İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...

Mesaj gönderen Hengames »

Öncelikle Selamun Aleykum...Arkadaşlar aklıma gelen birşeyi sizinle paylaşmak istyorum oyuna sürülmesi şu anda imkansız olabılır ama hayal güçü ile aslında böyle olsa daha güzel olurdu diye paylaşım yapmak istiyorum...
Miğrata,Çembere 500 kere girdim düşüremediğim itemi adamlar 50. girişte düşürüyorlar demeleri üzerine paylaşıyorum...

Resim

Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi 3 tane madalyamız var.Şimdi bunları açacağız...

Sığınak Madalya:Arkadaşlar bu madalyalar ne işe yarıyacak...İtem düşüremeyenler için o kadar uğraş veripte düşmeyen itemler için hakkı olanın hakkını alması için güzel bir öneri bence...Düşünen adam,Motorin ve Kenandan hep bu madalya düşecek.Eee Kenan kesmemizin ne anlamı kalacak diyebilirsiniz...Sadece Kenandanda çok az bir olasılıkla yine kolye,yüzük vs. düşebilecek...Bu madalyalar ilede istediğimiz Sığınak eşyasını madalya ile satıcılardan alabıleceğiz...İksirine kadar...Mavi olan madalyalar ile sadece sığınak eşyalarını alabıleceğiz...

Resim

Miğrat ve Çemberlitaş: Bunlarda aynen yukarıdaki kurallar gibi işleyecek...Çalışan tam anlamı ile hakkını alacak sadece madalyalar ile alınabılecek Miğrat ve Çemberden düşen eşyalar,iksirler,meteryaller...

Resim
Resim

Bu madalyalar oyunculara bağlı olacak ve aktarımına izin verilmeyecek...Madalya sayısına göre herkes istediği eşyayı alabılecek...Bildiğiniz üzere madalyalar şu anda çöp.Bununla birlikte madalyalar paradan önemli bir hale gelecek ve artık Grup bölgesi atmanın bir amacı, eşyamızın almamız için bir hedefimiz daha da kolaylaşacak...

İksirlerin Tüccardan görünümü mesela :

5-7 Sığınak madalyası ile alınabilir
Resim

Yada Mesela kıyamet eldiven:
Artık nereden düşüyorsa çemberden ise Çemberlitaş madalyası ile Miğrattan ise Miğrat madalyası ile...
Her Grup bölgesi girişinde bir tüccar olacak ve bu tüccar o grup bölgesinden düşen eşyaları madalya KARŞILIĞINDA oyuncular alabilecek...Gördüğünüz gibi kıyamet eldiven Kırmızı renkte yani kırmızı madalya [Çemberlitaş] madalyası ile alınabilecek...İsteyen üretir isteyen madalya toplar...Oyunda bir bakımdan farklı bir hal alacak...

Resim

Oyun kurucularıda diyecek ki ee bunu yaptık artık arttırıcılar kim alacak zaten Devlette bize bagmiyy :D
Onlarda yine arttırıcı satarlar %60 düşme olasılığı. Bazen 2 tane madalya düşer gibi vs vs...

Arkadaşlar 2 dkda aklıma geldi düşünmeden çalışmayı yaptım 20 dk da ise hazırladım böyle bir çalışma çıktı.Yapmış oldugum çalışmada mantık hatasıda oalbılır tam olarak düşünmedim bu oyunda olursa nasıl olurdu diye...Hatamız varsada Affola...Zaten daha demin eve Lanet bir çocuk geldi bitirmek üzere olduğum çalışmanın anasını ağlattı.Bilgisayarı resetledi yani :D Bi daha yazsammı yazmasammı diye tereddut ettım.Bir öncekine göre daha detaysız oldu heves bırakmadılar çünkü :D Sizinde eklemek istediğiniz aklınıza gelen şeyler varsa ekleyelim.Ben biraz aceleye getirdim aklıma geldıkce eklicem İnşaallah...
Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Çok güzel olur. Keşke böyle bişey olsa ama böyle bişey gelincede bazıları der biz boşamı girdik gaffara felan derler.
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

çok güzel bir fikir fakat her zaman ki gibi yönetim bu konuyuda görmezden gelicek.ama yapılırsa yönetimin son 2 yılda yapabildiği tek iyi şey olur.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

XxxChesTeRxxX yazdı:Çok güzel olur. Keşke böyle bişey olsa ama böyle bişey gelincede bazıları der biz boşamı girdik gaffara felan derler.
Kolayı var eğerki GM ler sığınaklardan,miğrattan vs . düşen madalyaları ayrıştırma yapabiliyorsa aynen hepsi ayrışır olay biter tabiki ayrıştırabılıyorlarsa...Ama dediğim gibi bu gecikti dediğim gibi şu anda olması imkansız...
Ama şuna eminimki Grup bölgeleri ilk geldığinden böyle birşey yapılsaydı Yönetim daha çok para kazanırdı...Neden mi %60 arttırıcının çok fazla işe yaramadıgını görüyoruz ve artık herkes biliyor.Ve okadarda az alan oluyor.Ama böyle birşey yapılsaydı gözle görülür x2 madalya düşme olasılıgı vs. oalcaktı.Ayrıca böyle online oyunlarda bu gibi birşey yok.İkv ye çok katkısı olurdu ve farklı bir havaya bürünürdü...
Resim
Efediyarli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Efediyarli »

Peki 500 defa sığınaktan madalya alan kişinin hiç çemberlitaş madalyası almadığı halde bu düzenleme gelirse eski madalyalarını hangi renge nasıl çevirecekler? Düşündünüz mü? Neyle nasıl iddia edeceksiniz de alacaksınız?
Hengames yazdı:Kolayı var eğerki GM ler sığınaklardan,miğrattan vs . düşen madalyaları ayrıştırma yapabiliyorsa aynen hepsi ayrışır olay biter tabiki ayrıştırabılıyorlarsa...
Sorun orada zaten, ayrıştırılamıyor. :) Hepsinin kodu oyun dosyasında aynı geçer.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ayırma olmazkizaten. Sığınaktaki bosslardan mavi miğrattakilerden yeşil çemberlitaştakilerdende kırmızı çıkıcak bukadar.
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

OH MY GOD! Harika bi fikir doğrusu bilmiyorum ben görmedim belki gözümden kaçmıştır ama o madalyalar alışverişe koyulmamalı...
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

GÜNCEL..! GERÇEKTEN OYUNA TONLARCA ÜYE GERİ DÖNECEĞİNE EMİNİM...!
Kullanıcı avatarı
Docent
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Docent »

Harika fikir,madalyalarda pahalılaşır,oyhş.beğendim.
Kullanıcı avatarı
Haluk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Daha-Sonra

Mesaj gönderen Haluk »

Siz neyin kafasındasınız yönetim dşkkate almicakki ben 30 yaşımda ikv varsa oynarım batmamıssa yada ben batmassam ;)
MinoseT
Haluk
HalukTR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön