İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...
Arkadasım gercekten süper bir düsünce. Gm ler bunu pek kafaya almasada böyle bir düsünce isleme gecerse oyun tekrar canlanır. Gercekten harika düsünmüssün. Ama dedigim gibi Gm lerin takıcagını sanmam daha yeni bolge yaptılar daha 1-2 yıl dinlenecekler 
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Mükemmel bir fikir
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Turn The Page
hiç olmadı örs parası etsin iksir harcıyoruz iksir etsin yani boş çıkanlar boşa zaman geçirmiş olmasın.
Herkesin birşey üstünden kendi çıkarını sağlamaya çalıştığı günlerdeyiz, evet. Ancak ne oyun hikayesiyle alakası olabilecek ne de mantık çerçevelerine sığdırılabilecek bir öneri bu, yani birşey önerirken 'şundan şu yapılsa' yerine olabilmesine ihtimal vereceğiniz şeylerden dem vursanız çok daha iyi.
Nedir yani aklınız alıyormu madalya verip item vs. almak? Hayır birşey önerirken az biraz ucundan biryerinden açıklaması olabilecek birşey söylersiniz. Oyun dünyasına sunulmuş her şeyden yararlanmak istiyorsunuz, sonuna kadar. Belki yeri gelecek bir işlevi olacak belki de sadece hikayeye uygunluk amacıyla verilmiş bir materyal olarak kalacak, buna itirazınız nedendir; bu katlanılmaz birşey mi? Hikayeye göre madalyalar kişiye üstün başarısından dolayı veriliyor, bunu verip yerine item alınması önerisini sunan arkadaşa iki kez şaşırdım. (Fırsatçılıkta son nokta, bu artık öneri sınıfına girecek birşey değil.)
Kısacası, ne yapacağınızı şaşırdınız..
Nedir yani aklınız alıyormu madalya verip item vs. almak? Hayır birşey önerirken az biraz ucundan biryerinden açıklaması olabilecek birşey söylersiniz. Oyun dünyasına sunulmuş her şeyden yararlanmak istiyorsunuz, sonuna kadar. Belki yeri gelecek bir işlevi olacak belki de sadece hikayeye uygunluk amacıyla verilmiş bir materyal olarak kalacak, buna itirazınız nedendir; bu katlanılmaz birşey mi? Hikayeye göre madalyalar kişiye üstün başarısından dolayı veriliyor, bunu verip yerine item alınması önerisini sunan arkadaşa iki kez şaşırdım. (Fırsatçılıkta son nokta, bu artık öneri sınıfına girecek birşey değil.)
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- boomerang
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Southwest Wind Guard
Kasasında yüzlerce madalya olmasına rağmen (böyle bişey olsa en çok benim işime gelir;)) çoğu şaheseri eksik biri olarak Berke'nin yorumuna katılıyorum.ysrough yazdı:Herkesin birşey üstünden kendi çıkarını sağlamaya çalıştığı günlerdeyiz, evet. Ancak ne oyun hikayesiyle alakası olabilecek ne de mantık çerçevelerine sığdırılabilecek bir öneri bu, yani birşey önerirken 'şundan şu yapılsa' yerine olabilmesine ihtimal vereceğiniz şeylerden dem vursanız çok daha iyi.
Reel hayattada bakılacak olursa bir Kore gazisine madalyanı ver sana kat yat verelim deseler vereceğini zannetmiyorum,çünkü canı pahasına kazanılmış bir madalyadır;Sonuç olarak Oyunun hikaye örgüsüne göre de madalya verip item,şaheser,iksir vs. almak çok saçma.
onun yerine bu madalayalar bize unvanlar kazandırabilir bu sayede en azından bir anlamı olur en yüksek unvana sahip oyuncular mesala naylon kp kasmadan maraşellik rütbesi gelmek gibi zor gelinibilecek bir unvana sahip oyuncular için sistem tarafından yönetici duyurusu gibi xxusxx adlı kahraman nefer oyunda gibi bir yazı yazılır her yıl sıfırlanır yada öye bişeyler işte :arrow:boomerang yazdı:Kasasında yüzlerce madalya olmasına rağmen (böyle bişey olsa en çok benim işime gelir;)) çoğu şaheseri eksik biri olarak Berke'nin yorumuna katılıyorum.ysrough yazdı:Herkesin birşey üstünden kendi çıkarını sağlamaya çalıştığı günlerdeyiz, evet. Ancak ne oyun hikayesiyle alakası olabilecek ne de mantık çerçevelerine sığdırılabilecek bir öneri bu, yani birşey önerirken 'şundan şu yapılsa' yerine olabilmesine ihtimal vereceğiniz şeylerden dem vursanız çok daha iyi.
Reel hayattada bakılacak olursa bir Kore gazisine madalyanı ver sana kat yat verelim deseler vereceğini zannetmiyorum,çünkü canı pahasına kazanılmış bir madalyadır;Sonuç olarak Oyunun hikaye örgüsüne göre de madalya verip item,şaheser,iksir vs. almak çok saçma.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Bu konuyu dikkate almayan yönetimin ben taa a... 2000 madalyam oldu hala büyücüm full değil şans sisteminizede sizede günlerimiz bölgelerde geçiyor emeğimizin karşılığını alamıyoruz ama plusa silah yükseltmeye para almayı çok iyi biliyorsunuz nedense...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
olsa böyle bişey 3bin madalya hali hazırda bekliyo şu an 

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Hiç yaparmı böyle bir şey bu kardeşler bir kere böyle bir sistem gelirse şans artırıcı satışları farkedilir derecede düşer ve buda yönetimin işine gelmez aslında bende bu işten kar etmesem bende getirmezdim adamlar bir yede haklı :lol: