar Nucleus Kolye almam lazım... :?
Olayın Geldiği Durumu Düşünebiliyor dur İnşallah YÖNETİMM
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

GaffarBEY yazdı:Umarım bir miktar daha fazla para ile sanal ortamdan özel paketi satarlar Nucleus Kolye almam lazım... :?
Aynı düşüncelerdeyiz :) Herkesin Nucleus yüzüğü aradığı şu dönemlerde bende Nucleus kolyeyi aramaktayım :) Kuklacıdaki arkadaşlar PM Atarsa yardımlaşabiliriz aslında bu hediyeler konusunda :)
Kullanıcı avatarı
uLtrAsLaN95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen uLtrAsLaN95 »

KnTkn yazdı:katılıyorum benım gelmemde çok zor bu buluşmaya nuclus yuzuk almam lazım
Her onune geleni rehber yapıyorlar qqq
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

uLtrAsLaN95 yazdı:
KnTkn yazdı:katılıyorum benım gelmemde çok zor bu buluşmaya nuclus yuzuk almam lazım
Merhaba öncelikle Forumda herkese yaptığınız kötü eleştirilerle tanınmaktasınız , Canınızı sıkmayın herkes bu dönemden geçti , 13-14 yaşlarında yaşadığı ''ERGENLİK'' beğenmişliği halindesiniz diye tahmin ediyorum. Ben o yaşlarda iken bir Terapist'e götürmüşlerdi ve bu durumdan 5 seans ta kurtulmuştum. Size önerim bir Terapiste veya Psikoloğa Gitmenizdir.
NOT:BURADA BİR ALAYLAMA VEYA KÜÇÜMSEME YOKTUR. SADECE BEN BİR REHBERİM OYUNCUYA YARDIM ETMEK İSTEDİM REEL DE OLSA OYUNDA OLSA İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM... İYİ OYUNLAR
unicornn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

GaffarBEY yazdı:
uLtrAsLaN95 yazdı:
Merhaba öncelikle Forumda herkese yaptığınız kötü eleştirilerle tanınmaktasınız , Canınızı sıkmayın herkes bu dönemden geçti , 13-14 yaşlarında yaşadığı ''ERGENLİK'' beğenmişliği halindesiniz diye tahmin ediyorum. Ben o yaşlarda iken bir Terapist'e götürmüşlerdi ve bu durumdan 5 seans ta kurtulmuştum. Size önerim bir Terapiste veya Psikoloğa Gitmenizdir.
NOT:BURADA BİR ALAYLAMA VEYA KÜÇÜMSEME YOKTUR. SADECE BEN BİR REHBERİM OYUNCUYA YARDIM ETMEK İSTEDİM REEL DE OLSA OYUNDA OLSA İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM... İYİ OYUNLAR
Arkadaşlar Konuyu Çarpıtmaya gerek yok sanırım burada Sesimizi duyurup Yönetimin Müdahale etmesini sağlamak ve bu buluşmaya gelemeyenlerin ki kanımca İKV oynayanların büyük bir çoğunluğu buluşmaya gelemeyecektir Bu MADURİYETİ GİDERMEK
Kullanıcı avatarı
uLtrAsLaN95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen uLtrAsLaN95 »

GaffarBEY yazdı:
uLtrAsLaN95 yazdı:
sana laf atan mı oldu velet rehber olan kendini gm sanıyor
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön