ECEL GETİREN FİYASKOSU ( Silinen Konuya Devam)
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ECEL GETİREN FİYASKOSU ( Silinen Konuya Devam)
Kafa koparan kaç saniyede vuruş yapıor ve her 5 vuruşta vuruşu tutturabviliyor.?Kafa koparanndan daha seri çakıor ecel ve ecel hızlı vurduu için hasarı az..ama yinede terchi edişmesi gereken latif.!

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kendi istegiyle vurmazsa sert vuruş var agır vurus var 3 sn de bir vuruyor netıcedeRoaadonis1993 yazdı:Kafa koparan kaç saniyede vuruş yapıor ve her 5 vuruşta vuruşu tutturabviliyor.?Kafa koparanndan daha seri çakıor ecel ve ecel hızlı vurduu için hasarı az..ama yinede terchi edişmesi gereken latif.!
Seriliğin hiç önemi yok

"Biz Düşmanlarımızdan Korunmasını Biliriz,
Allah Bizi Dost Bildiklerimizden Korusun"
Bu Konu Gerçekten Çok Ciddi Yönetimin El Atması Lazım Fakat Bunlar Sadece Konuyu Silerek Geçiştiriyorlar Bence Bizim Yapabiliceğimiz Şeyler Az Fakat Onların Yapacakları Bence Çok Gereken Tepkiyi Biz Verelim...Eğer Devam Ederlerse Kuruculara Başvurabiliriz...
~PaRDoX~[/b
~PaRDoX~[/b
Savaşçı=) 49=) Pardox
Büyücü=) 49=) Pardoxbüyü
Şifacı=) 49=) Crossinq
Büyücü=) 49=) Pardoxbüyü
Şifacı=) 49=) Crossinq
Haklı. Saldırı az olduğu için Ağır-Sert Vuruşlar'da etki etmez o silaha.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar bu şaheserler (Ecel Getiren ve Latif) büyücüler için muhtesem oldu.Kafa koparanla bana 3000 4000 vuran adamla artık dalga gecıyorum.O hesap bence bu hasar düşüsü hiç iyi olmadı.Evet belki şaheserler az ama seri vurur, İKV oyuncuları kütük yaranlardan belli ağır ama yüksek vuran silahlara takmış durumdadır ve bu oyunun oyunculara göre olmasını gerektığini belırtmek ısterım.
Benim savaşcı şifacı ve büyücü carımda var.Ama en aktif büyücü ile oynuyorum.Bana Latif'le dalıyor adam 1000 1200 vuruyor ful yücelen.Sert aqır iyi ona lafım yok.Şaheserlilerin büyücü kesmeleri zor olucak galiba. (Kafa koparan veya balyoz takmadıkları sürece)
Bu yorumumun özeti ise; savaşcılara bu kadar kücük görülecek hasarın üzüntüsüdür.
Benim savaşcı şifacı ve büyücü carımda var.Ama en aktif büyücü ile oynuyorum.Bana Latif'le dalıyor adam 1000 1200 vuruyor ful yücelen.Sert aqır iyi ona lafım yok.Şaheserlilerin büyücü kesmeleri zor olucak galiba. (Kafa koparan veya balyoz takmadıkları sürece)
Bu yorumumun özeti ise; savaşcılara bu kadar kücük görülecek hasarın üzüntüsüdür.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Bir defa hiç bir açıklama yapmadan konuyu silmek ayıp.
Biz şunu anlatamıyoruz bazıları diyor ki ecel seri vuruyor ona bakarsanız yatağanada seri .savaçcı adam seri olanı değil yüksek vuranı kullanır. sadece şekil var o kadar.
Biz şunu anlatamıyoruz bazıları diyor ki ecel seri vuruyor ona bakarsanız yatağanada seri .savaçcı adam seri olanı değil yüksek vuranı kullanır. sadece şekil var o kadar.
Kral çıplak deyince kendileride farketti ki bu çıplaklığıYALNIZALPEREN yazdı:Bir defa hiç bir açıklama yapmadan konuyu silmek ayıp.
Konuyu ört pas ettiler cevap verme tenezzulunde bile bulunmadan

"Biz Düşmanlarımızdan Korunmasını Biliriz,
Allah Bizi Dost Bildiklerimizden Korusun"
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kurt
Ecel Getiren Üretebilmek ilçin 300 Milyon kadar bir para harcanması gerekiyor bu yüksek bir meblağ tabi tüm materyallerin bulunması dışında 2 defada Kadim Hidrayı öldürüp Kadim Hidra Pnçesi elde etmek gerekiyor bu görevi yapabilmek içinde 6 grup olması gerekiyor yani 36 kişi 6 grupla bile yapılamadığı zamanlar oluyor yani her halikarda Ecele Getiren Üretmek çok zor çok emek gerektiriyor bir çoğumuzda bu emeği harcayıp elde tmeye çalışıyoruz ama görüntü yada artistlik olsun diye deil o kadar emek verip birktirdiğimiz parayı yada onca insanın emek verip elde etttiği Kadim Hidra Pnçesini böyle bir Silahın Üretiminde kullanıcaksak eğer buna değmeli Alparslan kardeşime sonuna kadar katılıyorum ve destekçisiyim onca emeğin karşılığı bir çöp olmamalı yöneticiler Gmler yada bu işlere kim bakıyorsa bu durumu düzeltmeliler ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Savaşçıların her zaman karşılaştığı bi durum bu.39 lvl sınırında Büyücüler Anka Şifacılar İnat Kıranla dolaşırken biz aldığımız ıslık çalanı çöpe atıyorduk.Yine aynı hesap Savaşçı şaheseri çöp çıktı. Yönetim Şaheser üretmek için gereken 'Üretimlerden en az birinin 49 olması' saçmalığında da diretiyordu ama sonunda hatalarını anladılar.İnşallah bu hatadan da kısa sürede dönülür.
Diğer bi konuda Yöneticilerin tutumu . Forumda resmen 2.sınıf muamelesi görüyoruz. Yöneticiler bizlere karşı daha saygılı davranmalı en azından açtığımız konular silinirken bi açıklama yapmalıdır diye düşünüyorum.İyi forumlar...
Diğer bi konuda Yöneticilerin tutumu . Forumda resmen 2.sınıf muamelesi görüyoruz. Yöneticiler bizlere karşı daha saygılı davranmalı en azından açtığımız konular silinirken bi açıklama yapmalıdır diye düşünüyorum.İyi forumlar...
-
- Kadim 999
Merhaba ,
Öncelikle bir çok konuda dile getirdiğimiz verileri hatırlatmak istiyorum. Bazı arkadaşlar inatla işe yaramadığını söylesede bir çok teşekkür maili alıyoruz. İstanbul Kıyamet Vakti'nde yapılan her güncelleme sonrasında ne yazik ki bazı arkadaşlarımız bazı şeyleri tam kavramadan bu tip serzenişlerde bulunabiliyorlar. Tekrarlamak isterim ki şaheserler bizler tarafından uzun süre denenmiştir.
Not: Konuyu açan kullanıcımız da uslübu sebebiyle forumdan süresiz uzaklaştırılmıştır bilginize...
Öncelikle bir çok konuda dile getirdiğimiz verileri hatırlatmak istiyorum. Bazı arkadaşlar inatla işe yaramadığını söylesede bir çok teşekkür maili alıyoruz. İstanbul Kıyamet Vakti'nde yapılan her güncelleme sonrasında ne yazik ki bazı arkadaşlarımız bazı şeyleri tam kavramadan bu tip serzenişlerde bulunabiliyorlar. Tekrarlamak isterim ki şaheserler bizler tarafından uzun süre denenmiştir.
Not: Konuyu açan kullanıcımız da uslübu sebebiyle forumdan süresiz uzaklaştırılmıştır bilginize...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/