İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...
Tebrik ederim. Güzel düşünmüşsün. Eşyaların madalya karşılığı arttırılabilir. Ayrıca bu madalyaların aktarımı kesinlikle yasaklanmalı. Bu tür düzenlemeler gelirse bence gayet olabilitesi yüksek.

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
- IxMehmetcikxI
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return OfThe Kings
Hengames yazdı:Öncelikle Selamun Aleykum...Arkadaşlar aklıma gelen birşeyi sizinle paylaşmak istyorum oyuna sürülmesi şu anda imkansız olabılır ama hayal güçü ile aslında böyle olsa daha güzel olurdu diye paylaşım yapmak istiyorum...
Miğrata,Çembere 500 kere girdim düşüremediğim itemi adamlar 50. girişte düşürüyorlar demeleri üzerine paylaşıyorum...
Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi 3 tane madalyamız var.Şimdi bunları açacağız...
Sığınak Madalya:Arkadaşlar bu madalyalar ne işe yarıyacak...İtem düşüremeyenler için o kadar uğraş veripte düşmeyen itemler için hakkı olanın hakkını alması için güzel bir öneri bence...Düşünen adam,Motorin ve Kenandan hep bu madalya düşecek.Eee Kenan kesmemizin ne anlamı kalacak diyebilirsiniz...Sadece Kenandanda çok az bir olasılıkla yine kolye,yüzük vs. düşebilecek...Bu madalyalar ilede istediğimiz Sığınak eşyasını madalya ile satıcılardan alabıleceğiz...İksirine kadar...Mavi olan madalyalar ile sadece sığınak eşyalarını alabıleceğiz...
Miğrat ve Çemberlitaş: Bunlarda aynen yukarıdaki kurallar gibi işleyecek...Çalışan tam anlamı ile hakkını alacak sadece madalyalar ile alınabılecek Miğrat ve Çemberden düşen eşyalar,iksirler,meteryaller...
Bu madalyalar oyunculara bağlı olacak ve aktarımına izin verilmeyecek...Madalya sayısına göre herkes istediği eşyayı alabılecek...Bildiğiniz üzere madalyalar şu anda çöp.Bununla birlikte madalyalar paradan önemli bir hale gelecek ve artık Grup bölgesi atmanın bir amacı, eşyamızın almamız için bir hedefimiz daha da kolaylaşacak...
İksirlerin Tüccardan görünümü mesela :
5-7 Sığınak madalyası ile alınabilir
Yada Mesela kıyamet eldiven:
Artık nereden düşüyorsa çemberden ise Çemberlitaş madalyası ile Miğrattan ise Miğrat madalyası ile...
Her Grup bölgesi girişinde bir tüccar olacak ve bu tüccar o grup bölgesinden düşen eşyaları madalya KARŞILIĞINDA oyuncular alabilecek...Gördüğünüz gibi kıyamet eldiven Kırmızı renkte yani kırmızı madalya [Çemberlitaş] madalyası ile alınabilecek...İsteyen üretir isteyen madalya toplar...Oyunda bir bakımdan farklı bir hal alacak...
Oyun kurucularıda diyecek ki ee bunu yaptık artık arttırıcılar kim alacak zaten Devlette bize bagmiyy
Onlarda yine arttırıcı satarlar %60 düşme olasılığı. Bazen 2 tane madalya düşer gibi vs vs...
Arkadaşlar 2 dkda aklıma geldi düşünmeden çalışmayı yaptım 20 dk da ise hazırladım böyle bir çalışma çıktı.Yapmış oldugum çalışmada mantık hatasıda oalbılır tam olarak düşünmedim bu oyunda olursa nasıl olurdu diye...Hatamız varsada Affola...Zaten daha demin eve Lanet bir çocuk geldi bitirmek üzere olduğum çalışmanın anasını ağlattı.Bilgisayarı resetledi yaniBi daha yazsammı yazmasammı diye tereddut ettım.Bir öncekine göre daha detaysız oldu heves bırakmadılar çünkü
Sizinde eklemek istediğiniz aklınıza gelen şeyler varsa ekleyelim.Ben biraz aceleye getirdim aklıma geldıkce eklicem İnşaallah...
