Arkadaşlar belki saçmaladığımı düşüneceksiniz ama bende bir kuşku üzerine bu konuyu açtım...
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama kuşkulandığım için konuyu açtım yorum size kalmış...
YÖNETİCİ SİLAHCI'nın hazırladıgı İkv görevlerinde videolu anlatımlar var orayı kurcalarken fark ettim...
Kadimi kesiyorlar ve yanındaki oyuncunun [Yöneticide olabilir bilemem] ismi ile piyangoyu kazananın ismi arasından biraz benzerlik var...Tesadüf olma ihtimalide var yanlış düşünüyorumda olabilirim eyw ama siz karar verin...
O kadar oyuncu arasından seçilen kişi ile bu kadar karakter adı benzerliği? Dikkatimi çekti gerçekten...
Resimdeki Karakter Adı : xBLACKx
BÜYÜK İKRAMİYE (Yükseltilmiş Şaheser Silah) kazanan Karakter : xGARGAMELx
x'ler küçük ortadaki yazı büyük. Neden Gargamelin nicki sadece G harfi büyük diğerleri küçük değil.Yada neden Gargamelin nicki büyüklü küçüklü değil.Yada neden Gargamelde yazısının önünde ve arkasında 2 tane x yok ?
Biraz aklım karıştı.Dediğim gibi kimsenin günahını almak istemem...
Bu kadar benzerlik akla hemen yan çar olayını getiriyor...
Söylemek istediğim şey ya yan çarsa_?
Mubarek sherlock holmes kucuk x lerden cinayeti cozdu.Kardeşim bi bas git yasana cıkmadı die neler diyon kucuk x le ne alaka şimdi gargamel allahından bul
Hengames yazdı:Arkadaşlar belki saçmaladığımı düşüneceksiniz ama bende bir kuşku üzerine bu konuyu açtım...
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama kuşkulandığım için konuyu açtım yorum size kalmış...
YÖNETİCİ SİLAHCI'nın hazırladıgı İkv görevlerinde videolu anlatımlar var orayı kurcalarken fark ettim...
Kadimi kesiyorlar ve yanındaki oyuncunun [Yöneticide olabilir bilemem] ismi ile piyangoyu kazananın ismi arasından biraz benzerlik var...Tesadüf olma ihtimalide var yanlış düşünüyorumda olabilirim eyw ama siz karar verin...
O kadar oyuncu arasından seçilen kişi ile bu kadar karakter adı benzerliği? Dikkatimi çekti gerçekten...
Resimdeki Karakter Adı : xBLACKx
BÜYÜK İKRAMİYE (Yükseltilmiş Şaheser Silah) kazanan Karakter : xGARGAMELx
x'ler küçük ortadaki yazı büyük. Neden Gargamelin nicki sadece G harfi büyük diğerleri küçük değil.Yada neden Gargamelin nicki büyüklü küçüklü değil.Yada neden Gargamelde yazısının önünde ve arkasında 2 tane x yok ?
Biraz aklım karıştı.Dediğim gibi kimsenin günahını almak istemem...
Bu kadar benzerlik akla hemen yan çar olayını getiriyor...
Söylemek istediğim şey ya yan çarsa_?
hani yok şüphe edilir ona lafım yok da milletin günahını almayım derken alıyosun zaten bu kuşku değil iftiradır bilader bende çok kurcaladım amorti kazananları açıklamadılar diye ama bundan şüphe duymak iftiradır.
Bu konuda en ufak şüphem yok şans eseri olmuş birşey. Kazanan arkadaşa tebriği borç bilir, tebrik ederim. Yalnız üzülerek belirtmek isterim ki SANCAK sunucusunda herkesinde az çok bilgisi olduğu bir konudur şu rehber takımı ve aynı loncaya mensup Gulyabani den çıkan ilginç item hala araştırma aşamasında sanırım üstü örtülüp kapatılmaya çalışılsada unutmuş değilim, değiliz. Haliyle insanlar şüpheye düşüyolar bu konuda haksız olabilir arkadaşımız çok garip bir yönden benzerlik kurmuş hani bu kadarda olmaz diyebilirim yalnız insanlar bu kadar inceyi düşünme gereksinimi duyuyorsa ortada birşeyler olmuştur zamanında..
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır. K.ATATÜRK
xReNaRDox yazdı:Bu konuda en ufak şüphem yok şans eseri olmuş birşey. Kazanan arkadaşa tebriği borç bilir, tebrik ederim. Yalnız üzülerek belirtmek isterim ki SANCAK sunucusunda herkesinde az çok bilgisi olduğu bir konudur şu rehber takımı ve aynı loncaya mensup Gulyabani den çıkan ilginç item hala araştırma aşamasında sanırım üstü örtülüp kapatılmaya çalışılsada unutmuş değilim, değiliz. Haliyle insanlar şüpheye düşüyolar bu konuda haksız olabilir arkadaşımız çok garip bir yönden benzerlik kurmuş hani bu kadarda olmaz diyebilirim yalnız insanlar bu kadar inceyi düşünme gereksinimi duyuyorsa ortada birşeyler olmuştur zamanında..
ne itemi çıktı ki adamda
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..