Gelen Paketlerden Memnun Olmayanlar İçin.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Gelen Paketlerden Memnun Olmayanlar İçin.
Bu oyundan alınan akçeler başka oyunlara yatırılıyorsa ne bekliyorsunuz ki.

- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Ya abi ALLAH için siz bence hayatınızda hiç böyle oyun oynamadınız. Ayrıca senin videosunu koyduğun oyun 25 GB.SmokyPAUK yazdı:Forumikv1 yazdı:muymur yazdı: Çoğu arkadaş grafiklerin kötü olduğunu söylüyor arkadaşlar diğer oyunlarda grafiklerin iyi görünmesinin sebebi yaptıkları modellemeleri efekt yağmuruna tutarak açıklarını kapatmaları o efektleri kaldırın göreceğiniz görüntü 10 yıl öncenin oyunları bile geçemez özellikle wow,knight bu durum çok kötü.Son olarak oyunun müzikleri çok güzel tam olarak oyuncuya verilmek istenen atmosferi sağlıyor.Burda oyunun müziklerini hazırlayan Emre Yücelenin de katkısı büyüktür.
Son olarak yeni gelen bölge ile 1-2 ay içinde oyuncu sayısında bir artış bekliyorum.[/color]
Sadece şu videoyu izle. Grafiklere bak, efektlere bak ve atmosfere göre arkaplan müziğinin nasıl değiştiğini dinle. Karakter modellemesindeki gerçekciliği gör. Fare-akrep-yılan-örümcek ve cinlerden oluşan IKV yaratık kadrosuyla karşılaştır. Hikaye kolay iştir. Sanki bir sinema yönetmeni gibi eline senaryo verilipte bundan dışarı çıkamazsın demedilerya bu oyunu yapanlara. Yine aynı akrepleri karşımıza çıkarmasalar oyunun hikayesi bozulurmuydu yani. Hayır. Hikaye her şarta göre düzenenebilir. İşin zımbırtısı o. Sen bu videoyu izle ve hangi oyunlar birbirinin kopyası bi daha söyle bi bana.
Bizdeki Hidralar noluyo? ejderha değilmi onlar? Silah parıldatma, silah yükseltme Knight dan alınma değilmi, tılsımlar WOW daki kağıt basmanın birebir kopyası değilmi? Buz oku ve yıldırım Silkroad tan çakma değilmi? Bu oyunlarla hiçbir şekilde karşılaştıramasınki IKVyi.
[youtube]http://youtu.be/tYwv78vSoFU[/youtube]
İKV'yle karşılaştırman bile saçma geliyor bana. İKV 1 GB, o videodaki oyun (2-3 aydır oynuyorum) 25 GB...
Bana kalırsa İKV devri eskisi gibi değil, grafikler her geçen gün iyiye gitmesi gerekirken yaratıklara biraz özellik ekleyip yeni yaratık gibi önümüze seriyorlar. Ama küçümsemiyorum. Sadece eksiklikler var...
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
Splash yazdı:Ya abi ALLAH için siz bence hayatınızda hiç böyle oyun oynamadınız. Ayrıca senin videosunu koyduğun oyun 25 GB.SmokyPAUK yazdı:Forumikv1 yazdı:muymur yazdı: [/color]
[youtube]http://youtu.be/tYwv78vSoFU[/youtube]
İKV'yle karşılaştırman bile saçma geliyor bana. İKV 1 GB, o videodaki oyun (2-3 aydır oynuyorum) 25 GB...
Bana kalırsa İKV devri eskisi gibi değil, grafikler her geçen gün iyiye gitmesi gerekirken yaratıklara biraz özellik ekleyip yeni yaratık gibi önümüze seriyorlar. Ama küçümsemiyorum. Sadece eksiklikler var...
