İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...
- JJNeSTeRJJ
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ser Se Ri
Re: İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...
Bencede Mantıklı En Azından İnsan Şöyle Düşünecek Şu Kadar Çaba Sonucunda Düşmese Bile Hedefime Ulaşacağım Diyicek Grub Bölgelerinden 1-2 Saat Vakit Geçirdikten Sonra Boş Çıktım Diyemiycek %60 Arttırıcı Alınca x2 x3 madalya Düşerse Bende Şuanki Halinden Daha Fazla Alınır. Ayrıştırmaya Gelince o Eski Madalyalarla İksir Alınabilir.Bundan Sonra Düşmez o Madalyalar ama Elimizde Olanları İksir Alarak Değerlendirebilir Tabi O Eski Madalyalalar Biticeği İçin Böyle Bişi 3 Gün Falan Sürebilir Herkezin İksirlerini Alması Amacıyla Bundan Sonra Düşen Madalyalarda Sisteme Göre Düşer.Yönetim Umarım Bu Düşünceyi Şu Meşhur Havuza Atmaz Yoğun Bir Çalışmayla Kısa Bir Süre İçinde Gelebilir. Bu Sistem Ayrıca Bu Gelen Madalyayla Alınıcak İtemler Topkapıdan Yeni Bir Npc den Alınır Hem Bu Vesileyle Lonca Pasaportu Satışıda Artar Hem Onlar Kazanır Hem Biz.(Topkapıdan Alınmasına Karşı Gelicek Kişiler Olabilir Bu Beni Görüşüm)

- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
GaffarBEY yazdı:OH MY GOD! Harika bi fikir doğrusu bilmiyorum ben görmedim belki gözümden kaçmıştır ama o madalyalar alışverişe koyulmamalı...
Evet gözüden kaçmış dostum.
Bu madalyalar oyunculara bağlı olacak ve aktarımına izin verilmeyecek..

-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Bundan sonraki gelecek madalyalar için düşünülebilir ancak halihazırdaki madalyalar ne olacak bunu düşünmek gerekir. Orta yol nasıl bulunur orası muamma
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Öyle değil de şöyle yapsalar daha iyi olur.Tabi bunun için geç olmuş olabilir.Grub bölgelerindeki yaratıklardan da tılsım düşecekti ve 2. seviye tılsımlar sadece bosslardan düşecek şekilde aynı zamanda 3. seviye tılsımların reçetesi sadece bosslardan düşecek şekilde yapabilirlerdi.Sadece tılsım için koca bölgeyi getirdiler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- JJNeSTeRJJ
- İskele Babası
- Lonca: Ser Se Ri
Grub Bölgesindeki Yaratıklardan Tılsım Düşürme Olayı Güzelmiş Uygulanabilirdi ama Sadece Tılsım İçin Koca Bölgeyi Getirdiler Demen Bence Yanlış Bir Düşünce.Bence O Bölgeyi Tılsımdan Çok Şu Köprünün Ordaki Geçit İçin Getirdiler.Oyun Tekrardan Ordan Bireysele Dönücek ve Hikayenin Ordan Devam Ediceğini Düşünüyorum.Refresh yazdı:Öyle değil de şöyle yapsalar daha iyi olur.Tabi bunun için geç olmuş olabilir.Grub bölgelerindeki yaratıklardan da tılsım düşecekti ve 2. seviye tılsımlar sadece bosslardan düşecek şekilde aynı zamanda 3. seviye tılsımların reçetesi sadece bosslardan düşecek şekilde yapabilirlerdi.Sadece tılsım için koca bölgeyi getirdiler.

- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Buna cevap verilmiş ve gayette mantıklı kardeş...Efediyarli yazdı:Bundan sonraki gelecek madalyalar için düşünülebilir ancak halihazırdaki madalyalar ne olacak bunu düşünmek gerekir. Orta yol nasıl bulunur orası muamma
Ayrıştırmaya Gelince o Eski Madalyalarla İksir Alınabilir.Bundan Sonra Düşmez o Madalyalar ama Elimizde Olanları İksir Alarak Değerlendirebilir

- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
Efediyarli yazdı:Bundan sonraki gelecek madalyalar için düşünülebilir ancak halihazırdaki madalyalar ne olacak bunu düşünmek gerekir. Orta yol nasıl bulunur orası muamma
yada 5 sarı madalya 1 tane çemberli madalyası
4 sarı madalya migrat madalyası
3 sarı madalya sıgınaklar madalyasına çevirebileceğimiz bi yer olabilir güzel fikir
iletişim destek formuna öneride bulunmakta fayda var
Yusuf
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
O geçiti 59 sseviye ile beraber getirebilirlerdi.Hikaye öyle yada böyle devam eder sorun olmaz.JJNeSTeRJJ yazdı:Grub Bölgesindeki Yaratıklardan Tılsım Düşürme Olayı Güzelmiş Uygulanabilirdi ama Sadece Tılsım İçin Koca Bölgeyi Getirdiler Demen Bence Yanlış Bir Düşünce.Bence O Bölgeyi Tılsımdan Çok Şu Köprünün Ordaki Geçit İçin Getirdiler.Oyun Tekrardan Ordan Bireysele Dönücek ve Hikayenin Ordan Devam Ediceğini Düşünüyorum.Refresh yazdı:Öyle değil de şöyle yapsalar daha iyi olur.Tabi bunun için geç olmuş olabilir.Grub bölgelerindeki yaratıklardan da tılsım düşecekti ve 2. seviye tılsımlar sadece bosslardan düşecek şekilde aynı zamanda 3. seviye tılsımların reçetesi sadece bosslardan düşecek şekilde yapabilirlerdi.Sadece tılsım için koca bölgeyi getirdiler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
güzel fikir bence. madalyalarda aktarılmasın böylece gerçekten emek veren şahıslar istediği efsuna kavuşabilir.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]