7 Yılım Ve Vedam...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
acerx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: 7 Yılım Ve Vedam...

Mesaj gönderen acerx »

kardeşim afedersin ama sen salaksın diyorsinki devamsızlık arttı sınıfta kaldım ve notlarım düşük geldi neden bile bile bi youn için okula gitmiyorsun ders çalışmıyorsun dozunu biliceksin ben günde 1 saat oynuyorum notlarım iyi lise 1 e gittiğime rağmen oyuna tekrar başlayalı 20 gün filan oldu ejdere 3 menekşe kaldı daha 20 tl verdim oyuna.tüm hatayım boyunca 20tl ve 20 günde 3 menekşe kaldı..
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

[*][/color] Sevgilim ayrılmasına neden oldu

Bu aslında iyi birşey kardeş üzülme :D
Resim
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen vengeance »

1.5 yıldan beri oynuyorum oyunu Lise 3 e gidiyorum günde 2 saat oynarsan hiç birşey olmaz kardeşim.50 TL yatırdım o kadar oyun için okula gitmemişsin 7 yıldır oynuyorsan ve şaheser üretememişsen YUH !!!!!
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Arzın Direnişi

Mesaj gönderen EmirSarp »

Beyazkoskte Saheser Yapmak İşe Yaramıyor !! Yapsanda hep içindeki kişileri alıyorlar grupa.
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

hasanberk98 yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:
JouRney yazdı:Bilgisayar ve internet hayatımızı zapt etmiş, aşırı bir bağımlılığa sebebiyet vermiştir. İnsan kendini çok fazla kaptırınca da madde madde sıraladığın durumların görülmesi gayet normaldir. Siz de fena halde kendinizi bağımlı yapmış, sonucunda mantıksızca faturayı İKV'ye kesiyorsunuz. :)

Hayatta başarılar dilerim, sevgiler..
Aynen katılıyorum :)

Ayrıca İKV , Online oyun dünyasına gireli daha 6 yıl oldu :) :)

Ben senden çok para yatırdım (Yaklaşık 10.000TL) , 9 adet karakter fulledim (Çemberlitaş) fakat hayatımı sadece maddi yönden etkiliyor :) Asosyal olman senin yapında varmış ki bunun faturasınıda İKV'ye yüklemişsin.

DE BAĞALIM BANA 10.BİN TL İLE NE ALDIN ? 10BİN TL İLE 30 ADET FULL ÇAR ALIRIM FULL+FULL+FULL SAVAŞCI BÜYÜCÜ ŞİFACI 500 LİARAYA SATAN VAR

BİRAZ UFAK ATIN YAAA
Ben karakter satın almam ;) Zaten karakter devretmek oyunda yasak olan birşey ;) Akçe sayfalarımı sana göstersem yeter umarım ? 67 sayfa ? Fotoğraf istersende atabilirim :D Oyun için 5 adet telefon hattım var ;) Karakterlerimin hepsini kendim 1 levelden kastım ;)
osman5050 yazdı:Yememiş,içmemiş İkv'ye yatırmış.İKV Sizinle gurur duyuyor :lol:
Maddi sıkıntım yok Allah'a bin şükür.. Oyunlara para verebilcek durumum var :) Oyundaki arkadaşlarım benimle şu şekilde dalga geçerler "Sobee'ye sponsor olcaksın yakında" :)

Son olarakta belirteyim 9 karakterimde toplam yaklaşık olarak 45-50 tane yükseltilmiş silah mevcut :)
Resim
Kullanıcı avatarı
hasanberk98
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Akifler

Mesaj gönderen hasanberk98 »

BunudaBanlayin yazdı:
hasanberk98 yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:
JouRney yazdı:Bilgisayar ve internet hayatımızı zapt etmiş, aşırı bir bağımlılığa sebebiyet vermiştir. İnsan kendini çok fazla kaptırınca da madde madde sıraladığın durumların görülmesi gayet normaldir. Siz de fena halde kendinizi bağımlı yapmış, sonucunda mantıksızca faturayı İKV'ye kesiyorsunuz. :)

Ben senden çok para yatırdım (Yaklaşık 10.000TL) , 9 adet karakter fulledim (Çemberlitaş) fakat hayatımı sadece maddi yönden etkiliyor :) Asosyal olman senin yapında varmış ki bunun faturasınıda İKV'ye yüklemişsin.

DE BAĞALIM BANA 10.BİN TL İLE NE ALDIN ? 10BİN TL İLE 30 ADET FULL ÇAR ALIRIM FULL+FULL+FULL SAVAŞCI BÜYÜCÜ ŞİFACI 500 LİARAYA SATAN VAR

BİRAZ UFAK ATIN YAAA
Ben karakter satın almam ;) Zaten karakter devretmek oyunda yasak olan birşey ;) Akçe sayfalarımı sana göstersem yeter umarım ? 67 sayfa ? Fotoğraf istersende atabilirim :D Oyun için 5 adet telefon hattım var ;) Karakterlerimin hepsini kendim 1 levelden kastım ;)
osman5050 yazdı:Yememiş,içmemiş İkv'ye yatırmış.İKV Sizinle gurur duyuyor :lol:
Maddi sıkıntım yok Allah'a bin şükür.. Oyunlara para verebilcek durumum var :) Oyundaki arkadaşlarım benimle şu şekilde dalga geçerler "Sobee'ye sponsor olcaksın yakında" :)

Son olarakta belirteyim 9 karakterimde toplam yaklaşık olarak 45-50 tane yükseltilmiş silah mevcut :)

1MİLYARLIK AT İNANICAM KRDŞ BİDE 67 SAYFA İMİŞ YA ONUN FOOTOSUNU ÇEK YETER BANA :) BABAN NE İŞ YAPIYOR SENİN YADA YAŞ KAÇ ? :)
Resim
Bencede[TIKLAMA]

[DHTUBE=ov4e5o6]ov4e5o6[DHTUBE=]
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

BunudaBanlayin yazdı:

senin her harcadığın parayı yazdığında ne iş yaptığını soruyorum hala bi cvp yok bida sormak istiyorum ne iş yapıyon hacı sen :)
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YineLokal »

İnsan günde 1 adaçayı 1 turkuaz toplasa 7 yılda 5 ejder üretir.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

YineLokal yazdı:İnsan günde 1 adaçayı 1 turkuaz toplasa 7 yılda 5 ejder üretir.

:lol: :lol: :lol: Çok güldüm buna .
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

YineLokal yazdı:İnsan günde 1 adaçayı 1 turkuaz toplasa 7 yılda 5 ejder üretir.

sarraf lokman arttırıcısı var ise daha garanti ama değilmi =))
Yusuf

“Genel Etkileşim” sayfasına dön