İKV Dükkan [Gerçek Eşyalar] 3

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: İKV Dükkan [Gerçek Eşyalar] 3

Mesaj gönderen JouRney »

[color=#FFBF40]Hacivat[/color] yazdı:Yönetim duy sesimizi artık bütün sayfaları okudum 1 yetkili girip bir cevap yazmamış bu yaptığınız emeğe saygısızlıktır.Unutmayın İKV şahane oynanışı muhteşem grafikleri için sevilmedi.Bu oyundan kopamama nedenimiz umut kardeşimiz gibi bu oyunu sahiplenen insanlardır.

Oyuna başladığımdan bu yana üç defa karakterim çalınmış, her seferinde oyunu daha çok bırakmak istemiştim;
ama beni buraya bağlayan en önemli ve en güçlü neden samimi arkadaşlık ve dostluk ortamıdır. Türk yapımı bir oyun olması, eşsiz senaryosu ve grafikleri ise sıralayacağım diğer nedenler arasında.

Sobee bizi elbet bir gün duyacak, o zamana kadar Gerçek Eşyalar tasarım serisini devam ettireceğim. Çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için
:)
[color=#FFBF40]GaffarBEY[/color] yazdı:Sözlerle ifade edilemezsin Umut... :o :o
Ayrıca Seri 2 de yaptığın anahtarlıklara hayran kaldım seri dörtte de anahtarlık yapman dileğiyle.... :)

Tişörtlerden sonra en çok beğenilen ve dikkat çeken ürün sıkça kullandığımız bir eşya olan anahtarlık oldu. Bir sonraki seride anahtarlık için özel bir yer ayıracağım. Teşekkür ederim, sevgiler...
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Biri şu çocuğu yönetime alsın çok boş insan var yönetimde
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

Ellerine sağlık üretime geçersen kupayı ve mouse pad'i şüphesiz alırım :D
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Megaloman

Mesaj gönderen mutevazi23 »

Kardesim cakmak tasarim 2 yi Elazig a kargo ile kaca gonderiyon debaan ) cidden bayaga sevdim aliciyim
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Muhteşem tasarımlar gerçekten hayran kaldım herbirine eline koluna sağlık
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

mutevazi23 yazdı:Kardesim cakmak tasarim 2 yi Elazig a kargo ile kaca gonderiyon debaan ) cidden bayaga sevdim aliciyim
Furkana katılıyorum çakmağı ve anahtarlığı kargoyla elazığa gönderirsen affetmem yani :)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

mutevazi23 yazdı:Kardesim cakmak tasarim 2 yi Elazig a kargo ile kaca gonderiyon debaan ) cidden bayaga sevdim aliciyim
GaffarBEY yazdı:Furkana katılıyorum çakmağı ve anahtarlığı kargoyla elazığa gönderirsen affetmem yani :)
Hazırlamış olduğum tasarımlar örnek ve fikir teşkil etmektedir. Üretim ve pazarlama yapmıyorum, zaten Sobee'nin izni olmadan da yapılamaz. Çakmak konusunda ciddi iseniz Sobee'den izin almaya çalışır, tasarımları size yollarım. Ozalitçi veya matbaacıda baskısını yaptırabilirsiniz. İlginiz için çok teşekkürler. :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Atazade
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Atazade »

Umutcum kaç ay geçti hala bunlardan daha özgün eserler görmedim :)
eline sağlık. Özellikle siyah çakmak ve t-shirtlerden bir iki tanesi çok güzel.
Resim
.

ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

JouRney yazdı:
GaffarBEY yazdı:Furkana katılıyorum çakmağı ve anahtarlığı kargoyla elazığa gönderirsen affetmem yani :)
Hazırlamış olduğum tasarımlar örnek ve fikir teşkil etmektedir. Üretim ve pazarlama yapmıyorum, zaten Sobee'nin izni olmadan da yapılamaz. Çakmak konusunda ciddi iseniz Sobee'den izin almaya çalışır, tasarımları size yollarım. Ozalitçi veya matbaacıda baskısını yaptırabilirsiniz. İlginiz için çok teşekkürler. :)
Anahtarlık ve Çakmak konusunda çok ciddiyim anlaşırsan haberim olsun...skypem gokturklereczane ordan iletişime geçebiliriz...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön