Gelen Paketlerden Memnun Olmayanlar İçin.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
muymur
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Gelen Paketlerden Memnun Olmayanlar İçin.

Mesaj gönderen muymur »

Arkadaşlar neden yeni gelen güncellemeleri beğenmiyor yada şikayet ediyorsunuz. Tamam bölgelerde eksikler yada hatalar olabilir ama bunlar zamanla düzelecektir. Bazıları gelip büyük holdeki ırklar çok alakasız olmuş wow gibimi yapıyosunuz oyunu falan bişeyler söylüyor ama bunu diyenlerin kaç tanesi oyunun hikayesini tamamen biliyor? Gelen tüm eklentiler birbiriyle alakalıdır oyundaki her detay oyunun hikayesinde yeri vardır ve philitos,migrat yer altı,meran,çemberli taş ve son olarakta büyük holün sonundaki tangriss senaryo gittikçe oyunun en büyük bossu olan kuklayıca gitmektedir eğer görevlerdeki yazıları dikkatlice okursanız ve haritadaki detaylara dikkat ederseniz anlarsınız yeni gelen tüm paket kuklacıya yaklaşmaya doğru adımlarımızı anlatıyor. Son olarakta dükkandan şikayetçi olan arkadaşlara demek istediğim bikaç şey var. Herkez gelmiş dükkanda satılanları şans arttırıcıları hep Mevlüt Dinçle alakaştırıyor ama şimdiye kadar hiç oyun geliştiriciliği yapmaya çalışmamış kişiler bunu bilemez helede oyun mmo'ise işin daha zor sürüyle server alman gerek serverlerin maliyetleri işçilerin maaşları tescil parasıydı bunlar çok fazla para gerektiren işler bu yüzden akçeye karşı değişim evet fiyatlar biraz daha düşerse iyi olur ama yinede iyi ve son olarak şimdiye kadar piyasadaki tüm mmorpg ve mmofps oyunların çoğunu oynadım ve size şunu söyliyim hiçbir oyun göremezsinizki betadan çıktıktan sonra hepsi oyunculardan yüklü miktarda para alıyorlar örnek olarak World of Warcraft dünyanın en büyük mmorpg oyunu oyunda level sınırını yükseltmek için oyunda durabilme süren için bile para oynuyorsun ama adamların milyarlarca oyuncusu var vede wowda ikv gibi bir hikayeye sahip olan bir oyun, öyle herkezin oynadığı robot gibi sadece level ve para kasılınmayan bağlı bir oyun değil eğer memnun değilseniz gidin metin2 oynayın.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Gelen Paketlerden Memnun Olmayanlar İçin.

Mesaj gönderen Seven »

Evet oyundaki tek sorun ney sana söyleyeyim çemberlitaş denen şu bölge

ilk geldiği zamnlarda hepsinde ejder asa vardı şimdi o var bu sefer kıyamet diyolar oyuncular bozuk olunca o bölge hepten bozuk diyorum.

ayrıca hol ile çemberlitaşın alakasını çözmüş değilim biri anlatırsa iyi olur. Arz ve lodos görevinden sonra görev veren yok tüm heryeri gezdim.

madem yeni bi bölüm geliyorsa orayla alakalı olmaması konusunda düşüncelerim var ve böylece oyuncular yarı giyinik yarı çıplak gibi bişe oluyor sonradan başlıyan oyunculara Allah kolaylık versin...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Seven yazdı:Evet oyundaki tek sorun ney sana söyleyeyim çemberlitaş denen şu bölge

ilk geldiği zamnlarda hepsinde ejder asa vardı şimdi o var bu sefer kıyamet diyolar oyuncular bozuk olunca o bölge hepten bozuk diyorum.

ayrıca hol ile çemberlitaşın alakasını çözmüş değilim biri anlatırsa iyi olur. Arz ve lodos görevinden sonra görev veren yok tüm heryeri gezdim.

madem yeni bi bölüm geliyorsa orayla alakalı olmaması konusunda düşüncelerim var ve böylece oyuncular yarı giyinik yarı çıplak gibi bişe oluyor sonradan başlıyan oyunculara Allah kolaylık versin...
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

