02.10.2015 e kadar blok şaka gibi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
FeeLinaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyri Beka

02.10.2015 e kadar blok şaka gibi

Mesaj gönderen FeeLinaa »

merhabalar ne olup bittigini anlamadan hesabımın bloklandığını üzülerek belirtmek istiyorum su zamana kadar oynadıgım bu oyunda kurallar dışına hiç çıkmama rağman hesabınızda bloklana biliyormuş bunu anladım sizlerde bi gün oyuna girdiginzde bu manzara ile karşılabilirsiniz şuçumun ne oldugunu bile bilmiyorum allah aşkına bole bi saçmalık olabilirmi mail atıyoruz cevap yok mecbur caresiz beklemek zorundayız demekki bu işler bole yürüyor o kadar emek harca birisi gelsin silip soylemesi ne kadarda kolay değilmi ama olan bu ortada.. teşekkürler iyi formlar xkralbüyücüx
xkralbüyücüx
Onlydier
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Mevlana

Re: 02.10.2015 e kadar blok şaka gibi

Mesaj gönderen Onlydier »

Merhabalar.
Arkadaşlar bu adamın bir bilgisi yoq bir Suçuda yoq. Bu adam desteğe mail atıyor cevap gelmiyor. Bu Nasıl iştir ya adam o kadar emek vermiş tam keyfini sürecekken.Blok... Bir cevap veriniz.Lütfen arkadaşa
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen osman5050 »

2 Yıl bir şey değil kardeşim geçer.Sabret :lol:
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Buraya tıklayarak ceza itiraz bölümünden itirazda bulunabilir veya cezanız hakkında bilgi alabilirsiniz. Forum üzerinde cezalar ile ilgili netice alınamaz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön