02.10.2015 e kadar blok şaka gibi
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
02.10.2015 e kadar blok şaka gibi
merhabalar ne olup bittigini anlamadan hesabımın bloklandığını üzülerek belirtmek istiyorum su zamana kadar oynadıgım bu oyunda kurallar dışına hiç çıkmama rağman hesabınızda bloklana biliyormuş bunu anladım sizlerde bi gün oyuna girdiginzde bu manzara ile karşılabilirsiniz şuçumun ne oldugunu bile bilmiyorum allah aşkına bole bi saçmalık olabilirmi mail atıyoruz cevap yok mecbur caresiz beklemek zorundayız demekki bu işler bole yürüyor o kadar emek harca birisi gelsin silip soylemesi ne kadarda kolay değilmi ama olan bu ortada.. teşekkürler iyi formlar xkralbüyücüx
xkralbüyücüx
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mevlana
Re: 02.10.2015 e kadar blok şaka gibi
Merhabalar.
Arkadaşlar bu adamın bir bilgisi yoq bir Suçuda yoq. Bu adam desteğe mail atıyor cevap gelmiyor. Bu Nasıl iştir ya adam o kadar emek vermiş tam keyfini sürecekken.Blok... Bir cevap veriniz.Lütfen arkadaşa
Arkadaşlar bu adamın bir bilgisi yoq bir Suçuda yoq. Bu adam desteğe mail atıyor cevap gelmiyor. Bu Nasıl iştir ya adam o kadar emek vermiş tam keyfini sürecekken.Blok... Bir cevap veriniz.Lütfen arkadaşa
2 Yıl bir şey değil kardeşim geçer.Sabret :lol:
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Buraya tıklayarak ceza itiraz bölümünden itirazda bulunabilir veya cezanız hakkında bilgi alabilirsiniz. Forum üzerinde cezalar ile ilgili netice alınamaz.