IKV 1,5 GB, bu oyun 7 GB . Kurunca 20GB falan yer kaplıyor. Ama karşılaştırılır bence. Çünkü artık çoğu oyun bu gibi grafiklere falan sahip. Hani 5 senede de IKV kendini geliştirip bu kaliteye yükseltebilirdi. Onun için karşılaştırılabilir. Dediğin gibi her geçen gün iyiye gitmesi gerekirdi IKVnin. Ya yine oynuyoruz IKV ama bi yerden sonra tıkanıyor. Şimdi bu yeni bölgeye boss yaratıklar gelecekmiş. Bu boss yaratıklardan da 3-5 parça item düşecek, görev olacak falan, itemi de düşürenlerin işi bitmiş olacak. Ondan sonra tılsımlarını da dizecek adam.
Şimdi benim bölgeerden alacağım yok, birçok tılsım reçetem var, param var, gözlük çekecek kadar kp var (full karizma satın aldım durdum), yeni gelecek boss dan da düşecek tılsım yada itemleri düşürdümmü OYUN BİTİYOR bana. Daha ne yapayım bilmiyorum. En azından grafikler falan iyileştirilmiyorsa yeni yeni bölgeler daha sık gelse de benim gibi oyuncular yapacak birşey bulsa

- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Smokypauk 2 ay oldu oyuna başlayalı demişsin.Tılsım reçetelerini üretecek paran var gözlük almak için karizma satın almışsın.Doğruysa valla helal olsun 2 ay gibi kısa bir zamanda o kadar para yapmak.
Konumuza gelirsek yönetimin amacı şu para vermeden para kazanmak
Adamlar hala 5 6 sene önceki grafikleri kullanıyorlar.Yahu çanta bile kaç senedir aynı haliyle duruyor.Tılsım sistemi geldi o tılsımların konulduğu yere bakın resmen paintle yapmışlar.Yok böyle bir şey ya dışardan birisi baksa o çantanın haline ne der acaba.O çantayı düzenle tılsım konulacak yer ayrı olsun çantadan bağımsız olsun güzel görsel bir şekilde yap onu ama ne diyorlar ne uğraşacaksın yahu sal g.. koy gitsin.
Emek harcamıyor adamlar bariz belli.
Hani bazen tek bir hareket tek bir söz tüm herşeyi açıklamaya yeter ya aynı onun gibi.Leyla dilara gönül bu üçüne bakın aynı kişiler.İnsan 2 tane farklı kadın yapamıyor mu ? 2 tane farklı kadın çizmekten acizler.Yani bu kadar önem veriyorlar bu kadar değer veriyorlar.
Sadece bu leyla dilara gönül olayı tüm herşeyi açıklamaya yeter.Nasıl düşünüyorlar oyuna oyuncuya hangi gözle bakıyorlar açıklıyor.Size basit gelebilir ama dediğim gibi zaten basit şeyler herşeyi anlamamıza yeter.
Konumuza gelirsek yönetimin amacı şu para vermeden para kazanmak
Adamlar hala 5 6 sene önceki grafikleri kullanıyorlar.Yahu çanta bile kaç senedir aynı haliyle duruyor.Tılsım sistemi geldi o tılsımların konulduğu yere bakın resmen paintle yapmışlar.Yok böyle bir şey ya dışardan birisi baksa o çantanın haline ne der acaba.O çantayı düzenle tılsım konulacak yer ayrı olsun çantadan bağımsız olsun güzel görsel bir şekilde yap onu ama ne diyorlar ne uğraşacaksın yahu sal g.. koy gitsin.
Emek harcamıyor adamlar bariz belli.
Hani bazen tek bir hareket tek bir söz tüm herşeyi açıklamaya yeter ya aynı onun gibi.Leyla dilara gönül bu üçüne bakın aynı kişiler.İnsan 2 tane farklı kadın yapamıyor mu ? 2 tane farklı kadın çizmekten acizler.Yani bu kadar önem veriyorlar bu kadar değer veriyorlar.
Sadece bu leyla dilara gönül olayı tüm herşeyi açıklamaya yeter.Nasıl düşünüyorlar oyuna oyuncuya hangi gözle bakıyorlar açıklıyor.Size basit gelebilir ama dediğim gibi zaten basit şeyler herşeyi anlamamıza yeter.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
SmoKe
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Delta Force
Vallahi kardeş paylaştığın oyun cok güzele benziyor ve sanırım bilgisayarımızın özellikleri iyi ol malı ikv de lag sorunu var evet 10 15 kiş bir araya gelse bir kasıntı başlıyor kalabalık ortamlarda ilerlerken elimizde tuttugumuz silah bizden 1 metre ilerden gidiyor ama yani olan bu daha iyisini yapabilirler mi bilmiyorum ama bu gidişle ikv oyuncu kazanırım düşüncesi ile baştan savma yapmıs oldugu (bkz:büyük hol) gibi bölgeler yüzünden dahada çok oyuncu kaybedecek gibi gözüküyor ve şu sistem nedir onu anlayamadım bir malzeme varmış tüm reçeleterde istiyor kondroit miydi tam bilemiyorum akçe ile satılıyor boyle bir anlayış olamaz ikv yönetimi kendi elleriyle kendini yaraladı.
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

- Lonca: Ehlim Mürre
Refresh yazdı:Smokypauk 2 ay oldu oyuna başlayalı demişsin.Tılsım reçetelerini üretecek paran var gözlük almak için karizma satın almışsın.Doğruysa valla helal olsun 2 ay gibi kısa bir zamanda o kadar para yapmak.
Çok zor değil bence oyun. 3-4 günde son levele gelinebiliyor sonuçta. Evde 3 bilgisayar var. 3 tane KP için hesap açmıştım 49 level yaptım onları. Hergün diğer karakterlerden birbirine karizma aktarıp durdum. Yani KP olayı da pek zor geçmedi. Şimdi bi yandan maden çekerken diğer bilgisayarlardan kendi kullandığım karaktere günde 5 defa karizma aktarıyorum. O da 3 karakterden günlük 3bin KP yapıyor. Satın aldığım karizmalar haricinde o da ayda 90bin KP yapıyor yani.
Ben her oynadığımoyunda hep iyi bir oyuncu oldum. İşimden dolayı dışarı çıkmama gerek kalmıyor. Evde çalışıyorum. O yüzden oyunlara istediğim kadar vakit ayırabiliyorum.
Refresh yazdı:Emek harcamıyor adamlar bariz belli.
Sonuna kadar katılıyorum. Oyundaki karakterleri geçtin en azından madenlere bakarak anlayabilirsin. Örneğin Platin-tungstein-nikel gibi madenlerin şekilleri aynı. yanyana koyunca karıştırıyor insan hangisi ne. Ona bile özenmemişler ki diğerlerine nasıl özensinler.
Refresh yazdı:Vallahi kardeş paylaştığın oyun cok güzele benziyor ve sanırım bilgisayarımızın özellikleri iyi ol malı ikv de lag sorunu var evet 10 15 kiş bir araya gelse bir kasıntı başlıyor kalabalık ortamlarda ilerlerken elimizde tuttugumuz silah bizden 1 metre ilerden gidiyor ama yani olan bu daha iyisini yapabilirler mi bilmiyorum ama bu gidişle ikv oyuncu kazanırım düşüncesi ile baştan savma yapmıs oldugu (bkz:büyük hol) gibi bölgeler yüzünden dahada çok oyuncu kaybedecek gibi gözüküyor ve şu sistem nedir onu anlayamadım bir malzeme varmış tüm reçeleterde istiyor kondroit miydi tam bilemiyorum akçe ile satılıyor boyle bir anlayış olamaz ikv yönetimi kendi elleriyle kendini yaraladı.
Diğer oyun dediğin gibi iyibir konfigürasyon istiyor. Bilgisayar iyi olması lazım. Şuan zevkle oynuyorum.
Bu IKVdeki tılsımlarda zamanla ucuzlar heralde. Kondrit falan ucuzladığı zaman alırsın yada maden ocağında başında beklersin artık. Yada bastırır parayı 20 tane alırsın!!