Tılsım Sisteminini Kim Kodladı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Tılsım Sisteminini Kim Kodladı?

Mesaj gönderen HeilHitler »

Tılsım sisteminin yazılımını kim yazdı ekipten acaba? Hayır, çözemediğim şudur; Tılsım takılacak yere, neden normal eşya konur? Neden tılsımların takılacağı yer eşyalarımızı taktığımız yerlerin altında olmazda çantamızın içinde olur. Ne bileyim yani sanki pek özen gösterilmemiş gibi, hazıra gelmiş gibi geldi bana. Düşünülünce çok eksiği çıkar daha bunun.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Tılsım Sisteminini Kim Kodladı?

Mesaj gönderen HuNKaR »

zaten yaptıkları bölmede paint terk
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Tilsim konulacak yer yazilmaz modellenir. Ha cok basit ise ap bir oyin rakip olsun ikv ye
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

HeilHitler yazdı:Tılsım sisteminin yazılımını kim yazdı ekipten acaba? Hayır, çözemediğim şudur; Tılsım takılacak yere, neden normal eşya konur? Neden tılsımların takılacağı yer eşyalarımızı taktığımız yerlerin altında olmazda çantamızın içinde olur. Ne bileyim yani sanki pek özen gösterilmemiş gibi, hazıra gelmiş gibi geldi bana. Düşünülünce çok eksiği çıkar daha bunun.
daha bi sürü eksiği var adamlar açıklarını araştırıyorlar başka ilşeri yoqmuş gibi ama yinede açık çok mesela savaşçılarda tılsım takınca kudret sıfırlanmıyor..:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

HeilHitler yazdı:Tılsım sisteminin yazılımını kim yazdı ekipten acaba? Hayır, çözemediğim şudur; Tılsım takılacak yere, neden normal eşya konur? Neden tılsımların takılacağı yer eşyalarımızı taktığımız yerlerin altında olmazda çantamızın içinde olur. Ne bileyim yani sanki pek özen gösterilmemiş gibi, hazıra gelmiş gibi geldi bana. Düşünülünce çok eksiği çıkar daha bunun.
+1
Resim
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

IDyBKaTLiaMI yazdı:
daha bi sürü eksiği var adamlar açıklarını araştırıyorlar başka ilşeri yoqmuş gibi ama yinede açık çok mesela savaşçılarda tılsım takınca kudret sıfırlanmıyor..:)
Dogru renk bölmesine mi koydun? Ben öyle bir hata yasamadim henüz.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Atazade
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Atazade »

Belki haklısınız arkadaşlar. ama madem öyle, gel sen kodla derler adama :)
Resim
.

ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Atazade yazdı:Belki haklısınız arkadaşlar. ama madem öyle, gel sen kodla derler adama :)
Demezler öyle bir şey bu zihniyetten vazgeçin.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Forumikv1 »

Öncelikle tılsım sistemini tek kişi kodlamadı sobee bir ekip bir çok Dev tılsım sistemi üzerinde çalışmıştır.Tılsım bölmesi çantadan ayrı olabilirdi belki doğru ama böyle yapılmış yakın zamanda çanta yada kasa genişlemesi geleceğini düşüyorum bunla beraber yer sıkıntısı bir nebze azalacaktır.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Atazade yazdı:Belki haklısınız arkadaşlar. ama madem öyle, gel sen kodla derler adama :)

Ben kodlarım. Çantaya 4 göz daha konur, oraya tılsımdan başka bişey yerleştirilemez. Oradan direkt işportaya sürüklenemez. Aynı yukarıdaki silah ve giysi bölümleri gibi. Kodlar aynı olur. Nasıl silah bölmesine sadece silah yerleştirilebiliyorsa aynı kod sisteminde silah yerine 2 farklı tılsım değişkeni kodu yerleştirilerek yapılabilir. Yeni bir kodlamaya gerek kalmaz.
C++ , OpenGL ve DirectX ile yapılmıyormu sonuçta.
Bu kadar basit birşeye uğraşmadıkları belli.
Çantaya 4 yeni göz eklemek için tılsım sistemini yeniden kodlamaya gerek yoktur.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön