Tılsım Sisteminini Kim Kodladı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Tılsım Sisteminini Kim Kodladı?

Mesaj gönderen aaasd »

onu bunu geçtim , ulan arkadaş insan tılsımın açıklamasını yapamıyacak kadar mı aciz olur çoğu tılsımdaki açıklamalar yanlış yada fazla yöne çekilebilir en basitinden savaşçı tılsımlarından defansif dövüşme 1 (I) açıklamasında eşyalarınızın verdiği enerji bonusunu 4.50 katı artırır yazıyor dün bu yüzden 10 m verdim bu tılsıma 1200 küsür can artırdı bu 4.50 in başına % işareti atmak bu kadarmı zor dur ya daha çoğu tılsımın ne yaptığını tam olarak anlamış dğeilim

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

aaasd yazdı:onu bunu geçtim , ulan arkadaş insan tılsımın açıklamasını yapamıyacak kadar mı aciz olur çoğu tılsımdaki açıklamalar yanlış yada fazla yöne çekilebilir en basitinden savaşçı tılsımlarından defansif dövüşme 1 (I) açıklamasında eşyalarınızın verdiği enerji bonusunu 4.50 katı artırır yazıyor dün bu yüzden 10 m verdim bu tılsıma 1200 küsür can artırdı bu 4.50 in başına % işareti atmak bu kadarmı zor dur ya daha çoğu tılsımın ne yaptığını tam olarak anlamış dğeilim
Sen anlamamışsın % değil 4.5 kat arttırıyor.Sakınma normalde 15 puanda 4 kat etki etmesini ssağlıyor max enerji efsunlarının.Bu tılsım ile 4.5 kat artıyor.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Bende pek birsey anlamadim bu bolgeden , tilsimlarin cantada olmasi tam bir komedi zaten :-D en bombasi bu , labirentteki akrepleri , orumcekleri buyutup buyuk hol e koymuslar :-D :-D buyuk hol eklenti paketine emek verenlerin onunde saygiyla egiliyorum :-D :-D
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Öyle böyle en azından bir bölge geldi ya ona şükrediyorum )
Resim
Kullanıcı avatarı
Selennnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Selennnn »

birazdan bir kendini bilmez bir gm gelir herhangi biri fark etmez konu ile araştırmalarımız sürüyor yada bu konu içinde tartışma var deyip konuyu kilitler bu konuda böle kapanır...
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yunus1907 »

fiyaskolar devam ediyor 1 senede getirdikleri eklentiye bak arkadaş,ae.ö ve holde ismet var 2 tane bu nasıl oluyor ?

yapacagınız işin ...
Kullanıcı avatarı
halisbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen halisbey »

merhaba arkadaşlar
şimdi bizim bu yıllardır oynadıgımız oyunun kodlarını bir tek kişi yazıyordu özgür bey namı deger zıwartan
şimdiye kadar tek o yazdı tek coderdı ama o sobee den ayrıldı işi bıraktı
yerine bir coder alındı ama onun bu 6 yılık oyunda yazılan kodları cözmesi yıllar alıcak malesef unutun yeni leveleeri
ama kimsede tık yok acıklayan da yok
malesewf gizliyorlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön