Merhaba,
Şuana kadar sığınaktan ibni cevriye mor asa,maraton ayakkabı,funditores yüzük düşürdüm, migrata hiç girmedim.Benim malesef ashab ve mevlana asa üretebilecek durumum yok (lütfen maden çek demeyiniz). ibni cevriye mor asayı parlatıcam ancak şifasınımı parlatmalıyım kritiğinimi? eö halkı ÇT ye ağırlıklı olarak kritiği parlatılmış asalı playerımı tercih ediyorlar yoksa şifası yükseltilmiş asalı playerımı tercih ediyorlar. Sığınak ve migrat itemlerinin hepsini tamamladıktan sonra ÇT girmek istiyorum ancak bu asa ile ÇT girebilirmiyim? ÇT girebilmem konusunda vereceğiniz cevapları şimdiden görür gibiyim; çevren varsa girersin diyeceksiniz. Ancak üzülerek söylüyorum ki hiç çevrem yok. Eminönü oyuncularının ÇT ye mor ibni cevriye asalı şifacı alıp almama konusunda sergilediği tavırlar nedir? hiçmi şansım olmaz eö sakinleri :?:
ÇT ye girebilmek - ibni cevriye mor asa parlatımı
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Re: ÇT ye girebilmek - ibni cevriye mor asa parlatımı
Kritiğini parlat. Çevren varsa alırlar çemberlitaşa. Ama ondan önce İBNİ İBNİ ceket üretebilirsin. Ceketi üretirsen çevren olmadanda girersin.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Kritiğini parlattıktan sonra İbni İbni ceket basmaya gerek yok.Bana göre oyundaki en gereksiz itemlerden biri İbni İbni cekettir.Fakat bu ceketide bende zamanında üretip pişman olanlardanım.Çevre edinmeye çalış.Çemberlitaşa girecekken ibni cevriye asa kullanacağından yanına bolca ruh çalan ve ejderha iksir almanı öneririm.
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
Çevre edinmeye çalış demek kolay. Bu çevreyi grup bölgelerine girmeden nasıl edinecek ? Şahsen benim çevremin çoğu grup bölgelerinde oluştu.berkan587 yazdı:Kritiğini parlattıktan sonra İbni İbni ceket basmaya gerek yok.Bana göre oyundaki en gereksiz itemlerden biri İbni İbni cekettir.Fakat bu ceketide bende zamanında üretip pişman olanlardanım.Çevre edinmeye çalış.Çemberlitaşa girecekken ibni cevriye asa kullanacağından yanına bolca ruh çalan ve ejderha iksir almanı öneririm.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Sığınak-migrat atarken çok kolay çevre edinebilir.Daha sonra o arkadaşlarıyla çemberlitaş atarak üstünü dizebilir.Ben Çemberlitaş itemlerimin çoğunu sığınak-migrat zamanı girdiğim arkadaşlarla düşürdüm.Wotkasarap yazdı:Çevre edinmeye çalış demek kolay. Bu çevreyi grup bölgelerine girmeden nasıl edinecek ? Şahsen benim çevremin çoğu grup bölgelerinde oluştu.berkan587 yazdı:Kritiğini parlattıktan sonra İbni İbni ceket basmaya gerek yok.Bana göre oyundaki en gereksiz itemlerden biri İbni İbni cekettir.Fakat bu ceketide bende zamanında üretip pişman olanlardanım.Çevre edinmeye çalış.Çemberlitaşa girecekken ibni cevriye asa kullanacağından yanına bolca ruh çalan ve ejderha iksir almanı öneririm.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konu Karakter Okulları ‹ Şifacı bölümüne taşınmıştır.
Bilginize.
Konu Karakter Okulları ‹ Şifacı bölümüne taşınmıştır.
