İstanbul Kıyamet Vakti - Gerçek Eşya Tasarımları " Versiyon 3 "
Tüm İKV severlere selamlar,
Daha önce sizlerle paylaştığım "gerçek eşya" tasarımlarımı bilen bilir. Tişört, şapka, bardak, anahtarlık, iskambil kağıdı tasarımları yapmıştım. Oyuncular tarafından büyük ilgi ve beğeni gösterilen bu tasarım serisine, 3. versiyon ile kaldığım yerden devam ediyorum. Serinin eski paylaşımlarını göremeyenler için konu linkleri:
Gerçek eşyalar'ın fikri, tasarımı ve emeği tamamen şahsıma aittir. Bu eşya tasarımlarını faaliyete geçirip kullanmak isteyenler olursa, özel mesaj yolu ile ulaşabilirler. Umarım beğenirsiniz, sevgilerimle... Umut AYBEK - JouRney
En son MiurA tarafından 15 Eyl 2012 18:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Kullanıcı isteği
Bunların günlük hayatta kullanılabilmesi için Sobee yazısının görünür yerde olmaması gerektiği fikrindeyim.Ben şahsen göğsümde sobee yazan bir promosyon ürününü giymişim gibi dolaşmak istemem.Aynı hatayı fuarda dağıttıkları tişörtlerdede yaptılar açtık baktık tişört önlü arkalı yazı içinde.Evin dışında giyemedim.Para verip alınan ürünlerde ise buna dikkat edilmesi gerekir.Baskıları beğendim sadece figürlerin olduğu tişörtleri bir ikvsever olarak rahatlıkla giyebilirim.Ürünü reklam kaygısını taşıyarak satmaya çalışırsak bence satışı baltalamış oluruz.Bu benim fikrim.Çalışma güzel.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.