Merhaba,
Beğen,Paylaş,Kazan!-07.01.2013/09.01.2013 etkinliği ile ilgili söylemek istediğim bir şey var. Bazı oyuncular illa ki çekilişlerde taraflılık olduğunu düşünüyordur. Buna önlem olarak çekiliş yapılırken videoya alınmasını ve bu videonunda burada yayınlanmasını faydalı görmekteyim.
Okuduğunuz için teşekkürler...
Beğen,Paylaş,Kazan!-07.01.2013/09.01.2013 Hakkında
Beğen,Paylaş,Kazan!-07.01.2013/09.01.2013 Hakkında
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
İyi oyunlar Neferler!
Re: Beğen,Paylaş,Kazan!-07.01.2013/09.01.2013 Hakkında
Video yetmez bence noter huzurunda yapılsın. :lol: Gerçi o bile olsa yine inanmayan bir sürü insan çıkar.NewKULL yazdı:Merhaba,
Beğen,Paylaş,Kazan!-07.01.2013/09.01.2013 etkinliği ile ilgili söylemek istediğim bir şey var. Bazı oyuncular illa ki çekilişlerde taraflılık olduğunu düşünüyordur. Buna önlem olarak çekiliş yapılırken videoya alınmasını ve bu videonunda burada yayınlanmasını faydalı görmekteyim.
İnsanlar konusunda yapılacak şey zaten yokARCHER yazdı:Video yetmez bence noter huzurunda yapılsın. :lol: Gerçi o bile olsa yine inanmayan bir sürü insan çıkar.NewKULL yazdı:Merhaba,
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
İyi oyunlar Neferler!
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
İyi oyunlar Neferler!
Rehber, Denetmen, Etkinlik görevlileri ve hatta pek inanmasam da GM lerin bile para almadığı bir oluşumda Noter e para vereceklerini pek düşünemiyorum.
Taraf tutuluyor mu dersen cevap;
KESİNLİKLE !!!
Cloutier yazdı:Rehber, Denetmen, Etkinlik görevlileri ve hatta pek inanmasam da GM lerin bile para almadığı bir oluşumda Noter e para vereceklerini pek düşünemiyorum.
KESİNLİKLE !!!
Al işte beklenen adam geldi. :lol: Adamlar Rehber, Denetmen, GM seçerken zaten gönüllülerden seçiyorlar.Yani ekibe girerken kendin gönüllü oluyorsun.Seni Rehber ya da herhangi bir takıma seçseler para mı isteyeceksin?
ARCHER yazdı: Al işte beklenen adam geldi. :lol: Adamlar Rehber, Denetmen, GM seçerken zaten gönüllülerden seçiyorlar.Yani ekibe girerken kendin gönüllü oluyorsun.Seni Rehber ya da herhangi bir takıma seçseler para mı isteyeceksin?Ayrıca hiç bulunmadığın ve görüp şahit olmadığın bir çekilişte ayrımcılık yapıldığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
Sen hiç görüp şahit olmadığın birşeyin nizami olduğunu nerden biliyorsun diye sorsam ne dersin?
Sancak sunucusundaki GM ler loncası desem yeridir bir loncanın zamanında kesildiği için susturma cezsı veren üyelerini desem. Denetmen ve GMA lar bu loncadan çıktığı için sırf bunlar olabilmek için bu loncaya başvuru yapanları desem. Bir girişte çemberlitaştan üstünü dizen oyuncularını desem ne dersin. Son çekilişin de bu loncadan birine çıkması veya çıkartılması desem. Şans mı? Tabi öyledir...
Bir çekiliş yapılacaksa bu noter huzurunda olmalı. Random.org muş cortmuş bunların değeri yok.
Herhalde sana gönderseler kazananı sen seçsen hiçbir sorun kalmayacak.Cloutier yazdı:ARCHER yazdı: Al işte beklenen adam geldi. :lol: Adamlar Rehber, Denetmen, GM seçerken zaten gönüllülerden seçiyorlar.Yani ekibe girerken kendin gönüllü oluyorsun.Seni Rehber ya da herhangi bir takıma seçseler para mı isteyeceksin?Ayrıca hiç bulunmadığın ve görüp şahit olmadığın bir çekilişte ayrımcılık yapıldığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
Sen hiç görüp şahit olmadığın birşeyin nizami olduğunu nerden biliyorsun diye sorsam ne dersin?
Sancak sunucusundaki GM ler loncası desem yeridir bir loncanın zamanında kesildiği için susturma cezsı veren üyelerini desem. Denetmen ve GMA lar bu loncadan çıktığı için sırf bunlar olabilmek için bu loncaya başvuru yapanları desem. Bir girişte çemberlitaştan üstünü dizen oyuncularını desem ne dersin. Son çekilişin de bu loncadan birine çıkması veya çıkartılması desem. Şans mı? Tabi öyledir...
Bir çekiliş yapılacaksa bu noter huzurunda olmalı. Random.org muş cortmuş bunların değeri yok.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İlluminaticiARCHER yazdı:Herhalde sana gönderseler kazananı sen seçsen hiçbir sorun kalmayacak.Cloutier yazdı:ARCHER yazdı: Al işte beklenen adam geldi. :lol: Adamlar Rehber, Denetmen, GM seçerken zaten gönüllülerden seçiyorlar.Yani ekibe girerken kendin gönüllü oluyorsun.Seni Rehber ya da herhangi bir takıma seçseler para mı isteyeceksin?Ayrıca hiç bulunmadığın ve görüp şahit olmadığın bir çekilişte ayrımcılık yapıldığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
Bir çekiliş yapılacaksa bu noter huzurunda olmalı. Random.org muş cortmuş bunların değeri yok.Bende Bil Kazan Etklinliği kazandım geçenlerde ben neciyim?
Yok illimonata :lol: :lol: :lol:ROckStarGAMES yazdı:İlluminatici
Paranoyaya baglayan arkadaslara,
Madem şüphelisiniz haksizlık konusunda oyuna neden devam ediyorsunuz
Cevabınız ben para yatırdım zırvalıklarıysa para yatıran bırakamaz diye bir kaide yok kaldıki karakter satan çok gördüm.
Madem şüphelisiniz haksizlık konusunda oyuna neden devam ediyorsunuz
Cevabınız ben para yatırdım zırvalıklarıysa para yatıran bırakamaz diye bir kaide yok kaldıki karakter satan çok gördüm.
Elegnas