[3.] KaSa ŞaRTTT !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Re: [3.] KaSa ŞaRTTT !!!

Mesaj gönderen CIZIK »

Akçe ile Dükkanda Kasa Ulaşımı, Arkadaş Liste/Yasaklı Liste Büyütücü gibi benzeri şekilde
"Kasa Genişletme" Ürünü olarak satılacagından emin olabilirsiniz. :D
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: [Ata]

Mesaj gönderen AtaxKizilbuyu »

29.12.2012
Resim

14.05.2012
Resim

12.02.2012
Resim

16.08.2011
Resim

Bu zamana kadar desteğe gönderdiğim mesajlar ve aldığım yanıtlar.

İyi Formlar...
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]

[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

gelse bile akçeyle gelir. insanlar zorla alsın diye kasalarıda küçültürlerse şaşmam :)
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Arkadaşlar akçeyle gelmesini kimse istemez ama yönetimin de bizi değil kendini düşündüğünü unutmayalım ;)

[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

AtaxKizilbuyu yazdı:29.12.2012
Resim

14.05.2012
Resim

12.02.2012
Resim

16.08.2011
Resim

Bu zamana kadar desteğe gönderdiğim mesajlar ve aldığım yanıtlar.

İyi Formlar...
Yazık...Çok yazık, oyuncuların isteklerine 1 senede yön veremeyen bir destek ekibi...Değişen sadece kurulan cümleler...
SmoKe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Delta Force

Mesaj gönderen SmoKe »

Herkes kasa demiş tamam kasada önemli ama bir çok oyun oynadım 1 tane çanta saçmalığı görmedim 1 çanta 24 tane kutucuktan olusuyor bunun 5'i bizim karakterimziin kullanacagı yan eşyalar olarak düşünürsek geriye 19 kalıyor bilyiorsunuz büyük holde işportacıda yok (kesinlikle eklenmesi lazım) kestiğimiz akreplerden delilerden vb. yaratıklardan çok sayıda eşya düşüyor kasa erişim derseniz kasalar full dolu sonra insanlar saçma sapan şeylerle ugrasıyorlar yok ayakkabıyı at ceketi al daha cok para ediyor yok eldiveni at zırhı al yani bu ufak değişklerin yönetimin çok zamanını alacağını sanmıyorum niye insanları uğraştırıyorlar ki...
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Çünki istek olarak kimse iletişim desteğe yazmıyor öneri sunmuyor herkes benim atacağım mesajlamı olacak sanki diyip sallıyorlar ama eminimki herkese lazım kasa genişlemesi ve 3. 4. kasa. Buraya yazan arkadaşlarımdan kardeşlerimden iletişim desteğede aynı öneride bulunmalarını rica ediyorum.

Herkese İyi Oyunlar İyi Formlar...

Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

SmoKe yazdı:Herkes kasa demiş tamam kasada önemli ama bir çok oyun oynadım 1 tane çanta saçmalığı görmedim 1 çanta 24 tane kutucuktan olusuyor bunun 5'i bizim karakterimziin kullanacagı yan eşyalar olarak düşünürsek geriye 19 kalıyor bilyiorsunuz büyük holde işportacıda yok (kesinlikle eklenmesi lazım) kestiğimiz akreplerden delilerden vb. yaratıklardan çok sayıda eşya düşüyor kasa erişim derseniz kasalar full dolu sonra insanlar saçma sapan şeylerle ugrasıyorlar yok ayakkabıyı at ceketi al daha cok para ediyor yok eldiveni at zırhı al yani bu ufak değişklerin yönetimin çok zamanını alacağını sanmıyorum niye insanları uğraştırıyorlar ki...
Holde 1 adet işportacı "Gönül" isimli karekter bulunmakta kardeşim oda tam ortada işportaya gidiyorsun arzlarla lodoslar arasında savaş çıkmaya sebebiyet doğuyor. ;)

Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

49 level geldi geleli benim kasam yetmiyor zaten. Üstüne bide o kadar bölge bide hol tam oldu.
Bu kadar yeni eşya maden materyal çıkıyorda bunları koyacak bir yer çıkmıyor anlayamıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Oyun yapıyorlar kasa yetmiyor yaptıkları eşyalar aktarılmıyor satılmıyor sürekli karektere baglı eşyalar çıkıyor önce bi kapasite ölçün ona göre yapın 1 karaktere ne kadar yetiyorsa o kadar kasa genişlettin 1 büyücünün 1.lvl den 49 lvl ful+ful yapana kadar 2 çeşit toplama yeteneği Örneğin; Sarraf,Lokman tüm ot çöp değerli değersiz madenlerin sığacağı o toplama yeteneklerin getirdiği üretimler dahil 1 büyücünün kullanacağı çeşitlikteki iksirler dahil kapasitede bi kasa genişletin daha belki atladıgım bi sürü şey vardır ama bi kontrol edin ve artık bi çözüm için kolları sıvayın 3. kasa eklemek için.Bunu hep oyuncularmı söylemesi istemesi gerekli bu nasıl bi sistemdir bu konular 49 lvl geldiğinden beri gündemde ama bi havuz dolmadı hala bahsettiğiniz havuz hangi havuz acaba ? bu tılsım olayını getirirken gelmesi gereken en önemli güncelleme kasa oldugunu bilmeniz gerekmiyormu illa formlarda artık çare arıyoruz destek kopyala yapıtırla geçiştiriyor istekleri önerileri.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön