Miğrata,Çembere 500 kere girdim düşüremediğim itemi adamlar 50. girişte düşürüyorlar demeleri üzerine paylaşıyorum...

Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi 3 tane madalyamız var.Şimdi bunları açacağız...
Sığınak Madalya:Arkadaşlar bu madalyalar ne işe yarıyacak...İtem düşüremeyenler için o kadar uğraş veripte düşmeyen itemler için hakkı olanın hakkını alması için güzel bir öneri bence...Düşünen adam,Motorin ve Kenandan hep bu madalya düşecek.Eee Kenan kesmemizin ne anlamı kalacak diyebilirsiniz...Sadece Kenandanda çok az bir olasılıkla yine kolye,yüzük vs. düşebilecek...Bu madalyalar ilede istediğimiz Sığınak eşyasını madalya ile satıcılardan alabıleceğiz...İksirine kadar...Mavi olan madalyalar ile sadece sığınak eşyalarını alabıleceğiz...

Miğrat ve Çemberlitaş: Bunlarda aynen yukarıdaki kurallar gibi işleyecek...Çalışan tam anlamı ile hakkını alacak sadece madalyalar ile alınabılecek Miğrat ve Çemberden düşen eşyalar,iksirler,meteryaller...

Bu madalyalar oyunculara bağlı olacak ve aktarımına izin verilmeyecek...Madalya sayısına göre herkes istediği eşyayı alabılecek...Bildiğiniz üzere madalyalar şu anda çöp.Bununla birlikte madalyalar paradan önemli bir hale gelecek ve artık Grup bölgesi atmanın bir amacı, eşyamızın almamız için bir hedefimiz daha da kolaylaşacak...
İksirlerin Tüccardan görünümü mesela :
5-7 Sığınak madalyası ile alınabilir

Yada Mesela kıyamet eldiven:
Artık nereden düşüyorsa çemberden ise Çemberlitaş madalyası ile Miğrattan ise Miğrat madalyası ile...
Her Grup bölgesi girişinde bir tüccar olacak ve bu tüccar o grup bölgesinden düşen eşyaları madalya KARŞILIĞINDA oyuncular alabilecek...Gördüğünüz gibi kıyamet eldiven Kırmızı renkte yani kırmızı madalya [Çemberlitaş] madalyası ile alınabilecek...İsteyen üretir isteyen madalya toplar...Oyunda bir bakımdan farklı bir hal alacak...

Oyun kurucularıda diyecek ki ee bunu yaptık artık arttırıcılar kim alacak zaten Devlette bize bagmiyy
Onlarda yine arttırıcı satarlar %60 düşme olasılığı. Bazen 2 tane madalya düşer gibi vs vs...
Arkadaşlar 2 dkda aklıma geldi düşünmeden çalışmayı yaptım 20 dk da ise hazırladım böyle bir çalışma çıktı.Yapmış oldugum çalışmada mantık hatasıda oalbılır tam olarak düşünmedim bu oyunda olursa nasıl olurdu diye...Hatamız varsada Affola...Zaten daha demin eve Lanet bir çocuk geldi bitirmek üzere olduğum çalışmanın anasını ağlattı.Bilgisayarı resetledi yani