ÇT ye girebilmek - ibni cevriye mor asa parlatımı
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: ÇT ye girebilmek - ibni cevriye mor asa parlatımı
Parlat yada parlatma sana gerekli olan tecrube + iksir
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Şifacım 1517 şifa ve 30.8 kritik. Cevriyesini parlattım, gayet memnunum, ibni ibni ceket üretmedim. Rahatça x de studa dayandırıyorum, gaffara daha girmeyi denemedim. Kesinlikle öneririm ashab malzemene yazık onun yerine ejderha al
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Qmagec arkadaşımızın Eminönü de çevresi bol olduğu için soyunuk hesapla bile her yere girer. Fakat sizlerin böyle bir şansı yok. Aynısını arkadaşıma da önerdim ve şuan da her zaman Çemberlitaşa girebiliyor. Şöyle düşün sana ceket ilk Gaffar ında düşmeyecek. Bunu belki 30 kere bile keseceksin. O ceket sana o gaffarlarda kesinlikle yardımcı olacak. Ayrıca sığınak ve migrat eşyalarını çok çabuk tamamlarsın çünkü şifacısın.spyTRspy yazdı:Dün parlatma başvurusunu yaptım bu sabah parlatılmış olarak aldım. Cevosunu yükselttim. Ancak ibni ibni ceket üretme konusunda arada kaldım. ibni ibni ceket malzemelerinin hepsi şu an eö de 20m ediyor. 28m lik bütçem var(artık artmazda , maden çek demeyiniz) istesem üretirim ama değermi?? sen ibni ibni ceketi üretirsen çevren olmadanda girersin diyorsun diğer bir yandan berkan587 ceket çöpten ibaret kritiğini parlattıktan sonra cekete gerek yok diyor. sığınak-migrat itemlerini tamamladıktan sonra ibni ibni ceket olmadan ÇT girebilirmiyim giremezmiyim net bir cevap verebilme şansınız varmı? eğer derseniz ki sığınak-migrat itemlerin tam olsun elindeki mor ibni cevriye cevriyesi yükseltilmiş asa olsun ama ibni ibni ceketin olmadan giremessin derseniz hemen üretirim.Wotkasarap yazdı:Kritiğini parlat. Çevren varsa alırlar çemberlitaşa. Ama ondan önce İBNİ İBNİ ceket üretebilirsin. Ceketi üretirsen çevren olmadanda girersin.
Şuan kullanmakta olduğum ceket: 43 lvl lik mağara şamanı modeli ruh çalan emsali kenevir lifli ceket (iyileştirme büyüleri 133 , büyü kritik 2.394)
NOT: tekrar vurgulamak istiyorum hiç çevrem yok.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- Lecz
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Maniac Team
Sığınak Ve Miğrattan iyileştirme için bütün herşeyi aldım elimde mor ibni cevo asa var cevosu parlatılmış adamlar büyü şifa soruyorlar kimse işin özünün kritikte yattığını bilmiyor ve almıyorlar illa +1800 istiyorlar şifayı cevo önemli diye ben cevo parlattım çokta memnunum ama gel millete anlat :|
- Lecz
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Maniac Team
Şifa değerlerimiz aynı benimde cevosu parlatılmış asa ama işte burda çevre önemi ortaya çıkıyor çevren olsun 1000 şifada alırlar.update012 yazdı:Şifacım 1517 şifa ve 30.8 kritik. Cevriyesini parlattım, gayet memnunum, ibni ibni ceket üretmedim. Rahatça x de studa dayandırıyorum, gaffara daha girmeyi denemedim. Kesinlikle öneririm ashab malzemene yazık onun yerine ejderha al