muymur yazdı:Arkadaşlar neden yeni gelen güncellemeleri beğenmiyor yada şikayet ediyorsunuz. Tamam bölgelerde eksikler yada hatalar olabilir ama bunlar zamanla düzelecektir. Bazıları gelip büyük holdeki ırklar çok alakasız olmuş wow gibimi yapıyosunuz oyunu falan bişeyler söylüyor ama bunu diyenlerin kaç tanesi oyunun hikayesini tamamen biliyor? Gelen tüm eklentiler birbiriyle alakalıdır oyundaki her detay oyunun hikayesinde yeri vardır ve philitos,migrat yer altı,meran,çemberli taş ve son olarakta büyük holün sonundaki tangriss senaryo gittikçe oyunun en büyük bossu olan kuklayıca gitmektedir eğer görevlerdeki yazıları dikkatlice okursanız ve haritadaki detaylara dikkat ederseniz anlarsınız yeni gelen tüm paket kuklacıya yaklaşmaya doğru adımlarımızı anlatıyor. Son olarakta dükkandan şikayetçi olan arkadaşlara demek istediğim bikaç şey var. Herkez gelmiş dükkanda satılanları şans arttırıcıları hep Mevlüt Dinçle alakaştırıyor ama şimdiye kadar hiç oyun geliştiriciliği yapmaya çalışmamış kişiler bunu bilemez helede oyun mmo'ise işin daha zor sürüyle server alman gerek serverlerin maliyetleri işçilerin maaşları tescil parasıydı bunlar çok fazla para gerektiren işler bu yüzden akçeye karşı değişim evet fiyatlar biraz daha düşerse iyi olur ama yinede iyi ve son olarak şimdiye kadar piyasadaki tüm mmorpg ve mmofps oyunların çoğunu oynadım ve size şunu söyliyim hiçbir oyun göremezsinizki betadan çıktıktan sonra hepsi oyunculardan yüklü miktarda para alıyorlar örnek olarak World of Warcraft dünyanın en büyük mmorpg oyunu oyunda level sınırını yükseltmek için oyunda durabilme süren için bile para oynuyorsun ama adamların milyarlarca oyuncusu var vede wowda ikv gibi bir hikayeye sahip olan bir oyun, öyle herkezin oynadığı robot gibi sadece level ve para kasılınmayan bağlı bir oyun değil eğer memnun değilseniz gidin metin2 oynayın.
:arrow: +1

Saklı ırk'ın geleceği zaten çemberlitaş eklentisi ile gizliden gizliye haber edilmişti.(Bkz. Genç Bilginler laboratuvarındaki çizimler)

TOLGARDA yazdı:
Seven yazdı:Evet oyundaki tek sorun ney sana söyleyeyim çemberlitaş denen şu bölge

Post kasmayı bırak istersen ;)
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Forumikv1 »

muymur yazdı:Arkadaşlar neden yeni gelen güncellemeleri beğenmiyor yada şikayet ediyorsunuz. Tamam bölgelerde eksikler yada hatalar olabilir ama bunlar zamanla düzelecektir. Bazıları gelip büyük holdeki ırklar çok alakasız olmuş wow gibimi yapıyosunuz oyunu falan bişeyler söylüyor ama bunu diyenlerin kaç tanesi oyunun hikayesini tamamen biliyor? Gelen tüm eklentiler birbiriyle alakalıdır oyundaki her detay oyunun hikayesinde yeri vardır ve philitos,migrat yer altı,meran,çemberli taş ve son olarakta büyük holün sonundaki tangriss senaryo gittikçe oyunun en büyük bossu olan kuklayıca gitmektedir eğer görevlerdeki yazıları dikkatlice okursanız ve haritadaki detaylara dikkat ederseniz anlarsınız yeni gelen tüm paket kuklacıya yaklaşmaya doğru adımlarımızı anlatıyor. Son olarakta dükkandan şikayetçi olan arkadaşlara demek istediğim bikaç şey var. Herkez gelmiş dükkanda satılanları şans arttırıcıları hep Mevlüt Dinçle alakaştırıyor ama şimdiye kadar hiç oyun geliştiriciliği yapmaya çalışmamış kişiler bunu bilemez helede oyun mmo'ise işin daha zor sürüyle server alman gerek serverlerin maliyetleri işçilerin maaşları tescil parasıydı bunlar çok fazla para gerektiren işler bu yüzden akçeye karşı değişim evet fiyatlar biraz daha düşerse iyi olur ama yinede iyi ve son olarak şimdiye kadar piyasadaki tüm mmorpg ve mmofps oyunların çoğunu oynadım ve size şunu söyliyim hiçbir oyun göremezsinizki betadan çıktıktan sonra hepsi oyunculardan yüklü miktarda para alıyorlar örnek olarak World of Warcraft dünyanın en büyük mmorpg oyunu oyunda level sınırını yükseltmek için oyunda durabilme süren için bile para oynuyorsun ama adamların milyarlarca oyuncusu var vede wowda ikv gibi bir hikayeye sahip olan bir oyun, öyle herkezin oynadığı robot gibi sadece level ve para kasılınmayan bağlı bir oyun değil eğer memnun değilseniz gidin metin2 oynayın.
+1 ve benimde eklemek istediğim şu varki ikv den başka wow,knigt,silkroad, guild wars oynadım en az 4-5 er ay ancak hiçbirinde ikv deki hikaye kadar etkili ve iyi yazılmış bir hikaye görmedim.Çoğu mmorpg birbirinin kopyası ork,ejderha vb şeylerle dolu ve bunların oyun hikayesine oturtulması oyunun hep başka bir dünyada geçtiği gerçeğiyle yapılıyor yani sallamasyon olduğunu baştan kabul ediyorlar.Ama ikv'de büyülü yaratıklar yaşadığımız dünyaya iyi bir şekilde oturtulmuş mekanlar ve karakterler ve özellikle görevlerde hikayenin akışı çok ama çok güzel başka hiçbir oyunda böyle iyi hikaye örgüsü görmüş değilim.
Çoğu arkadaş grafiklerin kötü olduğunu söylüyor arkadaşlar diğer oyunlarda grafiklerin iyi görünmesinin sebebi yaptıkları modellemeleri efekt yağmuruna tutarak açıklarını kapatmaları o efektleri kaldırın göreceğiniz görüntü 10 yıl öncenin oyunları bile geçemez özellikle wow,knight bu durum çok kötü.Son olarak oyunun müzikleri çok güzel tam olarak oyuncuya verilmek istenen atmosferi sağlıyor.Burda oyunun müziklerini hazırlayan Emre Yücelenin de katkısı büyüktür.
Son olarak yeni gelen bölge ile 1-2 ay içinde oyuncu sayısında bir artış bekliyorum.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Forumikv1 »

Forumikv1 yazdı:
+1 ve benimde eklemek istediğim şu varki ikv den başka wow,knigt,silkroad, guild wars oynadım en az 4-5 er ay ancak hiçbirinde ikv deki hikaye kadar etkili ve iyi yazılmış bir hikaye görmedim.Çoğu mmorpg birbirinin kopyası ork,ejderha vb şeylerle dolu ve bunların oyun hikayesine oturtulması oyunun hep başka bir dünyada geçtiği gerçeğiyle yapılıyor yani sallamasyon olduğunu baştan kabul ediyorlar.Ama ikv'de büyülü yaratıklar yaşadığımız dünyaya iyi bir şekilde oturtulmuş mekanlar ve karakterler ve özellikle görevlerde hikayenin akışı çok ama çok güzel başka hiçbir oyunda böyle iyi hikaye örgüsü görmüş değilim.
Çoğu arkadaş grafiklerin kötü olduğunu söylüyor arkadaşlar diğer oyunlarda grafiklerin iyi görünmesinin sebebi yaptıkları modellemeleri efekt yağmuruna tutarak açıklarını kapatmaları o efektleri kaldırın göreceğiniz görüntü 10 yıl öncenin oyunları bile geçemez özellikle wow,knight bu durum çok kötü.Son olarak oyunun müzikleri çok güzel tam olarak oyuncuya verilmek istenen atmosferi sağlıyor.Burda oyunun müziklerini hazırlayan Emre Yücelenin de katkısı büyüktür.
Son olarak yeni gelen bölge ile 1-2 ay içinde oyuncu sayısında bir artış bekliyorum.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Yeni paketin grafikleri yeraltının kopyası olmuş diyenler antialiasing seçeneğini aktifleştirip oyundaki dokulara yakından göz atsın derim.
Özellikle saklı ırkların tasarımı mükemmel olmuş.
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

ya daha on kişi bir araya gelince çökecek kadar berbat bir oyundayız gelmiş wow diyorsun ikv ile wow adı yanyana bile gelemez wowa verdiğin her kuruşun sana eglence olarak döndüyor burada verdiğin paranın karşılıgında eziyet cekiyoruz Şöyle anlatayım
yeni eklenti gelmiş hemen oyunun indirip oyuna gireyim bakayım neler olmuş teoride güzel tılsım sistemi çart çurt ancak pratikte sınıfta kaldı yine ikv
yeni bir bölge oldugu için bir sürü oyuncu bir arada daha on oyuncuyu bir arada göremiyorken varolan oyuncularda yeni bölgeye gelince oyun çökme noktasına kadar geldi kalabalık alanlarda her şeyi sıfırlasamda fps en fazla 15 ila 22 cifarında seyrediyor kasıntı kasıntı ılerliyorsun grafikler en düşük halde iğrenç bir görüntü kaplamalar kare kare artık karaler sayılıyor o derece iğrenç amma acayip bir kasma var önümde neydüğü belirsiz don atlet adamlar hal böyle olunca gelde zevk al ben cift çekirden işlemci 2 gb ram 512mb 128 bit ekran kartıyla bu oyunu en düşük ayarlarda bile akcı sekilde oynayamıyorsam bu oyunda sorun vardır eğer bu şekildeki oyuna para yatırıyorsam delirmişim demektir ki .... ee ben bu oyuna para verdim(vermek zorunda değildim) paranın karşılıgı hizmet nerede yıllardır oyunun başından beri varolan şu biraz fazla elman bir araya gelince kasma sorunu hala var ee hani neresinde bunun hizmet oyanabilirlik 0
ben artık ikvden zerre zevk almıyorum çok itici ve iğrenç geliyor bu sorun yüzünden onlarda biliyorlar elbet bunu ama...
Konuşturamadık onları bu konuda
yazdık konular açtık kendi koydukları videolar gösterdik bakın dedik gmlerin çektigi klan savaşları videosuna bakın dedik kasmaya bakın silahlar havalarda uçuşuyor şuna bakın nersinde bunun eğlencesimi kalıyor dedik kimseden cevap alamdık bursaya geldiler yanlarına gittik söyledik hep aynı baştan savma cevaplar driver güncelle cart çurt ne söylesem aynı şey ben ne diyim bu adama artık bu oyundan temmeli umudum kesmiş durumdayım ikv hatalarla dolu bir oyun mevlüt dinc de kendi ağzıyla söylüyor onlarda bunu biliyor umudu kesmişler bu oyunun bu kadar vizyonu tamamlamış artık yeni item yeni bölge gelir ancak bu tür sorunlara çare bulamıcaklar ne kadar yolsak kardır diyerek herşeyin uçundan uçundan vererek bizi sömürmeye devam edecekler aaa tılsım sistemi bak be ğüzel bu oyun kasıyor ama
ikv eski tılsımını kaybetti yeniside fis çıktı iyi oyunlar iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Forumikv1 yazdı:
muymur yazdı: Çoğu arkadaş grafiklerin kötü olduğunu söylüyor arkadaşlar diğer oyunlarda grafiklerin iyi görünmesinin sebebi yaptıkları modellemeleri efekt yağmuruna tutarak açıklarını kapatmaları o efektleri kaldırın göreceğiniz görüntü 10 yıl öncenin oyunları bile geçemez özellikle wow,knight bu durum çok kötü.Son olarak oyunun müzikleri çok güzel tam olarak oyuncuya verilmek istenen atmosferi sağlıyor.Burda oyunun müziklerini hazırlayan Emre Yücelenin de katkısı büyüktür.
Son olarak yeni gelen bölge ile 1-2 ay içinde oyuncu sayısında bir artış bekliyorum.[/color]

Sadece şu videoyu izle. Grafiklere bak, efektlere bak ve atmosfere göre arkaplan müziğinin nasıl değiştiğini dinle. Karakter modellemesindeki gerçekciliği gör. Fare-akrep-yılan-örümcek ve cinlerden oluşan IKV yaratık kadrosuyla karşılaştır. Hikaye kolay iştir. Sanki bir sinema yönetmeni gibi eline senaryo verilipte bundan dışarı çıkamazsın demedilerya bu oyunu yapanlara. Yine aynı akrepleri karşımıza çıkarmasalar oyunun hikayesi bozulurmuydu yani. Hayır. Hikaye her şarta göre düzenenebilir. İşin zımbırtısı o. Sen bu videoyu izle ve hangi oyunlar birbirinin kopyası bi daha söyle bi bana.
Bizdeki Hidralar noluyo? ejderha değilmi onlar? Silah parıldatma, silah yükseltme Knight dan alınma değilmi, tılsımlar WOW daki kağıt basmanın birebir kopyası değilmi? Buz oku ve yıldırım Silkroad tan çakma değilmi? Bu oyunlarla hiçbir şekilde karşılaştıramasınki IKVyi.

[youtube]http://youtu.be/tYwv78vSoFU[/youtube]
Resim
Kullanıcı avatarı
muymur
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen muymur »

Beyler tamam oyuncuların bozuk olması benide rahatsız ediyor ama bu kadroyla alakalı bişey değil ve grafiklerden şikayet etmişsiniz kardeşim o gösterdiğiniz oyunları 4-5 kişi toplanıp yapmıyor büyük bir kadro tarafından yüksek maliyetlerle yapılıyor ve grafikler tamamiyle çin çünkü çinliler çok iyi modeller yapıyor aslında kadroya 1-2 tane japon grafiker alınırsa oyun acayip derecede gelişir ve bundan sonra gelecek eklentide oyun motorunun değiştirilmesinin taraftarıyım o kadarda zor bişey değil olan şeyleri başka bir motora aktarıcaksınız Aktörle aynı dili kullanan güzel bir motor alınırsa sorunsuz herşey hallolur ama bide şu varki herşeyin türk olma farkı bu yüzden Aktör'ün geliştirilmesi daha iyi olur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön