İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JJNeSTeRJJ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ser Se Ri

Re: İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...

Mesaj gönderen JJNeSTeRJJ »

Bencede Mantıklı En Azından İnsan Şöyle Düşünecek Şu Kadar Çaba Sonucunda Düşmese Bile Hedefime Ulaşacağım Diyicek Grub Bölgelerinden 1-2 Saat Vakit Geçirdikten Sonra Boş Çıktım Diyemiycek %60 Arttırıcı Alınca x2 x3 madalya Düşerse Bende Şuanki Halinden Daha Fazla Alınır. Ayrıştırmaya Gelince o Eski Madalyalarla İksir Alınabilir.Bundan Sonra Düşmez o Madalyalar ama Elimizde Olanları İksir Alarak Değerlendirebilir Tabi O Eski Madalyalalar Biticeği İçin Böyle Bişi 3 Gün Falan Sürebilir Herkezin İksirlerini Alması Amacıyla Bundan Sonra Düşen Madalyalarda Sisteme Göre Düşer.Yönetim Umarım Bu Düşünceyi Şu Meşhur Havuza Atmaz Yoğun Bir Çalışmayla Kısa Bir Süre İçinde Gelebilir. Bu Sistem Ayrıca Bu Gelen Madalyayla Alınıcak İtemler Topkapıdan Yeni Bir Npc den Alınır Hem Bu Vesileyle Lonca Pasaportu Satışıda Artar Hem Onlar Kazanır Hem Biz.(Topkapıdan Alınmasına Karşı Gelicek Kişiler Olabilir Bu Beni Görüşüm)
Resim
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

GaffarBEY yazdı:OH MY GOD! Harika bi fikir doğrusu bilmiyorum ben görmedim belki gözümden kaçmıştır ama o madalyalar alışverişe koyulmamalı...

Evet gözüden kaçmış dostum. :D

Bu madalyalar oyunculara bağlı olacak ve aktarımına izin verilmeyecek..
Resim
Efediyarli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Efediyarli »

Bundan sonraki gelecek madalyalar için düşünülebilir ancak halihazırdaki madalyalar ne olacak bunu düşünmek gerekir. Orta yol nasıl bulunur orası muamma
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Öyle değil de şöyle yapsalar daha iyi olur.Tabi bunun için geç olmuş olabilir.Grub bölgelerindeki yaratıklardan da tılsım düşecekti ve 2. seviye tılsımlar sadece bosslardan düşecek şekilde aynı zamanda 3. seviye tılsımların reçetesi sadece bosslardan düşecek şekilde yapabilirlerdi.Sadece tılsım için koca bölgeyi getirdiler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
JJNeSTeRJJ
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Ser Se Ri

Mesaj gönderen JJNeSTeRJJ »

Refresh yazdı:Öyle değil de şöyle yapsalar daha iyi olur.Tabi bunun için geç olmuş olabilir.Grub bölgelerindeki yaratıklardan da tılsım düşecekti ve 2. seviye tılsımlar sadece bosslardan düşecek şekilde aynı zamanda 3. seviye tılsımların reçetesi sadece bosslardan düşecek şekilde yapabilirlerdi.Sadece tılsım için koca bölgeyi getirdiler.
Grub Bölgesindeki Yaratıklardan Tılsım Düşürme Olayı Güzelmiş Uygulanabilirdi ama Sadece Tılsım İçin Koca Bölgeyi Getirdiler Demen Bence Yanlış Bir Düşünce.Bence O Bölgeyi Tılsımdan Çok Şu Köprünün Ordaki Geçit İçin Getirdiler.Oyun Tekrardan Ordan Bireysele Dönücek ve Hikayenin Ordan Devam Ediceğini Düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Efediyarli yazdı:Bundan sonraki gelecek madalyalar için düşünülebilir ancak halihazırdaki madalyalar ne olacak bunu düşünmek gerekir. Orta yol nasıl bulunur orası muamma
Buna cevap verilmiş ve gayette mantıklı kardeş...
Ayrıştırmaya Gelince o Eski Madalyalarla İksir Alınabilir.Bundan Sonra Düşmez o Madalyalar ama Elimizde Olanları İksir Alarak Değerlendirebilir
Resim
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

Efediyarli yazdı:Bundan sonraki gelecek madalyalar için düşünülebilir ancak halihazırdaki madalyalar ne olacak bunu düşünmek gerekir. Orta yol nasıl bulunur orası muamma

yada 5 sarı madalya 1 tane çemberli madalyası
4 sarı madalya migrat madalyası
3 sarı madalya sıgınaklar madalyasına çevirebileceğimiz bi yer olabilir güzel fikir
iletişim destek formuna öneride bulunmakta fayda var :D
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Olacağını sanmıyorum ama +1
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

JJNeSTeRJJ yazdı:
Refresh yazdı:Öyle değil de şöyle yapsalar daha iyi olur.Tabi bunun için geç olmuş olabilir.Grub bölgelerindeki yaratıklardan da tılsım düşecekti ve 2. seviye tılsımlar sadece bosslardan düşecek şekilde aynı zamanda 3. seviye tılsımların reçetesi sadece bosslardan düşecek şekilde yapabilirlerdi.Sadece tılsım için koca bölgeyi getirdiler.
Grub Bölgesindeki Yaratıklardan Tılsım Düşürme Olayı Güzelmiş Uygulanabilirdi ama Sadece Tılsım İçin Koca Bölgeyi Getirdiler Demen Bence Yanlış Bir Düşünce.Bence O Bölgeyi Tılsımdan Çok Şu Köprünün Ordaki Geçit İçin Getirdiler.Oyun Tekrardan Ordan Bireysele Dönücek ve Hikayenin Ordan Devam Ediceğini Düşünüyorum.
O geçiti 59 sseviye ile beraber getirebilirlerdi.Hikaye öyle yada böyle devam eder sorun olmaz.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
yilmaz3062
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yilmaz3062 »

güzel fikir bence. madalyalarda aktarılmasın böylece gerçekten emek veren şahıslar istediği efsuna kavuşabilir.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan

[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön