Olması gereken, olmamasından iyidir!
Re: Olması gereken, olmamasından iyidir!
CaptainKDRAMT Peki kardeşim Peki .
Asıl ucuz olan 5 Kuruş vermeden etrafa savurduğunuz Yargılarınız...
' MuaMMa BEGÜMHAN KUPAKIZI '
Bence arkadaşım senin oksijen alman lazım duygu ve düşüncelerini buraya paylaşacağına git dışarı biraz vakit geçir hayatını yaşaKupaKizi yazdı:What is this ..bu da neydi şimdi..arkadaşımız içindekileri dile getirmiş..senin saygı göstermen gerekirsen..alaycı bir dille dalga geçiyon..
İfade için teşekkür ederim kardeşim.
Bazen bu tür gencleri anlamak yetiyor lafım yerine ulaşsın yeter. Sıkıntı değil.
Kardeşime şöle diyim..bu cevabı yazacağını tahmin ediyordum..bence oyunu bağımlılık haline getirenlerin uzaklaşması lazım..ben oyunu 2 yıldır oynamıyorum ve inan çok şey kaybettiğimi anladım..tabi sen bıraktıktan sonra kaybettiklerinin farkına varman için biraz zaman geçmesi lazım..
Bence arkadaşım senin oksijen alman lazım duygu ve düşüncelerini buraya paylaşacağına git dışarı biraz vakit geçir hayatını yaşa
Sakin ol genc. Kimsenin hayatı hakkında da tavsiyede bulunma !
Sakin ol genc. Kimsenin hayatı hakkında da tavsiyede bulunma !
arkadaşım hayatında kaybettiklerini git dışarda ara koca 2 seneKupaKizi yazdı:Sakin ol genc. Kimsenin hayatı hakkında da tavsiyede bulunma !
Yazık Gerçekten Yazık.. Güzelim oyun sizin gibi cahillerin eline kaldıysa yazık. Şimdi istediğin kadar yaz genç, senin cevabın sende saklı zaten, Aynaya bak mesela ...
KupaKizi yazdı:Yazık Gerçekten Yazık.. Güzelim oyun sizin gibi cahillerin eline kaldıysa yazık. Şimdi istediğin kadar yaz genç, senin cevabın sende saklı zaten, Aynaya bak mesela ...
Sen hala burdamısın koç demekki aklından cıkartamamıssın şu oyunu hala foruma bakıyorsun akılını yediğimin türk evladı gelmiş birde bana burda laf ebeliği yapıyorsun :!: :!: :ugeek: