Tılsımlar...
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tılsımlar...
Dükkan derken oyundaki NPC yi kastetmiştim.Yanlış bir ifade olmuş
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı

Bu tılsımın düşmesi daha iyi olurmuş aslında ejder yada kıyamet asa üretemeyip bölgelere giremeyenler için.450 m nasıl tutyor ki ne istiyor reçete ?
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
BeSGiDeRiM yazdı:Buz'dan elektriğe dönüş olabilirTRQJEN yazdı:Bu fizikten elektriğe dönüş mü var demek oluyor :?:
Bizim sunucuda zaten Elektrik-Fizik giriyorlar
Bu tılsım iyi oldu
Kesinlikle katılıyorum buz yerini elektiriğe bırakıcak gibi zaten gaffar kesimlerinde son zamanlarda elek fizik girenler artmaya başlamıştı tılsımlarla artık elek-fizik daimi olur gibi
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Ejder Asa en fazla 120 m tutuyor zatenTskxhxugur yazdı:Bu tılsımın düşmesi daha iyi olurmuş aslında ejder yada kıyamet asa üretemeyip bölgelere giremeyenler için.450 m nasıl tutyor ki ne istiyor reçete ?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Selamlar,
Şahsen söylemek isterim ki, Tılsım'lar şimdilik yeni oldukları için fiyatları uçuk olarak görünüyor. İleriki dönemlerde çok ucuzdan gideceğine eminimdir.
Kendi karakterime düşen Tılsım'ları 3 ila 7m arası sattım ve diyorum ki; Siz siz olun şimdiden düşen Tılsımları 120-150'den değil 3-5'den satın gitsin : )
Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
Şahsen söylemek isterim ki, Tılsım'lar şimdilik yeni oldukları için fiyatları uçuk olarak görünüyor. İleriki dönemlerde çok ucuzdan gideceğine eminimdir.
Kendi karakterime düşen Tılsım'ları 3 ila 7m arası sattım ve diyorum ki; Siz siz olun şimdiden düşen Tılsımları 120-150'den değil 3-5'den satın gitsin : )
Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Düşenler zaten 3-5 m.Düşmeyip üretilenler 150 m tutuyor bundan bahsediliyor yani.Esadullah yazdı:Selamlar,
Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı

- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Mesela kondrit şimdi 6 m 1 ay sonra bi bakmışsın 500 bin pepit koloroksin 100 bin orumcek salgısı 100 bin piyasa dusecek 5 gun once tılsımlar 15 mdi 2 gun once 7 8 m dun 5m di şimdi 1 m fln 1 aya 250 bin fln gidecek tahmminimce bazı tılsımlar satılmayacak bileRefresh yazdı:Düşenler zaten 3-5 m.Düşmeyip üretilenler 150 m tutuyor bundan bahsediliyor yani.Esadullah yazdı:Selamlar,
Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Hiç zannetmiyorum henüz tılsım üretme işine giren olmadı çok nadir üretenler.Herkes üretmeye başlasın madenler 15 20 m olur.Tılsım konusunda haklısın 1. kademe tılsımlar para etmez.uLtrAsLaN95 yazdı:Mesela kondrit şimdi 6 m 1 ay sonra bi bakmışsın 500 bin pepit koloroksin 100 bin orumcek salgısı 100 bin piyasa dusecek 5 gun once tılsımlar 15 mdi 2 gun once 7 8 m dun 5m di şimdi 1 m fln 1 aya 250 bin fln gidecek tahmminimce bazı tılsımlar satılmayacak bileRefresh yazdı:Düşenler zaten 3-5 m.Düşmeyip üretilenler 150 m tutuyor bundan bahsediliyor yani.Esadullah yazdı:Selamlar,
Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı

- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Kardeşim orumcek salgısı dedigin klorotoksin lityum gibi bi şey pepe klotoroksin de aynı klotoroksin fln eskidşen iyi paraydı ben para edecek die biriktiriyordum su an 50 bin mi neRefresh yazdı:Hiç zannetmiyorum henüz tılsım üretme işine giren olmadı çok nadir üretenler.Herkes üretmeye başlasın madenler 15 20 m olur.Tılsım konusunda haklısın 1. kademe tılsımlar para etmez.uLtrAsLaN95 yazdı:Mesela kondrit şimdi 6 m 1 ay sonra bi bakmışsın 500 bin pepit koloroksin 100 bin orumcek salgısı 100 bin piyasa dusecek 5 gun once tılsımlar 15 mdi 2 gun once 7 8 m dun 5m di şimdi 1 m fln 1 aya 250 bin fln gidecek tahmminimce bazı tılsımlar satılmayacak bileRefresh yazdı:Düşenler zaten 3-5 m.Düşmeyip üretilenler 150 m tutuyor bundan bahsediliyor yani.Esadullah yazdı:Selamlar,
Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Suskunlar
Yok , 223m tuttu.Ayrıca üretirken düşürdügüm yıldırım 2 recetelerini 35m ,50mden satmam. Daha ucuza getirdi , oda 140m mi neye denk geldiMAOTUN yazdı:450 m tutmuştu sanırım IIaLoNeII 'nin ürettiğiORHANBEY yazdı:Elektrik 2 Tılsımı üretiliyor reçeteden.Üretimi şu anda 220 m civarı tutuyor.
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy