Tılsım Sisteminini Kim Kodladı?
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tılsım Sisteminini Kim Kodladı?
Tılsım sisteminin yazılımını kim yazdı ekipten acaba? Hayır, çözemediğim şudur; Tılsım takılacak yere, neden normal eşya konur? Neden tılsımların takılacağı yer eşyalarımızı taktığımız yerlerin altında olmazda çantamızın içinde olur. Ne bileyim yani sanki pek özen gösterilmemiş gibi, hazıra gelmiş gibi geldi bana. Düşünülünce çok eksiği çıkar daha bunun.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Re: Tılsım Sisteminini Kim Kodladı?
zaten yaptıkları bölmede paint terk
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Tilsim konulacak yer yazilmaz modellenir. Ha cok basit ise ap bir oyin rakip olsun ikv ye
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
daha bi sürü eksiği var adamlar açıklarını araştırıyorlar başka ilşeri yoqmuş gibi ama yinede açık çok mesela savaşçılarda tılsım takınca kudret sıfırlanmıyor..HeilHitler yazdı:Tılsım sisteminin yazılımını kim yazdı ekipten acaba? Hayır, çözemediğim şudur; Tılsım takılacak yere, neden normal eşya konur? Neden tılsımların takılacağı yer eşyalarımızı taktığımız yerlerin altında olmazda çantamızın içinde olur. Ne bileyim yani sanki pek özen gösterilmemiş gibi, hazıra gelmiş gibi geldi bana. Düşünülünce çok eksiği çıkar daha bunun.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
+1HeilHitler yazdı:Tılsım sisteminin yazılımını kim yazdı ekipten acaba? Hayır, çözemediğim şudur; Tılsım takılacak yere, neden normal eşya konur? Neden tılsımların takılacağı yer eşyalarımızı taktığımız yerlerin altında olmazda çantamızın içinde olur. Ne bileyim yani sanki pek özen gösterilmemiş gibi, hazıra gelmiş gibi geldi bana. Düşünülünce çok eksiği çıkar daha bunun.

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Dogru renk bölmesine mi koydun? Ben öyle bir hata yasamadim henüz.IDyBKaTLiaMI yazdı:daha bi sürü eksiği var adamlar açıklarını araştırıyorlar başka ilşeri yoqmuş gibi ama yinede açık çok mesela savaşçılarda tılsım takınca kudret sıfırlanmıyor..HeilHitler yazdı:Tılsım sisteminin yazılımını kim yazdı ekipten acaba? Hayır, çözemediğim şudur; Tılsım takılacak yere, neden normal eşya konur? Neden tılsımların takılacağı yer eşyalarımızı taktığımız yerlerin altında olmazda çantamızın içinde olur. Ne bileyim yani sanki pek özen gösterilmemiş gibi, hazıra gelmiş gibi geldi bana. Düşünülünce çok eksiği çıkar daha bunun.
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Belki haklısınız arkadaşlar. ama madem öyle, gel sen kodla derler adama

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Demezler öyle bir şey bu zihniyetten vazgeçin.Atazade yazdı:Belki haklısınız arkadaşlar. ama madem öyle, gel sen kodla derler adama![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Öncelikle tılsım sistemini tek kişi kodlamadı sobee bir ekip bir çok Dev tılsım sistemi üzerinde çalışmıştır.Tılsım bölmesi çantadan ayrı olabilirdi belki doğru ama böyle yapılmış yakın zamanda çanta yada kasa genişlemesi geleceğini düşüyorum bunla beraber yer sıkıntısı bir nebze azalacaktır.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
BACON
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Lonca: Ehlim Mürre
Atazade yazdı:Belki haklısınız arkadaşlar. ama madem öyle, gel sen kodla derler adama![]()
Ben kodlarım. Çantaya 4 göz daha konur, oraya tılsımdan başka bişey yerleştirilemez. Oradan direkt işportaya sürüklenemez. Aynı yukarıdaki silah ve giysi bölümleri gibi. Kodlar aynı olur. Nasıl silah bölmesine sadece silah yerleştirilebiliyorsa aynı kod sisteminde silah yerine 2 farklı tılsım değişkeni kodu yerleştirilerek yapılabilir. Yeni bir kodlamaya gerek kalmaz.
C++ , OpenGL ve DirectX ile yapılmıyormu sonuçta.
Bu kadar basit birşeye uğraşmadıkları belli.
Çantaya 4 yeni göz eklemek için tılsım sistemini yeniden kodlamaya gerek yoktur.