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Arkadasim soyledi Eminonunde ve teskilatta Cembere ya ashap ya mevlana yada ibni cevo mor parlak asalilari aliyorlarmis.Buyu sifadan ziyade Buyu kritik onemlidir.Isini bilen her sifa bunu bilir.Cember ilk geldiginde Beyazkoskte ilk gaffar atan sifalardan birisinin gaffara girdiginde Buyu sifasi 900mus ve kesilmis.Kesinlikle kritige bas pisman olmazsin cok rahat stuya ve x e girersin.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
Bende aynisini dedim zatenberkan587 yazdı:Sığınak-migrat atarken çok kolay çevre edinebilir.Daha sonra o arkadaşlarıyla çemberlitaş atarak üstünü dizebilir.Ben Çemberlitaş itemlerimin çoğunu sığınak-migrat zamanı girdiğim arkadaşlarla düşürdüm.Wotkasarap yazdı:Çevre edinmeye çalış demek kolay. Bu çevreyi grup bölgelerine girmeden nasıl edinecek ? Şahsen benim çevremin çoğu grup bölgelerinde oluştu.berkan587 yazdı:Kritiğini parlattıktan sonra İbni İbni ceket basmaya gerek yok.Bana göre oyundaki en gereksiz itemlerden biri İbni İbni cekettir.Fakat bu ceketide bende zamanında üretip pişman olanlardanım.Çevre edinmeye çalış.Çemberlitaşa girecekken ibni cevriye asa kullanacağından yanına bolca ruh çalan ve ejderha iksir almanı öneririm.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Dün parlatma başvurusunu yaptım bu sabah parlatılmış olarak aldım. Cevosunu yükselttim. Ancak ibni ibni ceket üretme konusunda arada kaldım. ibni ibni ceket malzemelerinin hepsi şu an eö de 20m ediyor. 28m lik bütçem var(artık artmazda , maden çek demeyiniz) istesem üretirim ama değermi?? sen ibni ibni ceketi üretirsen çevren olmadanda girersin diyorsun diğer bir yandan berkan587 ceket çöpten ibaret kritiğini parlattıktan sonra cekete gerek yok diyor. sığınak-migrat itemlerini tamamladıktan sonra ibni ibni ceket olmadan ÇT girebilirmiyim giremezmiyim net bir cevap verebilme şansınız varmı? eğer derseniz ki sığınak-migrat itemlerin tam olsun elindeki mor ibni cevriye cevriyesi yükseltilmiş asa olsun ama ibni ibni ceketin olmadan giremessin derseniz hemen üretirim.Wotkasarap yazdı:Kritiğini parlat. Çevren varsa alırlar çemberlitaşa. Ama ondan önce İBNİ İBNİ ceket üretebilirsin. Ceketi üretirsen çevren olmadanda girersin.
Şuan kullanmakta olduğum ceket: 43 lvl lik mağara şamanı modeli ruh çalan emsali kenevir lifli ceket (iyileştirme büyüleri 133 , büyü kritik 2.394)
NOT: tekrar vurgulamak istiyorum hiç çevrem yok.
Ben üretmenin gereksiz olduğunu açık açık söyledim.Sana gelecek olan 168 büyü şifa ile bastığın şifa miktarı 100 civarı artar ki bu sana aşırı fayda sağlamaz.Ama yeterli bütçen veya sabırın varsa mevlana asa üretip parlatıktan sonra çok rahat bir biçimde her grupla çemberlitaş atabilirsin.Bende son 4-5 kesim içinde Mevlana asa düşmezse üretmeye çalışacağım.spyTRspy yazdı:Dün parlatma başvurusunu yaptım bu sabah parlatılmış olarak aldım. Cevosunu yükselttim. Ancak ibni ibni ceket üretme konusunda arada kaldım. ibni ibni ceket malzemelerinin hepsi şu an eö de 20m ediyor. 28m lik bütçem var(artık artmazda , maden çek demeyiniz) istesem üretirim ama değermi?? sen ibni ibni ceketi üretirsen çevren olmadanda girersin diyorsun diğer bir yandan berkan587 ceket çöpten ibaret kritiğini parlattıktan sonra cekete gerek yok diyor. sığınak-migrat itemlerini tamamladıktan sonra ibni ibni ceket olmadan ÇT girebilirmiyim giremezmiyim net bir cevap verebilme şansınız varmı? eğer derseniz ki sığınak-migrat itemlerin tam olsun elindeki mor ibni cevriye cevriyesi yükseltilmiş asa olsun ama ibni ibni ceketin olmadan giremessin derseniz hemen üretirim.Wotkasarap yazdı:Kritiğini parlat. Çevren varsa alırlar çemberlitaşa. Ama ondan önce İBNİ İBNİ ceket üretebilirsin. Ceketi üretirsen çevren olmadanda girersin.
Şuan kullanmakta olduğum ceket: 43 lvl lik mağara şamanı modeli ruh çalan emsali kenevir lifli ceket (iyileştirme büyüleri 133 , büyü kritik 2.394)
NOT: tekrar vurgulamak istiyorum hiç çevrem yok.