*Sadece ve Sadece Dikkatimi Çekti !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

*Sadece ve Sadece Dikkatimi Çekti !

Mesaj gönderen Hengames »

Arkadaşlar belki saçmaladığımı düşüneceksiniz ama bende bir kuşku üzerine bu konuyu açtım...
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama kuşkulandığım için konuyu açtım yorum size kalmış...

YÖNETİCİ SİLAHCI'nın hazırladıgı İkv görevlerinde videolu anlatımlar var orayı kurcalarken fark ettim...
Kadimi kesiyorlar ve yanındaki oyuncunun [Yöneticide olabilir bilemem] ismi ile piyangoyu kazananın ismi arasından biraz benzerlik var...Tesadüf olma ihtimalide var yanlış düşünüyorumda olabilirim eyw ama siz karar verin...

O kadar oyuncu arasından seçilen kişi ile bu kadar karakter adı benzerliği? Dikkatimi çekti gerçekten...

Resim

Resimdeki Karakter Adı : xBLACKx
BÜYÜK İKRAMİYE (Yükseltilmiş Şaheser Silah) kazanan Karakter : xGARGAMELx

x'ler küçük ortadaki yazı büyük. Neden Gargamelin nicki sadece G harfi büyük diğerleri küçük değil.Yada neden Gargamelin nicki büyüklü küçüklü değil.Yada neden Gargamelde yazısının önünde ve arkasında 2 tane x yok ?
Biraz aklım karıştı.Dediğim gibi kimsenin günahını almak istemem...

Bu kadar benzerlik akla hemen yan çar olayını getiriyor...
Söylemek istediğim şey ya yan çarsa_?
Resim
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: *Sadece ve Sadece Dikkatimi Çekti !

Mesaj gönderen Cloutier »

Çok zorlama sen aklını, kaybetmeye müsait görünüyor. Yakından uzaktan alakası yok :P
O şekilde yazılmış yüzlerce isim bulabilirsin.

Hemen herşeyi kötüye yormayın bu kadar. Kazanan kişi sancak sunucusunda sandığınız gibi yöneticilere yakın biri de değil.
Kullanıcı avatarı
uLtrAsLaN95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen uLtrAsLaN95 »

Mubarek sherlock holmes kucuk x lerden cinayeti cozdu.Kardeşim bi bas git yasana cıkmadı die neler diyon kucuk x le ne alaka şimdi gargamel allahından bul
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
kirikxcocuk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Turn The Page

Mesaj gönderen kirikxcocuk »

Hengames yazdı:Arkadaşlar belki saçmaladığımı düşüneceksiniz ama bende bir kuşku üzerine bu konuyu açtım...
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama kuşkulandığım için konuyu açtım yorum size kalmış...

YÖNETİCİ SİLAHCI'nın hazırladıgı İkv görevlerinde videolu anlatımlar var orayı kurcalarken fark ettim...
Kadimi kesiyorlar ve yanındaki oyuncunun [Yöneticide olabilir bilemem] ismi ile piyangoyu kazananın ismi arasından biraz benzerlik var...Tesadüf olma ihtimalide var yanlış düşünüyorumda olabilirim eyw ama siz karar verin...

O kadar oyuncu arasından seçilen kişi ile bu kadar karakter adı benzerliği? Dikkatimi çekti gerçekten...

Resim

Resimdeki Karakter Adı : xBLACKx
BÜYÜK İKRAMİYE (Yükseltilmiş Şaheser Silah) kazanan Karakter : xGARGAMELx

x'ler küçük ortadaki yazı büyük. Neden Gargamelin nicki sadece G harfi büyük diğerleri küçük değil.Yada neden Gargamelin nicki büyüklü küçüklü değil.Yada neden Gargamelde yazısının önünde ve arkasında 2 tane x yok ?
Biraz aklım karıştı.Dediğim gibi kimsenin günahını almak istemem...

Bu kadar benzerlik akla hemen yan çar olayını getiriyor...
Söylemek istediğim şey ya yan çarsa_?
hani yok şüphe edilir ona lafım yok da milletin günahını almayım derken alıyosun zaten bu kuşku değil iftiradır bilader bende çok kurcaladım amorti kazananları açıklamadılar diye ama bundan şüphe duymak iftiradır.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Hengames ile Erdoğan da yazılışları itibari ile benziyorlar aslında. Kazananı tebrik etmeyi ne zaman öğreneceğiz arkadaşlar :)
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Erdogan yazdı:Hengames ile Erdoğan da yazılışları itibari ile benziyorlar aslında. Kazananı tebrik etmeyi ne zaman öğreneceğiz arkadaşlar :)
Mobil ödeme işlemini gerçekleştiremiyorum bir sorun mu var ??
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Bu konuda en ufak şüphem yok şans eseri olmuş birşey. Kazanan arkadaşa tebriği borç bilir, tebrik ederim. Yalnız üzülerek belirtmek isterim ki SANCAK sunucusunda herkesinde az çok bilgisi olduğu bir konudur şu rehber takımı ve aynı loncaya mensup Gulyabani den çıkan ilginç item hala araştırma aşamasında sanırım üstü örtülüp kapatılmaya çalışılsada unutmuş değilim, değiliz. Haliyle insanlar şüpheye düşüyolar bu konuda haksız olabilir arkadaşımız çok garip bir yönden benzerlik kurmuş hani bu kadarda olmaz diyebilirim yalnız insanlar bu kadar inceyi düşünme gereksinimi duyuyorsa ortada birşeyler olmuştur zamanında..
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

xReNaRDox yazdı:Bu konuda en ufak şüphem yok şans eseri olmuş birşey. Kazanan arkadaşa tebriği borç bilir, tebrik ederim. Yalnız üzülerek belirtmek isterim ki SANCAK sunucusunda herkesinde az çok bilgisi olduğu bir konudur şu rehber takımı ve aynı loncaya mensup Gulyabani den çıkan ilginç item hala araştırma aşamasında sanırım üstü örtülüp kapatılmaya çalışılsada unutmuş değilim, değiliz. Haliyle insanlar şüpheye düşüyolar bu konuda haksız olabilir arkadaşımız çok garip bir yönden benzerlik kurmuş hani bu kadarda olmaz diyebilirim yalnız insanlar bu kadar inceyi düşünme gereksinimi duyuyorsa ortada birşeyler olmuştur zamanında..
ne itemi çıktı ki adamda
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Cloutier yazdı:Çok zorlama sen aklını, kaybetmeye müsait görünüyor. Yakından uzaktan alakası yok :P
O şekilde yazılmış yüzlerce isim bulabilirsin.

Hemen herşeyi kötüye yormayın bu kadar. Kazanan kişi sancak sunucusunda sandığınız gibi yöneticilere yakın biri de değil.

Kardeş bide dövseydin :D

Sadece bir şüpheydi fikirlerinizi almak istedim...Öyle diyorsanız öyledir eyw..
Resim
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Erdogan yazdı:Hengames ile Erdoğan da yazılışları itibari ile benziyorlar aslında. Kazananı tebrik etmeyi ne zaman öğreneceğiz arkadaşlar :)

Hey mübarek sagolasın nicklerimizi benzettiğin için :D

Erdoğan abi ellerinden öperim saygılar abi :D
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön