ECEL GETİREN FİYASKOSU ( Silinen Konuya Devam)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: ECEL GETİREN FİYASKOSU ( Silinen Konuya Devam)

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

hımm Ahmet abı sana denemelerımı acıKLayım.. uzerım ful+ashabıy normaL kafa veya eceLı oLan savaşcıları zar zor kesıorum ama eceLı oLan ve ustu cok sağLam olan 187 savunmaysa ımkansız bırde savunma acıorlar kesmemız ımkansz oLuor+Sana attı dıkkat dağıtma 30 savunma 30 saldırı goturuor eLınde ashabı asa oldu ıcın serı deyıL... +Latıfe karsıda sıfacıllara sans wermıorum dırek pert ..)))
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

eLınızDekı eceLın değerını bıLın cok harıka bır sıLah Sorun sert ve ağır wurusta yonetım yaptı hatadan gerı donemez bu yetenekler kalkarsa oyunda qene dengeler bozulacak yapacak bısı yok sıfacıların son umudu sıfacı zırhları
Resim

LeoNaR
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Alparslan sakin ol kardeşim.

GM bey fan art yarışması ödülleri verileli kaç oldu. Ödül alan bir kardeşimiz ecel almıştı Battalgazi onun da yorumu vardı sanırım sildiğiniz konudaydı. O arkadaş aylardır deniyor ama sonuç yine hüsran diyordu.
En son YALNIZALPEREN tarafından 16 Şub 2010 23:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

OyuncuLar hep yanLıs seylerı eLeştırılıor sılahlar eLeştırılecekıne Yeteneklerı eleştırın bır duzenleme yapsınlar ..)))
Resim

LeoNaR
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

izdirapgrafik yazdı: Akreplere değil,yılanlar hariç tüm yaratıklara az vuruyor.Meranda nasıl kasılıyormuş ecel getiren ile ? Meran Muhafızına 1400 vuruyor ecel getiren.Uçan muhafıza da 1500.Benim Element Ardenneler setim var ecel ile birlikte 264 küsür saldırım oluyor oko larda çatır çatır ıskalıyor ecel getiren.

İKV Fan Art '09 Duvarkağıdı Birincisi
"Günbatımı Sarhoşluğu"
Eminönü/BaTTaLGaZi
En son YALNIZALPEREN tarafından 16 Şub 2010 23:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Yönetim ekibine sesleniyorum,güzel testler yapmışsınız ama görünür sonuçlar bu değil.Ben şahsen yanımda başka oyuncular varken ECEL GETİRENLE yaratığa vuramıyorum.Dalga geçiyorlar.Ecel getiren yaratığa 1500 vuruyor full element üst ile.Full yücelen takım ile de denendi.En fazla 2300 vuruyor.OkO'larda full element ardenneler üst kullanıyorum.Normal bir savaşçıyı(elinde kafa koparan veya balyozla iken) kestiğim zaman en fazla üstümde %10 can kala kesiyorum.Eceli aldığım ilk zamanlar da sizlere destek aracılıyla ulaşmıştım ve değerlendirileceği cevabını almıştım.Hidra eklentisinin geldiği gün oyunda DEV Lathander'la konuşmuş,bu durumu dile getirmiştim fakat "Denedik,böyle bir hata yok,iki çıplak karakter al dene" cevabını almıştım.Ama maalesef ki sizin yaptıklarınız gibi uzun testlere ihtiyacımız yok,sonuç gayet açık.İsterseniz bir gün oyunda beraber deneyelim.Ben aldığım ödülle rezil oluyorum çünkü.Günde en az 30-40 tane "ecel çöp" "ecel işe yaramıyormuş abi" türevlerinden mesajlar alıyorum.Benimle aynı sunucuda Ecel Getiren kazanan Hayalxgayya arkadaşım da full yücelen üst kullanıyor,fakat o da eceli beğenmedi ve Ashab-ı Kehf ile değiştirdi.Ben diğer sınıfların silahlarını istemiyorum.Bizim göremediğimiz bir nokta mı var acaba diye aranıyorum ama maalesef ki kaçırdığım bir yer yok gibi.Yönetim ve Geliştirici ekipte bulunanlara saygılarımla iletmek isterim.

Eminönü Sunucusu / BaTTaLGaZi
Fan Art 2009 Duvar Kağıdı Birincisi
Umut Yılmaz
Aylarca kullanmış ve kafa koparanı atmışa benziyor mu arkadaşımız ?
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

izdirapgrafik yazdı:Ecelin avantajı seri vurması diyorsunuz.Ama 49 seviye ile birlikte savaşçılara saldırı yeteneği verildi 2 adet.

Bu yeteneklerden her biri 3 saniyede yenilenir.Kafa koparan da 3 saniyede bir vurur.

Buna göre savaşçının 1 grupta 3 vuruşu var diyebiliriz.

Yine aynı yetenekler 3 saniyede yenilenir.Ecel Getiren de 2 saniyede bir vurur.

Yine 1 grupta 3 saldırı var.1 saniye avantajın var diyebilirsiniz ama düz vuruş "saldırı yeteneği" ile aynı anda vurulamadığı için sonuç yine AYNIDIR.

Kudret bittiğinde avantaj sağlar diyebilirsiniz."Şaheser" diye isimlendirilen bir silah sadece "tek" bir avantaj sağlayamaz,sağlamamalı!

Ben bu oyunda Ecel Getiren'i ilk kullanan oyunculardan biriyim ve yaklaşık 2 aydır bu silaha sahibim ve uzunca bir süredir test ediyorum.Yetkililerin yaptığı testi bilmiyorum ama görmek isterim.

İKV Fan Art '09 Duvarkağıdı Birincisi
"Günbatımı Sarhoşluğu"
Eminönü/BaTTaLGaZi
Arkadaşlar ecel konusunda sanırım ilk kullanan oyuncu bu arkadaşımız .Ondan kendisinden alıntı yapıyorum. Bende 20 gündür falan kullanıyorum görüşlerimiz aynı.
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Öncelikle bir ürünü eleştirmek ile o ürüne ve yönetime hakaret etmek arasında büyük bir fark olduğunu hatırlatmak isterim!!! Buna bağlı olarak konu içerisindeki eleştiri dışı tüm yorumları temizledik...
Konu ile ilgili tüm denemeler düşünelin aksine oyunda var olan eşyalarla yapılmıştır bu denemelerimizi aktarmamızdaki amaç sizleri küçük görmek değil sizlere ışık tutmaktır. Konuyu bu sebeple taşıyarak temizledik bilginize....
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Bahsi geçen konunun ne zaman silindiğini bilmiyorum ama size hemen neden silindiğini söyleyebilirim.

Forum kurallarına atfen konu açılmadan önce forum aranarak benzer konu olup olmladığı kontrol edilir ve benzeri yoksa açılır.

Şaheser silahlar hakkında onlarca konu açıldı. Eğer bir fikir beyan etmek istiyorsanız öncelikle fikrinizi paylaştığınız ortamın kurallarına saygı gösteriniz. Bunu yaptığınızda ancak fikirleriniz değer kazanır. Aynı konunun onlarca bezneri olması o konunun daha dikkat çekeceği ve konuda mesaj atan kullanıcılara ait düşüncelerin daha fazla paylaşılacağı anlamına gelmez. Şayet konu okuma anlayışı sadece başlıkları okuma ile sınırlı değilse. Çünkü bu şekilde ortaya çıkan tek şey başlık kirliliğidir. İçeride olan belkide çok güzel yorum ve tespitler barından mesajlar konu açma sevdasına kurban edilmektedir.

Bu şekilde muhatabınıza hakaret ederek, GM'i tehdit ederek, küçükmseyerek yapılan hiç birşey hak arama yada fikir savunma olarak gösterilemez. Sizlere her zman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmamız olabildiğince pozitif yaklaşmaya çalışmamız tehiditlere duyarsız kalacağımız anlamına gelmez.

Konu içinde yer alan ve artık eleştiri sınırları bir yana hakaretin dozajnı kaçırmış mesajlara değinme gereği dahi duymuyorum.

Eğer gerçekten fikir beyan etmek istiyorsanız önce forum kurallarını okuyunuz ve hali hazırda açık olan benzer konularda hakarete kaçmadan fikirlerinizi dile getiriniz.

İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön