Tangriss - Köprü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tangriss - Köprü

Mesaj gönderen sshinobi »

Biraz düz mantık olacak ama oyun Topkapı eklentisinden önce 800 MB boyutundaydı. Topkapıyla birlikte boyutu 1.2 GB'a çıktı ve bunun sadece Topkapı eklentisi olmadığı anlaşıldı. Şimdi Topkapı öncesini düşünürsek yani; Çemberlitaş, Sığınak, Migrat, Eminönü, Labirent, Meteor, Ada, Yeraltı bunların hepsi 800 MB ise sadece Topkapı ve Büyük Hol 400 MB tutmaz. Yani yeni eklenti yaza girerken duyurulabilir. Takip etmiyorum fakat yıl içinde düzenlenecek bir fuarda da tanıtım yapılması mümkün yani daha erken de haberini alabiliriz.
Kullanıcı avatarı
Lazkopatilyas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Lazkopatilyas »

sshinobi yazdı:Biraz düz mantık olacak ama oyun Topkapı eklentisinden önce 800 MB boyutundaydı. Topkapıyla birlikte boyutu 1.2 GB'a çıktı ve bunun sadece Topkapı eklentisi olmadığı anlaşıldı. Şimdi Topkapı öncesini düşünürsek yani; Çemberlitaş, Sığınak, Migrat, Eminönü, Labirent, Meteor, Ada, Yeraltı bunların hepsi 800 MB ise sadece Topkapı ve Büyük Hol 400 MB tutmaz. Yani yeni eklenti yaza girerken duyurulabilir. Takip etmiyorum fakat yıl içinde düzenlenecek bir fuarda da tanıtım yapılması mümkün yani daha erken de haberini alabiliriz.
katılıyorum yorumuna bencede eklenti şuan yüklü herkeste ama küçük bir güncelleme bekliyor bence yönetim ne zmn isterse :)
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

İflisi keseli yıllar oldu ama son 5 canda kendisini yok ediyodu bişi yapıyordu geri dönecem diyordu intikam vb. Büyük holldada yerde yaralı meran yatıyr kesin bu işin sonunda İflis var oyunun en güçlü Boss u o olucak.

Akla mantığa iflisin son 5 canda deyip gidişine bakarsak gayet mantılı ?

Ama şöylle birşey var iflis olursa merandaki görevi yapmaya giden iflisçiler ne olacak :D onu otutturmaları çok zor :)
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Directx »

belkide yeni bölgede zorlanmayalım diye tılsımları tamamlamamızı bekliyorlar :)[/quote]

Katılıyorum belliki zor olacak ve baya bir zorki tılsımları bir an önce dizmemizi bekliyor yönetim büyük ihtimal sömestır Tatilinde getirirler veya yaz mevsimi ve Fuarı bulur :D
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Meren şehrine girdiğimiz zaman "Kisless'in Şarkısı" isimli müzik çalıyor.Kisless anladığım kadarıyla saklı ırkların lideri.(Bkz:Yaralı Meran görevi=>Kisless ve kültü uyandı.)
Düşünün yani Tarhass Şehri'nin yerle bir olması ve Kisless'in varlığı arasında bir bağlantı olmalı.:)
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

seagle yazdı:İflisi keseli yıllar oldu ama son 5 canda kendisini yok ediyodu bişi yapıyordu geri dönecem diyordu intikam vb. Büyük holldada yerde yaralı meran yatıyr kesin bu işin sonunda İflis var oyunun en güçlü Boss u o olucak.

Akla mantığa iflisin son 5 canda deyip gidişine bakarsak gayet mantılı ?

Ama şöylle birşey var iflis olursa merandaki görevi yapmaya giden iflisçiler ne olacak :D onu otutturmaları çok zor :)
Olayı tam anlasaydın böyle düşünmezdin.Son 7 canda sanırım 5 değil Buna izin veremem diyor ve intihar ediyor.Meranlar çok onurlu ve gururlu olduklarından iflis yenileceğini anlayınca intihar ediyor.Akrepler eğer öleceğini anladığında onu köşeye sıkıştırırsanız kendi kendini sokar.Bu da bunun gibi bir şey.
Ayrıca gelecek olan Kisles meranlarla pek alakası yok gibi geliyor.Çünkü Kisles hem meranlara hem insanlara düşman olan bir düşman.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
kirikxcocuk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Turn The Page

Mesaj gönderen kirikxcocuk »

bu ikv oyuncularından süper soruşturma, olay yeri inceleme polisi olur yorumlara baktım da adamlar FBI dan CIA dan daha uzman :)
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

kirikxcocuk yazdı:bu ikv oyuncularından süper soruşturma, olay yeri inceleme polisi olur yorumlara baktım da adamlar FBI dan CIA dan daha uzman :)
Oyunun sevdiğim özelliklerinden biri oyunculara bu imkanı tanıması. Simgeler ve metinler anlamsız, rastgele değil ve bunların peşinden giderken esrarengiz diyarlarda dolaşıyor gibi oluyorsun.
Kullanıcı avatarı
GoodByeKisS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Veda

Mesaj gönderen GoodByeKisS »

Benim bu konuda bi teorim var o da yüksek ihtimal güvendiğim bi teori ;

Bkz.Tılsımların (II) ve (III) halleri bulunmakta.
Bunları sadece reçeteden üretmek bence oyunun kalitesini düşürecektir.
Onun için "Huzursuzluğum" görevinin devamı olarak yeni bir miniBoss ve Boss açılabilir.
miniBoss dan II level tılsımlar , Boss dan III level tılsımlar çıkabilir diye düşünüyorum..
Birisi bana yalnız değilsin desin :D

iyi Forumlar.
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS

Melankolik Müzikler Youtube Kanalı

"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

GoodByeKisS yazdı:Benim bu konuda bi teorim var o da yüksek ihtimal güvendiğim bi teori ;

Bkz.Tılsımların (II) ve (III) halleri bulunmakta.
Bunları sadece reçeteden üretmek bence oyunun kalitesini düşürecektir.
Onun için "Huzursuzluğum" görevinin devamı olarak yeni bir miniBoss ve Boss açılabilir.
miniBoss dan II level tılsımlar , Boss dan III level tılsımlar çıkabilir diye düşünüyorum..
Birisi bana yalnız değilsin desin :D

iyi Forumlar.

Huzursuzluğum görevinin metnini okudunmu?Orada tanıdık bir sesten bahsediliyor.Büyük ihtimalle "teşkilat haini" olabilir.
Alın size bununla ilgili bir müzik :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön