Tılsımlar...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tılsımlar...

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Dükkan derken oyundaki NPC yi kastetmiştim.Yanlış bir ifade olmuş :)
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Bu tılsımın düşmesi daha iyi olurmuş aslında ejder yada kıyamet asa üretemeyip bölgelere giremeyenler için.450 m nasıl tutyor ki ne istiyor reçete ?
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

BeSGiDeRiM yazdı:
TRQJEN yazdı:Bu fizikten elektriğe dönüş mü var demek oluyor :?:
Buz'dan elektriğe dönüş olabilir :)
Bizim sunucuda zaten Elektrik-Fizik giriyorlar
Bu tılsım iyi oldu :)

Kesinlikle katılıyorum buz yerini elektiriğe bırakıcak gibi zaten gaffar kesimlerinde son zamanlarda elek fizik girenler artmaya başlamıştı tılsımlarla artık elek-fizik daimi olur gibi
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

Tskxhxugur yazdı:Bu tılsımın düşmesi daha iyi olurmuş aslında ejder yada kıyamet asa üretemeyip bölgelere giremeyenler için.450 m nasıl tutyor ki ne istiyor reçete ?
Ejder Asa en fazla 120 m tutuyor zaten
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Şahsen söylemek isterim ki, Tılsım'lar şimdilik yeni oldukları için fiyatları uçuk olarak görünüyor. İleriki dönemlerde çok ucuzdan gideceğine eminimdir.

Kendi karakterime düşen Tılsım'ları 3 ila 7m arası sattım ve diyorum ki; Siz siz olun şimdiden düşen Tılsımları 120-150'den değil 3-5'den satın gitsin : )

Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Esadullah yazdı:Selamlar,

Şahsen söylemek isterim ki, Tılsım'lar şimdilik yeni oldukları için fiyatları uçuk olarak görünüyor. İleriki dönemlerde çok ucuzdan gideceğine eminimdir.

Kendi karakterime düşen Tılsım'ları 3 ila 7m arası sattım ve diyorum ki; Siz siz olun şimdiden düşen Tılsımları 120-150'den değil 3-5'den satın gitsin : )

Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
Düşenler zaten 3-5 m.Düşmeyip üretilenler 150 m tutuyor bundan bahsediliyor yani.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
uLtrAsLaN95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen uLtrAsLaN95 »

Refresh yazdı:

Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
Düşenler zaten 3-5 m.Düşmeyip üretilenler 150 m tutuyor bundan bahsediliyor yani.
Mesela kondrit şimdi 6 m 1 ay sonra bi bakmışsın 500 bin pepit koloroksin 100 bin orumcek salgısı 100 bin piyasa dusecek 5 gun once tılsımlar 15 mdi 2 gun once 7 8 m dun 5m di şimdi 1 m fln 1 aya 250 bin fln gidecek tahmminimce bazı tılsımlar satılmayacak bile
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

uLtrAsLaN95 yazdı:
Refresh yazdı:

Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
Mesela kondrit şimdi 6 m 1 ay sonra bi bakmışsın 500 bin pepit koloroksin 100 bin orumcek salgısı 100 bin piyasa dusecek 5 gun once tılsımlar 15 mdi 2 gun once 7 8 m dun 5m di şimdi 1 m fln 1 aya 250 bin fln gidecek tahmminimce bazı tılsımlar satılmayacak bile
Hiç zannetmiyorum henüz tılsım üretme işine giren olmadı çok nadir üretenler.Herkes üretmeye başlasın madenler 15 20 m olur.Tılsım konusunda haklısın 1. kademe tılsımlar para etmez.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
uLtrAsLaN95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen uLtrAsLaN95 »

Refresh yazdı:
uLtrAsLaN95 yazdı:
Refresh yazdı:

Ğayırlı günler,
xEsedullahŞifa
Hiç zannetmiyorum henüz tılsım üretme işine giren olmadı çok nadir üretenler.Herkes üretmeye başlasın madenler 15 20 m olur.Tılsım konusunda haklısın 1. kademe tılsımlar para etmez.
Kardeşim orumcek salgısı dedigin klorotoksin lityum gibi bi şey pepe klotoroksin de aynı klotoroksin fln eskidşen iyi paraydı ben para edecek die biriktiriyordum su an 50 bin mi ne
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen sylar2 »

MAOTUN yazdı:
ORHANBEY yazdı:Elektrik 2 Tılsımı üretiliyor reçeteden.Üretimi şu anda 220 m civarı tutuyor.
450 m tutmuştu sanırım IIaLoNeII 'nin ürettiği
Yok , 223m tuttu.Ayrıca üretirken düşürdügüm yıldırım 2 recetelerini 35m ,50mden satmam. Daha ucuza getirdi , oda 140m mi neye denk geldi :)
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy

“Genel Etkileşim” sayfasına dön