Beğen,Paylaş,Kazan!-07.01.2013/09.01.2013 Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Beğen,Paylaş,Kazan!-07.01.2013/09.01.2013 Hakkında

Mesaj gönderen Cloutier »

ARCHER yazdı: Herhalde sana gönderseler kazananı sen seçsen hiçbir sorun kalmayacak. :) Bende Bil Kazan Etklinliği kazandım geçenlerde ben neciyim?
Sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Tarafsız resmi bir kurum tarafından yapılmalı diyorum sen ne diyorsun. Nasıl bir anlayışın var ya da var mı çözemedim.
Sana gelince PARAZİT yapılan haksızlıklar için oyunu bırakacak halim yok. Ben istediğim zaman kendi isteğimle bırakırım. Ancak yapılan bu haksızlıkarı görmeyecek kadar kör ve bunlara karşı susacak kadar da aciz değilim.
teamxtolgacan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen teamxtolgacan »

Sen hiç görüp şahit olmadığın birşeyin nizami olduğunu nerden biliyorsun diye sorsam ne dersin?
Sancak sunucusundaki GM ler loncası desem yeridir bir loncanın zamanında kesildiği için susturma cezsı veren üyelerini desem. Denetmen ve GMA lar bu loncadan çıktığı için sırf bunlar olabilmek için bu loncaya başvuru yapanları desem. Bir girişte çemberlitaştan üstünü dizen oyuncularını desem ne dersin. Son çekilişin de bu loncadan birine çıkması veya çıkartılması desem. Şans mı? Tabi öyledir...

Bir çekiliş yapılacaksa bu noter huzurunda olmalı. Random.org muş cortmuş bunların değeri yok.
[/quote]
bu yazına karşılık yazıyorum.
Bir denetmen olarak bizler ceza verdığimiz kişilerin isimlerini loncalarını gibişeyleri hiçbir suretle görmeyiz bilmeyiz sistem buna göre yapılmış.
Çekiliş dersen daha üstüm tam degıl ve cekılıste 20 karekterımden bırıne bile amortı cıkmadı tarflı olarak sucluyorsunuz bizleri
GÖKHAN DEMİRCAN
ARCHER
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARCHER »

Cloutier yazdı:
ARCHER yazdı: Herhalde sana gönderseler kazananı sen seçsen hiçbir sorun kalmayacak. :) Bende Bil Kazan Etklinliği kazandım geçenlerde ben neciyim?
Sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Tarafsız resmi bir kurum tarafından yapılmalı diyorum sen ne diyorsun. Nasıl bir anlayışın var ya da var mı çözemedim.
Sana gelince PARAZİT yapılan haksızlıklar için oyunu bırakacak halim yok. Ben istediğim zaman kendi isteğimle bırakırım. Ancak yapılan bu haksızlıkarı görmeyecek kadar kör ve bunlara karşı susacak kadar da aciz değilim.
Yok artık ODTÜ Ayakta :lol: Sanki adamı suçsuz yere hapse filan attılar bu kadar abartmayın yahu altı üstü oyun işte.Bugün çıkmazsa yarın çıkar dert etmeyin o kadar.Ayrıca yargısız infazda yapmayın.O çekiliş hakkında en ufak bir fikre bile sahip değilken lekelemeye çalışmak ona buna laf atmak ucuzluktur.Oyunu ne zaman bırakacağımı biliyorum demişsin belkide vakti gelmiştir he ;)
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Bende sana şunu desem :)

-Biliniyor ki kişiler kendi sunucularına bakamıyor (Bize söylenen)
-Bu kişi başka sunucudan bir denetmene ("Xsadasdadas sdaldsa casca" diye bir şikayet iletisi olcak onla ilgilenir misin ? )
Bu olay önüne geçilemeyecek bir durum.Esrarengiz adamlar kısa süre içerisinde üstünü tamamlayıp bazılarında Ruh Döven Mevlana Ceketi birleştirebilme kabiliyeti olan bu bahsi geçen loncanın ne kadar tarafsız olduğunu bana söyleyebilir misin?Veya arz sancağı lodoslar tamamen ele geçirdiğinde aniden sancakda beliren GM ? . Bunların hepsi mi tesadüf :)

Sancak sunucusuna gelerek bu bahsi geçen loncayı sorarsan sana güzel cevaplar geleceğine eminim.
Tüm sancak sunucusu mu yalan söylüyor ;)
veya sana daha kolay yapabileceğin bir şey söyleyim.Sancak sunucusuna gel Lodos klanına gir ve bahsi geçen loncadan birini kesersem ne olur diye bir soru sor gelen cevapların %90 ı aynı olacaktır ;)
Kullanıcı avatarı
Alex10
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Alex10 »

Oyunda denetmen ve görevli olan kişilere yaptıkları ve ay sonunda sıralamalarına göre oyun içinde neler verildiğini hiç biliyor musunuz?

Ve bu bahsi geçen loncanın üyeleri sancak sunucusunda 7/24 savaşlarda şarap iksir içtiğini görev veriyor ama 1 sene boyunca bir adam ne kadar süre ile şarap iksir bulabilir.

Daha sonra full olan şifacım ile ws atıyorum adamla adam item değişmeden üzerindeki max itemler ile 5 candan canını full olarak dolduruyor.

Daha sonra bu adamın Mevlana Ruh döven birleşimi itemleri yansıttığı fotolar foruma düştü ve GM Atx titizlik ile yok etti fotoları...

Daha neler var anlat deseniz roman olur roman...
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Yönetici arkadaşlar, yukarda yazılanların hepsi, uyadurma, yalan, iftira mı ? cevap vermeye, açıklamya gerek yok. Diyemi düşünüyorsunuz ?
Yoksa ?

İthamlar çok ağır.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Maynaqsifaci
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Just For Fun*

Mesaj gönderen Maynaqsifaci »

Alex10 yazdı:...
Daha sonra full olan şifacım ile ws atıyorum adamla adam item değişmeden üzerindeki max itemler ile 5 candan canını full olarak dolduruyor.
Full mevlana olsa bile 5 candan canını full dolduran birinden olabildiğince uzaklaşmaya bak :lol: :P
Resim

ResimResim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Selam Arkadaşlar,
Hiç tanımadığınız ve sizlerin isim, klan ,sunucularınızı dahi bilmeyen ve sizlerin eğlenmesi amacıyla bu işe gönül vermiş zaman sarfeden insanları bir an bile düşünmeden itham etmenizi hayretle birazda tebessümle izlemekteyim :)
Çekilişlerimiz facebook üzerinden yapılan beğeni ve paylaşımlar, birden fazla katılım gösteren kişilere tek çekiliş hakkı verilerek ve rehber takım hariç diğer katılım gösteren ekip gönüllüleri dahi elenerek listelenmekte ve oluşan liste,Random aracılığı ile kuralanarak kazanan belirlenmektedir.Sizlere tekrar bunun keyifli bir oyun olduğunu ve tadını çıkartarak eğlenmenizi önerirken, saygı çerçevesinde diyologlar kurmayı umut ediyoruz.İyi ya da kötü göstermiş olduğunuz destek ve ilgiden ötürü teşekkür ederiz,konu amacını aştığı için kilitliyorum iyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön