Gbmx şifa yardım

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Abercrombie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Sal Ta Nat

Gbmx şifa yardım

Mesaj gönderen Abercrombie »

1800 Şifam var Gbmx gidicem gbmx e giderken yoldaki ve gbmx te yapmam gerekenleri anlatırmısınız
Kullanıcı avatarı
Abercrombie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Gbmx şifa yardım

Abercrombie yazdı:1800 Şifam var Gbmx gidicem gbmx e giderken yoldaki ve gbmx te yapmam gerekenleri anlatırmısınız
Yokmu kısaca anlatan gbmx de ne zaman bb yapmam gerektiğini filan
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Abercrombie yazdı:1800 Şifam var Gbmx gidicem gbmx e giderken yoldaki ve gbmx te yapmam gerekenleri anlatırmısınız
Yolda taarruzlar aynı anda 2 korteks atarsa tank birini bozar.Sende diğerine ck at.Süresi gelince tank onuda bozar.Bunun dışında yapman gereken bişey yok yolda.Gbmx keserken yapman gerekenler can basmak,ck atmak ve bb yapmak.Tankın üstündeki kanatmaları boz.Gbmx tam direnç kırdığında tanka ck at ve can bas.Bildiklerim bunlar.
Kullanıcı avatarı
Abercrombie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

berkancetin yazdı:
Yolda taarruzlar aynı anda 2 korteks atarsa tank birini bozar.Sende diğerine ck at.Süresi gelince tank onuda bozar.Bunun dışında yapman gereken bişey yok yolda.Gbmx keserken yapman gerekenler can basmak,ck atmak ve bb yapmak.Tankın üstündeki kanatmaları boz.Gbmx tam direnç kırdığında tanka ck at ve can bas.Bildiklerim bunlar.
Peki korteks atıcaklar ya onlar attıktan sonra hemen ck atmam lazım dimi ayrıca çeken kişiyemi atarlar yoksa rast gelemi
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Abercrombie yazdı:
berkancetin yazdı:
Peki korteks atıcaklar ya onlar attıktan sonra hemen ck atmam lazım dimi ayrıca çeken kişiyemi atarlar yoksa rast gelemi

Evet,tankın bozmadığı kişiye ck at hemen.Çeken kişiye atar diye bir kural yok.Rastgele atıyorlar,tek tekte atabilirler o zaman ck ya gerek kalmaz.Aynı anda atarsa ck atmak zorundasın yoksa bir kişi ölür.
Kullanıcı avatarı
Abercrombie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

berkancetin yazdı:
Abercrombie yazdı:
berkancetin yazdı:

Evet,tankın bozmadığı kişiye ck at hemen.Çeken kişiye atar diye bir kural yok.Rastgele atıyorlar,tek tekte atabilirler o zaman ck ya gerek kalmaz.Aynı anda atarsa ck atmak zorundasın yoksa bir kişi ölür.
Saol
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selamlar,

Konunuz, Karakter Okulları < Şifacı kanalına taşınmıştır.

İyi eğlenceler dilerim.
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

Daha öncesinde bir arkadaşa 1. ve 2. bölgeyi şifalar için açıklamalı olarak yazmıştım konuya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz açıklamayı ilgili konunun yorumlarında bulacaksınız.
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Kendi üzerinde her zaman CK olsun.
Sen ölmeki onlar hayatta kalsınlar.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Merhaba;
Yapman gereken şey 2 korteks aynı anda atılınca savaşçının bozmadığına hemen ck atmak, çırak ve kalfa kesilirken iyileştirme çemberinin açık bulunması, tank sana sapma atarsa slottan önce çemberi açman, sapmassa çember açmaman (açarsan sana gelirler), yol savaşçısı adlı bosda kanatma yiyenleri hızlı bir şekilde bozman, gbm x de ise tankın canını çok aşağıda tutmaman (direnç bozulmassa teke gider yoksa) ve ck ile hasar almasınıda engelleyibilirsin. Bunların dışında büyülerde genelde hep ck tutman.
Resim

“Şifacı” sayfasına dön