Gbmx şifa yardım
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Gbmx şifa yardım
1800 Şifam var Gbmx gidicem gbmx e giderken yoldaki ve gbmx te yapmam gerekenleri anlatırmısınız
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Gbmx şifa yardım
Yokmu kısaca anlatan gbmx de ne zaman bb yapmam gerektiğini filanAbercrombie yazdı:1800 Şifam var Gbmx gidicem gbmx e giderken yoldaki ve gbmx te yapmam gerekenleri anlatırmısınız
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Yolda taarruzlar aynı anda 2 korteks atarsa tank birini bozar.Sende diğerine ck at.Süresi gelince tank onuda bozar.Bunun dışında yapman gereken bişey yok yolda.Gbmx keserken yapman gerekenler can basmak,ck atmak ve bb yapmak.Tankın üstündeki kanatmaları boz.Gbmx tam direnç kırdığında tanka ck at ve can bas.Bildiklerim bunlar.Abercrombie yazdı:1800 Şifam var Gbmx gidicem gbmx e giderken yoldaki ve gbmx te yapmam gerekenleri anlatırmısınız
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Peki korteks atıcaklar ya onlar attıktan sonra hemen ck atmam lazım dimi ayrıca çeken kişiyemi atarlar yoksa rast gelemiberkancetin yazdı:Yolda taarruzlar aynı anda 2 korteks atarsa tank birini bozar.Sende diğerine ck at.Süresi gelince tank onuda bozar.Bunun dışında yapman gereken bişey yok yolda.Gbmx keserken yapman gerekenler can basmak,ck atmak ve bb yapmak.Tankın üstündeki kanatmaları boz.Gbmx tam direnç kırdığında tanka ck at ve can bas.Bildiklerim bunlar.Abercrombie yazdı:1800 Şifam var Gbmx gidicem gbmx e giderken yoldaki ve gbmx te yapmam gerekenleri anlatırmısınız
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Abercrombie yazdı:Peki korteks atıcaklar ya onlar attıktan sonra hemen ck atmam lazım dimi ayrıca çeken kişiyemi atarlar yoksa rast gelemiberkancetin yazdı:Yolda taarruzlar aynı anda 2 korteks atarsa tank birini bozar.Sende diğerine ck at.Süresi gelince tank onuda bozar.Bunun dışında yapman gereken bişey yok yolda.Gbmx keserken yapman gerekenler can basmak,ck atmak ve bb yapmak.Tankın üstündeki kanatmaları boz.Gbmx tam direnç kırdığında tanka ck at ve can bas.Bildiklerim bunlar.Abercrombie yazdı:1800 Şifam var Gbmx gidicem gbmx e giderken yoldaki ve gbmx te yapmam gerekenleri anlatırmısınız
Evet,tankın bozmadığı kişiye ck at hemen.Çeken kişiye atar diye bir kural yok.Rastgele atıyorlar,tek tekte atabilirler o zaman ck ya gerek kalmaz.Aynı anda atarsa ck atmak zorundasın yoksa bir kişi ölür.
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Saolberkancetin yazdı:Abercrombie yazdı:Peki korteks atıcaklar ya onlar attıktan sonra hemen ck atmam lazım dimi ayrıca çeken kişiyemi atarlar yoksa rast gelemiberkancetin yazdı:Yolda taarruzlar aynı anda 2 korteks atarsa tank birini bozar.Sende diğerine ck at.Süresi gelince tank onuda bozar.Bunun dışında yapman gereken bişey yok yolda.Gbmx keserken yapman gerekenler can basmak,ck atmak ve bb yapmak.Tankın üstündeki kanatmaları boz.Gbmx tam direnç kırdığında tanka ck at ve can bas.Bildiklerim bunlar.Abercrombie yazdı:1800 Şifam var Gbmx gidicem gbmx e giderken yoldaki ve gbmx te yapmam gerekenleri anlatırmısınız
Evet,tankın bozmadığı kişiye ck at hemen.Çeken kişiye atar diye bir kural yok.Rastgele atıyorlar,tek tekte atabilirler o zaman ck ya gerek kalmaz.Aynı anda atarsa ck atmak zorundasın yoksa bir kişi ölür.
Selamlar,
Konunuz, Karakter Okulları < Şifacı kanalına taşınmıştır.
İyi eğlenceler dilerim.
Konunuz, Karakter Okulları < Şifacı kanalına taşınmıştır.
İyi eğlenceler dilerim.
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Daha öncesinde bir arkadaşa 1. ve 2. bölgeyi şifalar için açıklamalı olarak yazmıştım konuya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz açıklamayı ilgili konunun yorumlarında bulacaksınız.
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Kendi üzerinde her zaman CK olsun.
Sen ölmeki onlar hayatta kalsınlar.
Sen ölmeki onlar hayatta kalsınlar.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Merhaba;
Yapman gereken şey 2 korteks aynı anda atılınca savaşçının bozmadığına hemen ck atmak, çırak ve kalfa kesilirken iyileştirme çemberinin açık bulunması, tank sana sapma atarsa slottan önce çemberi açman, sapmassa çember açmaman (açarsan sana gelirler), yol savaşçısı adlı bosda kanatma yiyenleri hızlı bir şekilde bozman, gbm x de ise tankın canını çok aşağıda tutmaman (direnç bozulmassa teke gider yoksa) ve ck ile hasar almasınıda engelleyibilirsin. Bunların dışında büyülerde genelde hep ck tutman.
Yapman gereken şey 2 korteks aynı anda atılınca savaşçının bozmadığına hemen ck atmak, çırak ve kalfa kesilirken iyileştirme çemberinin açık bulunması, tank sana sapma atarsa slottan önce çemberi açman, sapmassa çember açmaman (açarsan sana gelirler), yol savaşçısı adlı bosda kanatma yiyenleri hızlı bir şekilde bozman, gbm x de ise tankın canını çok aşağıda tutmaman (direnç bozulmassa teke gider yoksa) ve ck ile hasar almasınıda engelleyibilirsin. Bunların dışında büyülerde genelde hep ck tutman.