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Benimde çevrem bol ama neden giremiyorum acaba ?. İbni İbni Ceketin ne kadar gereksiz olduğunu 100 kere söyledim çoğu arkadaşa. Giydiğin ceket seni mevlana ceket düşürene kadar idare eder. İbni Cevo pantın Yoksa kutagdu bilig cevo pantı giymen bile yeterli.Wotkasarap yazdı:Qmagec arkadaşımızın Eminönü de çevresi bol olduğu için soyunuk hesapla bile her yere girer. Fakat sizlerin böyle bir şansı yok. Aynısını arkadaşıma da önerdim ve şuan da her zaman Çemberlitaşa girebiliyor. Şöyle düşün sana ceket ilk Gaffar ında düşmeyecek. Bunu belki 30 kere bile keseceksin. O ceket sana o gaffarlarda kesinlikle yardımcı olacak. Ayrıca sığınak ve migrat eşyalarını çok çabuk tamamlarsın çünkü şifacısın.spyTRspy yazdı:Dün parlatma başvurusunu yaptım bu sabah parlatılmış olarak aldım. Cevosunu yükselttim. Ancak ibni ibni ceket üretme konusunda arada kaldım. ibni ibni ceket malzemelerinin hepsi şu an eö de 20m ediyor. 28m lik bütçem var(artık artmazda , maden çek demeyiniz) istesem üretirim ama değermi?? sen ibni ibni ceketi üretirsen çevren olmadanda girersin diyorsun diğer bir yandan berkan587 ceket çöpten ibaret kritiğini parlattıktan sonra cekete gerek yok diyor. sığınak-migrat itemlerini tamamladıktan sonra ibni ibni ceket olmadan ÇT girebilirmiyim giremezmiyim net bir cevap verebilme şansınız varmı? eğer derseniz ki sığınak-migrat itemlerin tam olsun elindeki mor ibni cevriye cevriyesi yükseltilmiş asa olsun ama ibni ibni ceketin olmadan giremessin derseniz hemen üretirim.Wotkasarap yazdı:Kritiğini parlat. Çevren varsa alırlar çemberlitaşa. Ama ondan önce İBNİ İBNİ ceket üretebilirsin. Ceketi üretirsen çevren olmadanda girersin.
Şuan kullanmakta olduğum ceket: 43 lvl lik mağara şamanı modeli ruh çalan emsali kenevir lifli ceket (iyileştirme büyüleri 133 , büyü kritik 2.394)
NOT: tekrar vurgulamak istiyorum hiç çevrem yok.
- SiYaSiYaBeND
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KARDES
Belki aynı fikirde olanlar vardır yorumları okumadan yazıyorum ibni mor asaya + basamak şu şekilde işe yarar çevren var + az iksir içicem diosan bas gir ama şöyle söyliyim en iyi grupla bile en az içeceğin iksir 6-7 dir kötü gruba denk gelirsen 40 50 olur sana o
iksir paralarına acı ve bi ashab bas bide fundi zırh (söylediklerim gaffar + x için geçerli stuya rahat gider orta dereceli grupla 2 iksire çıkarsınn) bu arada ibniye + basan adam şifadan anlamıyo demekdirki bu iyi bişey dğl grup bulamazsın 
^^ILoveRockNRool^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Ashab-ı Kehf Sadece Çemberlitaşa girmek için bir bilettir . İbni Cevo ^ Asa Ashabtan kat kat iyidir sadece ashabın önemi kudret ve çemberlitaşa girmek için. İşini garantiye almak istiyorsan mevlana üret. Eğer mevlana üreticek kadar durumun yoksa ashab üret. İbni ibni ceketi üretme sakın. Mağara Ruh Ceket yeter.
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
Öncelikle eğer illaki yükselticem diyorsan kritiğini yükseltmeni şiddetle tavsiye ederim fakat çevren olmadıktan sonra pek bir işe yarayacağını sanmıyorum işe bir loncaya girerek başlayabilirsin ki asayı yükseltmeye gerek bile yok diye düşünüyorum benim şifacımın migrat sıgınaktan tek eksiği fundi yüzük elinde mor ibni cevo asa var yükseltilmemiş büyü şifası 1426 gaffarda dahil olmak üzere her türlü bosu kesiyoruz hala tek bir mevlana item yok bu yüzden içtiğim iksir sayısı 10 12 civarı oluyor oda büyük bir sorun sayılmaz 2m civarı bir şey ediyor her kesimde bu yüzden bir loncaya girebilirsen bu dertleri bir daha yaşamazsın.