Üretiliyor sanırsam.Kptm1234 yazdı:Gazap Tılsımı oyunda mevcutmu ? :?:berkan587 yazdı:Maden piyasası ucuzladığında aşağıdaki tılsımları üretmek istiyorum.
Asitçi şifacı için kombinasyon;
MİNÖR (MAVİ)
Gazap [İyileştirme yeteneğinin %50 oranında kullanılmasını sağlar.]
Ruh Kalkanı [Ruh kalkanı etki süresini 10 katına çıkarır ve Ağır Vuruş'tan %50 daha az hasar sağlar.]
MAJÖR (KIRMIZI)
Gazap 1 (III) [Büyü asit, büyü zehir ve max hasar etkilerini %150 arttırır.]
Asit Bilgisi (III) [Asit büyü hasarını %20 arttırır.]
TILSIM KOMBINASYONLARI
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: TILSIM KOMBINASYONLARI
GWYNBLEIDD yazdı:Kırmacı büyünün bütün tılsımlara III basıcak hali yok heraldeHeraxist yazdı:GWYNBLEIDD yazdı:Direnç kırmacı fizik büyücü için;
Minör
Meteorit:Zırh delme süresi 6sn artar.
Buz Oku 1:Kritik vuruş yapıldığında,rakibi dondurma süresini %50 artırır.
Major
Meteorit 2:Kritik burursa rakibin zırhını %20 daha fazla deler.
Direnç Kırma Alanı:Rakibin dirençlerini %20 daha fazla kırar.
Doğru söze ne denir
Kırma süresini en çok arttıran tılsımı üretebilir aslında
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
Konsantrasyon durumundayken hareket edebilmeni sağlayan ve meteoritin yenilenme zamanını 1 saniye düşüren tılsım çok iyi olurdu.

- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kptm1234 yazdı:Gazap Tılsımı oyunda mevcutmu ? :?:berkan587 yazdı:Maden piyasası ucuzladığında aşağıdaki tılsımları üretmek istiyorum.
MİNÖR (MAVİ)
Ruh Kalkanı [Ruh kalkanı etki süresini 10 katına çıkarır ve Ağır Vuruş'tan %50 daha az hasar sağlar.]
MAJÖR (KIRMIZI)
Güzel bir kombinasyon olmuş. Tabi tercihlerimiz farklı olabilir. Şahsen Ruh kalkanı tılsımının süresinin 10 katına çıkması ve ağır Vuruş'tan %50 daha az hasar sağlaması şifacılar için "olmazsa olmaz" olarak görülebilir. .Büyücülerin ise yıldırım 2 tılsımı için fazla söze gerek yok. Meteorit, direnç kırma, buz oku ve tabi büyü bozma gibi tılsımların da da çok ama çok faydası olacaktır.
DİP NOT : bilmem fark ettiniz mi?! Defansif savaşçının boz ayısının kanatması ofansif bir savaşçının kudretini -4000 civarı yaptığında, kanatmanın bozulmasıyla beraber herhangi bir tılsım çıkarıp taktığımızda kudretimizi "0" dan itibaren doldurmaya başlıyor. Buda tılsım sisteminin yararları kategorisi altında yer alabilir
Mini Mani Mone Poooo
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bence o yarar değil hatadır.Berika yazdı:Kptm1234 yazdı:Gazap Tılsımı oyunda mevcutmu ? :?:berkan587 yazdı:Maden piyasası ucuzladığında aşağıdaki tılsımları üretmek istiyorum.
MİNÖR (MAVİ)
MAJÖR (KIRMIZI)
Güzel bir kombinasyon olmuş. Tabi tercihlerimiz farklı olabilir. Şahsen Ruh kalkanı tılsımının süresinin 10 katına çıkması ve ağır Vuruş'tan %50 daha az hasar sağlaması şifacılar için "olmazsa olmaz" olarak görülebilir. .Büyücülerin ise yıldırım 2 tılsımı için fazla söze gerek yok. Meteorit, direnç kırma, buz oku ve tabi büyü bozma gibi tılsımların da da çok ama çok faydası olacaktır.
DİP NOT : bilmem fark ettiniz mi?! Defansif savaşçının boz ayısının kanatması ofansif bir savaşçının kudretini -4000 civarı yaptığında, kanatmanın bozulmasıyla beraber herhangi bir tılsım çıkarıp taktığımızda kudretimizi "0" dan itibaren doldurmaya başlıyor. Buda tılsım sisteminin yararları kategorisi altında yer alabilir
Ayrıca gazap tılsımı yüzde 50 iyileştirme veriyor bu iyileştirme yapabileceğiniz anlamına gelir aynı zamanda 30 puan bir yerlerden kesmeniz gerektiği anlamına da gelir.O kadar gerekli bir tılsım mı tartışılır.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Yetenek olarak aşağıdakileri kullanmayı düşünüyorum;Refresh yazdı:Bence o yarar değil hatadır.Berika yazdı:Kptm1234 yazdı:Gazap Tılsımı oyunda mevcutmu ? :?:berkan587 yazdı:Maden piyasası ucuzladığında aşağıdaki tılsımları üretmek istiyorum.
MİNÖR (MAVİ)
MAJÖR (KIRMIZI)
Ayrıca gazap tılsımı yüzde 50 iyileştirme veriyor bu iyileştirme yapabileceğiniz anlamına gelir aynı zamanda 30 puan bir yerlerden kesmeniz gerektiği anlamına da gelir.O kadar gerekli bir tılsım mı tartışılır.
Dirence vermedim çünkü bu tılsımlar olduktan sonra büyücüler 2-3 vuruşta ölecek o sırada bizi kesmeleri biraz zor zaten.
Savaşcı keserken zaten dirence hiç gerek yok.
15 Şifa
15 Şifa bilgisi
15 Asit
15 Asit bilgisi
15 Gazap
15 Ruh kalkanı
10 Çağrı(10 zehir değişebilir)
1 büyü bozma
1 medi
1 iyileştirme çemberi
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bence gereksiz zaten 2 bin 3 bin şifalayacaksın kritik 5 bin civarı.berkan587 yazdı:Yetenek olarak aşağıdakileri kullanmayı düşünüyorum;
Dirence vermedim çünkü bu tılsımlar olduktan sonra büyücüler 2-3 vuruşta ölecek o sırada bizi kesmeleri biraz zor zaten.
15 Şifa
15 Şifa bilgisi
15 Asit
15 Asit bilgisi
15 Gazap
15 Ruh kalkanı
1 büyü bozma
1 medi
1 iyileştirme çemberi
Direncin olmadan buz elektrik
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Kptm1234
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: GazapVeBiz
Puan sorununa çözüm yeni LVL lar :arrow: :mrgreen:
Refresh yazdı:Bence gereksiz zaten 2 bin 3 bin şifalayacaksın kritik 5 bin civarı.berkan587 yazdı:Yetenek olarak aşağıdakileri kullanmayı düşünüyorum;
15 Şifa
15 Şifa bilgisi
15 Asit
15 Asit bilgisi
15 Gazap
15 Ruh kalkanı
1 büyü bozma
1 medi
1 iyileştirme çemberi
Direncin olmadan buz elektrikEvlerden ırak :lol:
Kalfa Eminönü