Tangriss - Köprü
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tangriss - Köprü
Biraz düz mantık olacak ama oyun Topkapı eklentisinden önce 800 MB boyutundaydı. Topkapıyla birlikte boyutu 1.2 GB'a çıktı ve bunun sadece Topkapı eklentisi olmadığı anlaşıldı. Şimdi Topkapı öncesini düşünürsek yani; Çemberlitaş, Sığınak, Migrat, Eminönü, Labirent, Meteor, Ada, Yeraltı bunların hepsi 800 MB ise sadece Topkapı ve Büyük Hol 400 MB tutmaz. Yani yeni eklenti yaza girerken duyurulabilir. Takip etmiyorum fakat yıl içinde düzenlenecek bir fuarda da tanıtım yapılması mümkün yani daha erken de haberini alabiliriz.
- Lazkopatilyas
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
katılıyorum yorumuna bencede eklenti şuan yüklü herkeste ama küçük bir güncelleme bekliyor bence yönetim ne zmn istersesshinobi yazdı:Biraz düz mantık olacak ama oyun Topkapı eklentisinden önce 800 MB boyutundaydı. Topkapıyla birlikte boyutu 1.2 GB'a çıktı ve bunun sadece Topkapı eklentisi olmadığı anlaşıldı. Şimdi Topkapı öncesini düşünürsek yani; Çemberlitaş, Sığınak, Migrat, Eminönü, Labirent, Meteor, Ada, Yeraltı bunların hepsi 800 MB ise sadece Topkapı ve Büyük Hol 400 MB tutmaz. Yani yeni eklenti yaza girerken duyurulabilir. Takip etmiyorum fakat yıl içinde düzenlenecek bir fuarda da tanıtım yapılması mümkün yani daha erken de haberini alabiliriz.
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
İflisi keseli yıllar oldu ama son 5 canda kendisini yok ediyodu bişi yapıyordu geri dönecem diyordu intikam vb. Büyük holldada yerde yaralı meran yatıyr kesin bu işin sonunda İflis var oyunun en güçlü Boss u o olucak.
Akla mantığa iflisin son 5 canda deyip gidişine bakarsak gayet mantılı ?
Ama şöylle birşey var iflis olursa merandaki görevi yapmaya giden iflisçiler ne olacak
onu otutturmaları çok zor 
Ama şöylle birşey var iflis olursa merandaki görevi yapmaya giden iflisçiler ne olacak
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- Directx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cazfig
belkide yeni bölgede zorlanmayalım diye tılsımları tamamlamamızı bekliyorlar
[/quote]
Katılıyorum belliki zor olacak ve baya bir zorki tılsımları bir an önce dizmemizi bekliyor yönetim büyük ihtimal sömestır Tatilinde getirirler veya yaz mevsimi ve Fuarı bulur
Katılıyorum belliki zor olacak ve baya bir zorki tılsımları bir an önce dizmemizi bekliyor yönetim büyük ihtimal sömestır Tatilinde getirirler veya yaz mevsimi ve Fuarı bulur
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Hicret
Meren şehrine girdiğimiz zaman "Kisless'in Şarkısı" isimli müzik çalıyor.Kisless anladığım kadarıyla saklı ırkların lideri.(Bkz:Yaralı Meran görevi=>Kisless ve kültü uyandı.)
Düşünün yani Tarhass Şehri'nin yerle bir olması ve Kisless'in varlığı arasında bir bağlantı olmalı.
Düşünün yani Tarhass Şehri'nin yerle bir olması ve Kisless'in varlığı arasında bir bağlantı olmalı.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Olayı tam anlasaydın böyle düşünmezdin.Son 7 canda sanırım 5 değil Buna izin veremem diyor ve intihar ediyor.Meranlar çok onurlu ve gururlu olduklarından iflis yenileceğini anlayınca intihar ediyor.Akrepler eğer öleceğini anladığında onu köşeye sıkıştırırsanız kendi kendini sokar.Bu da bunun gibi bir şey.seagle yazdı:İflisi keseli yıllar oldu ama son 5 canda kendisini yok ediyodu bişi yapıyordu geri dönecem diyordu intikam vb. Büyük holldada yerde yaralı meran yatıyr kesin bu işin sonunda İflis var oyunun en güçlü Boss u o olucak.
Ama şöylle birşey var iflis olursa merandaki görevi yapmaya giden iflisçiler ne olacakonu otutturmaları çok zor
Ayrıca gelecek olan Kisles meranlarla pek alakası yok gibi geliyor.Çünkü Kisles hem meranlara hem insanlara düşman olan bir düşman.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Turn The Page
bu ikv oyuncularından süper soruşturma, olay yeri inceleme polisi olur yorumlara baktım da adamlar FBI dan CIA dan daha uzman 
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
Oyunun sevdiğim özelliklerinden biri oyunculara bu imkanı tanıması. Simgeler ve metinler anlamsız, rastgele değil ve bunların peşinden giderken esrarengiz diyarlarda dolaşıyor gibi oluyorsun.kirikxcocuk yazdı:bu ikv oyuncularından süper soruşturma, olay yeri inceleme polisi olur yorumlara baktım da adamlar FBI dan CIA dan daha uzman
- GoodByeKisS
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Veda
Benim bu konuda bi teorim var o da yüksek ihtimal güvendiğim bi teori ;
Bkz.Tılsımların (II) ve (III) halleri bulunmakta.
Bunları sadece reçeteden üretmek bence oyunun kalitesini düşürecektir.
Onun için "Huzursuzluğum" görevinin devamı olarak yeni bir miniBoss ve Boss açılabilir.
miniBoss dan II level tılsımlar , Boss dan III level tılsımlar çıkabilir diye düşünüyorum..
Birisi bana yalnız değilsin desin
iyi Forumlar.
Onun için "Huzursuzluğum" görevinin devamı olarak yeni bir miniBoss ve Boss açılabilir.
miniBoss dan II level tılsımlar , Boss dan III level tılsımlar çıkabilir diye düşünüyorum..
iyi Forumlar.
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS
Melankolik Müzikler Youtube Kanalı
"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS
Melankolik Müzikler Youtube Kanalı
"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Hicret
GoodByeKisS yazdı:Benim bu konuda bi teorim var o da yüksek ihtimal güvendiğim bi teori ;
iyi Forumlar.
Huzursuzluğum görevinin metnini okudunmu?Orada tanıdık bir sesten bahsediliyor.Büyük ihtimalle "teşkilat haini" olabilir.
Alın size bununla ilgili bir müzik