ejder çemberlitaş
ejder çemberlitaş
sa beyler ben ilk ejder asa üreticem 3 menekşe kaldı direk kıyamet asa mantıksız geliyor onu gaffardan düşürürüm bide daha pahalı ama ejderi yükseltmiycem parlatılmamış ejderliyi çemberlitaşa alırlarmı? diğer itemleri miğrat sığınak full
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: ejder çemberlitaş
Parlatılmamış ejder ile hangi bölgeye girebilmeyi düşünüyorsun acaba ?
Ejder üretceksen ejderden sonra kıyamet zırh basman gerekir yoksa zor grup bulursun.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Tanidik yoksa zor, kardes ustunde bi sey yokken direk gaffara gitcegini dusunme once ustunu dizceksn, sen ejderi birak kiyameti uret
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Küçükten başlamanı öneririm. Kıyamet üretmek zahmetli iştir ve soğutabilir, pes ettirebilir. Ejder asa üret zamanla hem Sığınak ve Migrat eksiklerini gider hem de kıyamet zırh ve diğer eşyaları da aradan çıkar. Yavaş yavaş ilerlemek en iyisi.
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Kaç tane adam biliyorum 1 yıldır ejder asa migrat kenan ful x yapamıyorlar kıyamet zırhı olanlar bile yapamıyor sana tavsiyem kıyamet asa uretmendir veya 0 kelvin asa mesela ben de bunu yapıyorum En azından ceket pantolonu olmayanı almıyorum gruba ama asası olursa alıyorum ejder urettim diyelim x i de kestin stuyuda kestn ama gafar atamazsın o yuzden kıyamet asa uret bu gafar zorlaştırıldıktan sonra grublar çok sağlam kuruluyor eskiden 1500 fizikle hs gidiyordum gafara şimdi en az +2200 alıyoruz hs yi.
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
sancağı örnek vereyim kıyamet asasız çemberlitaşa girmen çok zor.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
[color=#00FF00ma]Kıyamet asa ***[/color]
Şuanda X veya studan alacağım yok.Gaffarada arkadaşlar olmadan gidemiyorum.O yüzden kıyamet asa üretmeye karar verdim.
Şuanda kadimi meranı ve diğer görev ganimetleri hariç bütün malzemeler tamam.Üstüne 2 char daha kasıyorum onlar için.Seni bezdirebilir ama yapmışken tam yap derim.Ejder ile bile kenan junon atman şans meselesi ise kıyamet yada diğer asaların birinden basarsan hertürlü grup bulursun.
Şuanda X veya studan alacağım yok.Gaffarada arkadaşlar olmadan gidemiyorum.O yüzden kıyamet asa üretmeye karar verdim.
Şuanda kadimi meranı ve diğer görev ganimetleri hariç bütün malzemeler tamam.Üstüne 2 char daha kasıyorum onlar için.Seni bezdirebilir ama yapmışken tam yap derim.Ejder ile bile kenan junon atman şans meselesi ise kıyamet yada diğer asaların birinden basarsan hertürlü grup bulursun.
ejderi yükseltsem alırlarmı
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Kardeşim ejderi yükseltsende yükseltmesende çemberlitaş atman zor.Kıyamet asadan vazgeçme.
aptalmıyım kıyamet yapcam tılsımda alıyolarmış herkes ejderle giriyo kıyameti düşürürüm 120 m tek hidrojenler ben 30 m ye tüm ejderi üretirim