Güzel Fikir. Eğer uygulaması yapılırsa güzel olur..
-Siyah, Artık en temiz renk!
Her oyunda yapım ekibi gelecek planlarını önceden yapar zaten bu zorunluluktur heleki online oyunlarda yeniliklerin ne zaman ve nasıl geleceği yıllar öncesinden planlanır çünki online yapı gereği süreklilik esastır oyuncuyu sıkmayacak şekilde yenilikler getirilir.Ama bir yerde sana hak vermemek de elde değil bende bir çok öneriyi desteğe gönderdim aynı cevaplar gelince insanın şevki kırılmıyor değil.Sanırım asıl kopukluk bu önerilerin Dev'lere yani sobee ekibine ulaşmasında çünki forumda bir çok yapılabilir öneri görüp bunları desteğe gönderdim ama bir sonuç almış değilim bu da onlardan biri yapılsa oyuna renk katar.Hengames yazdı:Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.
İyi eğlenceler.
__________________________________________________________________________________________
Yemin ediyorum bu küfürdür ya bildiğin küfürdür...İsteklere yer veriliyor ama böyle birşey düşünülmüyor hadi öptüm by gibi
Abi her zaman diyorum ya bunlar çizmişler rotalarını ne öneri kabul ederler nede başka birşey 1-2 yıllık planları var önlerinde ancak ona göre hareket ediyorlar vallahi ya.Öneri falan fasa fiso aslında...Peki ya bu planı düzenleyen kim gelsinde onunla muhattap olalım arkadaş.Yeter gelişmiş çocuklarla uğraştıgımız...
Bu oyunu oynadığımdan dolayı bu oyun kendini sevdirdiğinden dolayı kendimden nefret ediyorum...! [Kafayı duvara vurma smileyi]
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
BACON
Merhaba arkadaslar. Ben bırkac sey eklemek ıstıyorum. Oncelıkle konuyu acan ve guzel fıkrını beyan eden arkadasımıza cok tesekkur ederım gercekten cok guzel ve anlamlı bır fıkır ortaya koymus
Gelelım asıl meseleye. Bırkac yorumda nasıl olcak ımkansız dıye yazılar gordum ancak unutmayalım kı hıcbırsey ımkansız degıldır sadece caba ve zaman ıster. Bunu da yonetımden kımse yapmaya megıllı degıl yapcak olsalardı bıze su an 15 dakıkalarını ayırıp 3. kasa getırırlerdı kı bu en en basıt olan eylem ve olaydır
Madalyalar ayrıstırılabılır. Nasıl dıyeceksınız? Bız grup bolgelerıne gırınce ıtemlerımızı dusuyor degıl mı ve o ıtem dusunce gerı alabılıyor muyuz evet? Buda demektır kı bızım gırıs ve cıkıs saatımız sıstemde bellı oluyor. EE ıtem dusuyorda onu bılıyorlar da madalyayı mı bılmeyecekler? Bunu bılmek ımkansız degıl sadece zor. Tek yapmaları gereken datalara bır program yazıp oyuncunun kac defa sıgınaga gırıp neler dusurdugunu bulmak. Boyle bır program yapmak da zor degıl. Sadece bıraz zaman ıster. Sonra oyuncu adını kopyalayıp oraya yazdın mı butun seceresı cıkar ortaya. Ha dıyelım kı oda olmadı. O zaman su sekılde olur. Zaten bır oyuncunun mınumum ustunu dızmesı bellı bır sayıdadır. Ornegın bır buyucu 30 defada, bır sıfacı 20 defada bır sacascı 25 defada sıgınaktan uzerını ful dızer. Bu kımı karakterler ıcın daha uzun veya kısadır. O halde herkeze ortalama 40 veya 50 mavı 50 kırmızı 50 de yesıl. yanı sıgınak,mıgrat ve cemberlıtas madalyonu eklerler boylece sorun ortadan kalkmıs olur herkez de en azından bu yenılıgı kabullenır ve kımseye hak gecmez devamı ıcın de kendısı gırıp dusurmek ısterse gırer dusurur...
Gelelım asıl meseleye. Bırkac yorumda nasıl olcak ımkansız dıye yazılar gordum ancak unutmayalım kı hıcbırsey ımkansız degıldır sadece caba ve zaman ıster. Bunu da yonetımden kımse yapmaya megıllı degıl yapcak olsalardı bıze su an 15 dakıkalarını ayırıp 3. kasa getırırlerdı kı bu en en basıt olan eylem ve olaydır
Madalyalar ayrıstırılabılır. Nasıl dıyeceksınız? Bız grup bolgelerıne gırınce ıtemlerımızı dusuyor degıl mı ve o ıtem dusunce gerı alabılıyor muyuz evet? Buda demektır kı bızım gırıs ve cıkıs saatımız sıstemde bellı oluyor. EE ıtem dusuyorda onu bılıyorlar da madalyayı mı bılmeyecekler? Bunu bılmek ımkansız degıl sadece zor. Tek yapmaları gereken datalara bır program yazıp oyuncunun kac defa sıgınaga gırıp neler dusurdugunu bulmak. Boyle bır program yapmak da zor degıl. Sadece bıraz zaman ıster. Sonra oyuncu adını kopyalayıp oraya yazdın mı butun seceresı cıkar ortaya. Ha dıyelım kı oda olmadı. O zaman su sekılde olur. Zaten bır oyuncunun mınumum ustunu dızmesı bellı bır sayıdadır. Ornegın bır buyucu 30 defada, bır sıfacı 20 defada bır sacascı 25 defada sıgınaktan uzerını ful dızer. Bu kımı karakterler ıcın daha uzun veya kısadır. O halde herkeze ortalama 40 veya 50 mavı 50 kırmızı 50 de yesıl. yanı sıgınak,mıgrat ve cemberlıtas madalyonu eklerler boylece sorun ortadan kalkmıs olur herkez de en azından bu yenılıgı kabullenır ve kımseye hak gecmez devamı ıcın de kendısı gırıp dusurmek ısterse gırer dusurur...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
İyi işler yaparken öncekilerin göreceği zarardan çok sonrakilerin göreceği fayda düşünülmelidir. Aksi takdirde yeni leveller de gelmemeli çünkü eşyalar değerini yitiriyor. Öneri çok parlak fakat dikkate alınmayacaktır. Ne iş yaptığını ve kaç yaşında olduğunu bilmiyorum fakat insanları bu yaratıcı zekadan mahrum bırakma ve zekanı köreltmeyecek işlerle uğraş. Birgün mutlaka değeri bilinecektir.
- CerrahOfli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Smyrna
Bu iş en başından yapılmalıydı .Böyle uluorta yapılması beklenmez.Çünkü şuan herkez çokça emek harcadı .Karşı çıkan çok olur.
CeRRaHxoFLi
Beyazköşk
Beyazköşk
Gerçekten harika bir fikir
Çok güzel bir fikir ama havuza atıp bunuda kağıttan gemi yapıp yüzdürürler. 
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Olumlu bence...Demek istediğimde buydu.Herşeyin çözümü var yeterki yapmak istesinler...Ama nafile işte..LAZOGLU yazdı:Merhaba arkadaslar. Ben bırkac sey eklemek ıstıyorum. Oncelıkle konuyu acan ve guzel fıkrını beyan eden arkadasımıza cok tesekkur ederım gercekten cok guzel ve anlamlı bır fıkır ortaya koymus