acerx yazdı:aptalmıyım kıyamet yapcam tılsımda alıyolarmış herkes ejderle giriyo kıyameti düşürürüm 120 m tek hidrojenler ben 30 m ye tüm ejderi üretirim
Sen zaten kararını vermişsin ne diye konu açıyorsun dogru diyorsun sen zeisin bi aptalız.
O ejderle girenlere bak bakayım full kıyametler mi deyil mi eskiden ceketple pantı dusurup giriyorlardır.Sen bu kafayla dost çevresi de yapamassın neyse sen kafana göre takıl..
acerx yazdı:sa beyler ben ilk ejder asa üreticem 3 menekşe kaldı direk kıyamet asa mantıksız geliyor onu gaffardan düşürürüm bide daha pahalı ama ejderi yükseltmiycem parlatılmamış ejderliyi çemberlitaşa alırlarmı? diğer itemleri miğrat sığınak full
bizde ne umutlarla girdik çemberlitaşa da madalyadan başka bi halt vermiyo işte olsun demekle olmuyo o işler boşver
acerx yazdı:aptalmıyım kıyamet yapcam tılsımda alıyolarmış herkes ejderle giriyo kıyameti düşürürüm 120 m tek hidrojenler ben 30 m ye tüm ejderi üretirim
Git düşür o zaman.O tılsım dediğin şeyden bendede var.1700 fizikle zar zor giriyorum.Sen rahat rahat girersin artık!
Estağfurullah ne demek o sen çok zekisin, geriye kalanlar .....
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
he ^sız ejderle girersin çtye alırlar seni 700 800 hasarlar hemen gaffar senin yolunu gözlüyor zaten gelsede kıyamet asa versem diye 3 aydır ugrasıyoz günde kac sefer gaffara gidiyoz 1 tane asa yok hasar asasız zaten 1860 da takılıp kalıyor. ne kadar basit geliyor kıyamet asa düşürmek size