7 Yılım Ve Vedam...
Re: 7 Yılım Ve Vedam...
kardeşim afedersin ama sen salaksın diyorsinki devamsızlık arttı sınıfta kaldım ve notlarım düşük geldi neden bile bile bi youn için okula gitmiyorsun ders çalışmıyorsun dozunu biliceksin ben günde 1 saat oynuyorum notlarım iyi lise 1 e gittiğime rağmen oyuna tekrar başlayalı 20 gün filan oldu ejdere 3 menekşe kaldı daha 20 tl verdim oyuna.tüm hatayım boyunca 20tl ve 20 günde 3 menekşe kaldı..
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
[*][/color] Sevgilim ayrılmasına neden oldu
Bu aslında iyi birşey kardeş üzülme
Bu aslında iyi birşey kardeş üzülme

1.5 yıldan beri oynuyorum oyunu Lise 3 e gidiyorum günde 2 saat oynarsan hiç birşey olmaz kardeşim.50 TL yatırdım o kadar oyun için okula gitmemişsin 7 yıldır oynuyorsan ve şaheser üretememişsen YUH !!!!!
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Arzın Direnişi
Beyazkoskte Saheser Yapmak İşe Yaramıyor !! Yapsanda hep içindeki kişileri alıyorlar grupa.
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Ben karakter satın almamhasanberk98 yazdı:BunudaBanlayin yazdı:Aynen katılıyorumJouRney yazdı:Bilgisayar ve internet hayatımızı zapt etmiş, aşırı bir bağımlılığa sebebiyet vermiştir. İnsan kendini çok fazla kaptırınca da madde madde sıraladığın durumların görülmesi gayet normaldir. Siz de fena halde kendinizi bağımlı yapmış, sonucunda mantıksızca faturayı İKV'ye kesiyorsunuz.![]()
Hayatta başarılar dilerim, sevgiler..
Ayrıca İKV , Online oyun dünyasına gireli daha 6 yıl oldu![]()
![]()
Ben senden çok para yatırdım (Yaklaşık 10.000TL) , 9 adet karakter fulledim (Çemberlitaş) fakat hayatımı sadece maddi yönden etkiliyorAsosyal olman senin yapında varmış ki bunun faturasınıda İKV'ye yüklemişsin.
DE BAĞALIM BANA 10.BİN TL İLE NE ALDIN ? 10BİN TL İLE 30 ADET FULL ÇAR ALIRIM FULL+FULL+FULL SAVAŞCI BÜYÜCÜ ŞİFACI 500 LİARAYA SATAN VAR
BİRAZ UFAK ATIN YAAA
Maddi sıkıntım yok Allah'a bin şükür.. Oyunlara para verebilcek durumum varosman5050 yazdı:Yememiş,içmemiş İkv'ye yatırmış.İKV Sizinle gurur duyuyor :lol:
Son olarakta belirteyim 9 karakterimde toplam yaklaşık olarak 45-50 tane yükseltilmiş silah mevcut

- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Akifler
BunudaBanlayin yazdı:Ben karakter satın almamhasanberk98 yazdı:BunudaBanlayin yazdı:Aynen katılıyorumJouRney yazdı:Bilgisayar ve internet hayatımızı zapt etmiş, aşırı bir bağımlılığa sebebiyet vermiştir. İnsan kendini çok fazla kaptırınca da madde madde sıraladığın durumların görülmesi gayet normaldir. Siz de fena halde kendinizi bağımlı yapmış, sonucunda mantıksızca faturayı İKV'ye kesiyorsunuz.![]()
![]()
Ben senden çok para yatırdım (Yaklaşık 10.000TL) , 9 adet karakter fulledim (Çemberlitaş) fakat hayatımı sadece maddi yönden etkiliyorAsosyal olman senin yapında varmış ki bunun faturasınıda İKV'ye yüklemişsin.
DE BAĞALIM BANA 10.BİN TL İLE NE ALDIN ? 10BİN TL İLE 30 ADET FULL ÇAR ALIRIM FULL+FULL+FULL SAVAŞCI BÜYÜCÜ ŞİFACI 500 LİARAYA SATAN VAR
BİRAZ UFAK ATIN YAAAZaten karakter devretmek oyunda yasak olan birşey
Akçe sayfalarımı sana göstersem yeter umarım ? 67 sayfa ? Fotoğraf istersende atabilirim
Oyun için 5 adet telefon hattım var
Karakterlerimin hepsini kendim 1 levelden kastım
Maddi sıkıntım yok Allah'a bin şükür.. Oyunlara para verebilcek durumum varosman5050 yazdı:Yememiş,içmemiş İkv'ye yatırmış.İKV Sizinle gurur duyuyor :lol:Oyundaki arkadaşlarım benimle şu şekilde dalga geçerler "Sobee'ye sponsor olcaksın yakında"
Son olarakta belirteyim 9 karakterimde toplam yaklaşık olarak 45-50 tane yükseltilmiş silah mevcut
1MİLYARLIK AT İNANICAM KRDŞ BİDE 67 SAYFA İMİŞ YA ONUN FOOTOSUNU ÇEK YETER BANA
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
senin her harcadığın parayı yazdığında ne iş yaptığını soruyorum hala bi cvp yok bida sormak istiyorum ne iş yapıyon hacı senBunudaBanlayin yazdı:Aynen katılıyorumJouRney yazdı:Bilgisayar ve internet hayatımızı zapt etmiş, aşırı bir bağımlılığa sebebiyet vermiştir. İnsan kendini çok fazla kaptırınca da madde madde sıraladığın durumların görülmesi gayet normaldir. Siz de fena halde kendinizi bağımlı yapmış, sonucunda mantıksızca faturayı İKV'ye kesiyorsunuz.![]()
![]()
İnsan günde 1 adaçayı 1 turkuaz toplasa 7 yılda 5 ejder üretir.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
YineLokal yazdı:İnsan günde 1 adaçayı 1 turkuaz toplasa 7 yılda 5 ejder üretir.
:lol: :lol: :lol: Çok güldüm buna .
CHIVALROUS
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
YineLokal yazdı:İnsan günde 1 adaçayı 1 turkuaz toplasa 7 yılda 5 ejder üretir.
sarraf lokman arttırıcısı var ise daha garanti ama değilmi
Yusuf