Dün "canım" olan yarın "düşmanım" olmaz benim.. Yaşananların hatırı hep saklı kalır Hatırları sorulur selamları hep alınır.. "SİLDİKLERİM" vardır bir de ! Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır Adları anılmaz hatırları sorulmaz sadece beddualarımdır...Vicdanla birlikte... "ŞEREF" ararım ben sevdiklerimde; Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim... Zaman gelir "ŞEREFSİZLERİ" de severim.. Her yerde gözüm kulağım vardır benim "Eksik söylemek yalan söylemek değildir !" mantığındaki Beni değil kendini kandırır yalnızca.. Bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım Kaybetme korkumdan değil karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır.. "inkar" olmaz benim hayatımda... Yaşananı "YAŞANMAMIŞ" saymam Sayanlarıda SAYMAM...
Kelimelere sığmaz SAYFALAR SÜRER BENİ ANLATMAK Ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın; İNSAN OLAN ANLAR BENİ...
''MuaMMa'' ''BEGUMHAN''
Olması gereken, olmamasından iyidir!
Olması gereken, olmamasından iyidir!
Asıl ucuz olan 5 Kuruş vermeden etrafa savurduğunuz Yargılarınız...
' MuaMMa BEGÜMHAN KUPAKIZI '
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
Re: Olması gereken, olmamasından iyidir!
TAMAMKupaKizi yazdı:Dün "canım" olan yarın "düşmanım" olmaz benim.. Yaşananların hatırı hep saklı kalır Hatırları sorulur selamları hep alınır.. "SİLDİKLERİM" vardır bir de ! Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır Adları anılmaz hatırları sorulmaz sadece beddualarımdır...Vicdanla birlikte... "ŞEREF" ararım ben sevdiklerimde; Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim... Zaman gelir "ŞEREFSİZLERİ" de severim.. Her yerde gözüm kulağım vardır benim "Eksik söylemek yalan söylemek değildir !" mantığındaki Beni değil kendini kandırır yalnızca.. Bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım Kaybetme korkumdan değil karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır.. "inkar" olmaz benim hayatımda... Yaşananı "YAŞANMAMIŞ" saymam Sayanlarıda SAYMAM...
Kelimelere sığmaz SAYFALAR SÜRER BENİ ANLATMAK Ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın; İNSAN OLAN ANLAR BENİ...
''MuaMMa'' ''BEGUMHAN''
Tamam sakin ol rocky biraz dışarı cık ve hava al sana iyi gelicektir.. :idea:KupaKizi yazdı:Dün "canım" olan yarın "düşmanım" olmaz benim.. Yaşananların hatırı hep saklı kalır Hatırları sorulur selamları hep alınır.. "SİLDİKLERİM" vardır bir de ! Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır Adları anılmaz hatırları sorulmaz sadece beddualarımdır...Vicdanla birlikte... "ŞEREF" ararım ben sevdiklerimde; Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim... Zaman gelir "ŞEREFSİZLERİ" de severim.. Her yerde gözüm kulağım vardır benim "Eksik söylemek yalan söylemek değildir !" mantığındaki Beni değil kendini kandırır yalnızca.. Bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım Kaybetme korkumdan değil karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır.. "inkar" olmaz benim hayatımda... Yaşananı "YAŞANMAMIŞ" saymam Sayanlarıda SAYMAM...
''MuaMMa'' ''BEGUMHAN''
Tamam sakin ol rocky biraz dışarı cık ve hava al sana iyi gelicektir..
What is this ..bu da neydi şimdi..arkadaşımız içindekileri dile getirmiş..senin saygı göstermen gerekirsen..alaycı bir dille dalga geçiyon..
What is this ..bu da neydi şimdi..arkadaşımız içindekileri dile getirmiş..senin saygı göstermen gerekirsen..alaycı bir dille dalga geçiyon..
İfade için teşekkür ederim kardeşim.
Bazen bu tür gencleri anlamak yetiyor lafım yerine ulaşsın yeter. Sıkıntı değil.
İfade için teşekkür ederim kardeşim.
Bazen bu tür gencleri anlamak yetiyor lafım yerine ulaşsın yeter. Sıkıntı değil.
Yazdıklarınızdan olgun bi insan olduğunuz anlaşılıyor..bi söz vardır : İyiliğe iyilikle karşılık veren her kişinin işi..kötülüğe iyilikle karşılık veren er kişinin işidir...yalnız ben olsam susardım..söz gümüşse sükut altındır...
Ufak bir veda diyelim, daha önceden yazmam gerekirdi ama belki bu yazim ; kaybettiklerini anlayanlara, biraz olsun oyundan diğer arkadaşlara özellikle 'bayanlara' nasıl davranılması gerektiğini öğretir.
Yazı için teşekkür ederim
Yazı için teşekkür ederim
- CaptainKDRAMT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Kendi yazında çelişkiye düşmüşsün.
Sırf bu yazı için hesap açmışsın ya da hesap sahte.
Ve Türkçe'n çok zayıf.
Sırf bu yazı için hesap açmışsın ya da hesap sahte.
Ve Türkçe'n çok zayıf.
Sözler inci'dir,bazen inci'tir.
Sorun degil kardeşim senin anlayacağın seviye degil zaten.
Yazıda ki anlama degil de yazı sekline bakan genclere şaşarım.
Eleştiri için tesekkur ederim.
- CaptainKDRAMT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
KupaKizi yazdı:Sorun degil kardeşim senin anlayacağın seviye degil zaten.
Yazının bir seviyesi yok.
KupaKizi yazdı:Dün "canım" olan yarın "düşmanım" olmaz benim.. Yaşananların hatırı hep saklı kalır Hatırları sorulur selamları hep alınır.. "SİLDİKLERİM" vardır bir de !
Yazı şekline bakmazsak tüm ülke şaşıracak merak etme. Neyse siyaset yasak.
Sözler inci'dir,bazen inci'tir.